Binbaşı
11 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam herkese, pazartesi Hasanağa OSB'de bi şirkette iş görüşmem var. İstanbul'dan gelicem, nasıl gidilir internette hiçbir bilgi yok :/ Bursa Otogar'dan Hasanağa OSB'ye nasıl gidebilirim yardımcı olabilecek olan var mı?
Almanya'dan gelen bi akrabam için araba kiralamam gerekiyor, 40 gün kalacaklar. Otomatik, sedan ve 40 gün için 2500lira civarında araç nereden kiralayabilirim yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
.
uzun süre yurtdışında bulunacağımdan dolayı aracımı satıyorum, iki haftadır 1200'den fazla kişi baktı ama bir kişi aramadı? Kasım'da gideceğim için bir ay içerisinde satmam gerekiyor, ilanda mı bir sıkıntı var sizce neden kimse aramıyor :(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-dusuk-km-de-temiz-ve-bakimli-180327906/detay/
yarın babalar günü malum ve hediye fln almadım, her yıl aynı terane sıkıldım açıkçası. Sizler aldınız mı naptınız? Bişi almamak ayıp olur mu acaba?
konser bugünmüş unutmuşum bileti taa kasım ayında almıştım ama soma katliamından sonra da gidesim yok açıkçası.. gidecek olan var mı?
merhaba arkadaşlar, pejo 306 aracım var ve cd-playerı çalışmıyor yerine linkteki ürünü almak istiyorum. Fakat aracıma uyar mı acaba hiçbir fikrim yok alsam sıkıntı yaşar mıyım yardımcı olabilir misiniz?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=26080&Productid=otdeltdc4080#ileri
Hakkında
Forum İmzası:
balearic!
Hakkımda:
...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.499
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 334.516 (Bu ay: 633)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 192 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.