Şimdi Ara

KAPI KİLİDİ ANAHTARSIZ NASIL AÇILIR ACİL YARDIM EDER MİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç Peugeot 607. Bir dalgınlıkla anahtarı içeride unutup çıktım. Kapı da kilitlenmiş. Uğraştım ama açamıyorum. Öncelikle kapı esnemiyor. Anahtar da içeride görünüyor. Birisi camı patlatıp götürecek diye korkuyorum. Tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum. Gerçekten sıkıntıdayım şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rNxCLuve -- 29 Ağustos 2020; 20:11:47 >



  • Tek çözüm çilingir. Başıma gelmişti çilingir geldi havalı bir tesisatla kapıyı kanırtıp açtı..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Saint_

    Tek çözüm çilingir. Başıma gelmişti çilingir geldi havalı bir tesisatla kapıyı kanırtıp açtı..
    Ne kadara hallettiniz hocam?
  • 2015 te 100 Lirami almisti cilingir.

    30 saniyede acti. kapi falan kanirtmadi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst camı hafif açık bırakmışım. Çağırdım kardeşimi asıldık geldi geriye doğru. Salladım çocuğu içeriye aldı anahtarı. İlgilenenlere teşekkürler. Allah herkese böyle bir saflık yapmayacak kadar akıl fikir versin. Benimki yetmedi yine.
  • Geçen gün video gördüm adamnkoli bandını aldı dışardan cama yapıştırdı aşağıdan tutatcak kadar pay bıraktı ama baya yapıştırdı bir kaç sefer sonra aşağı pay bıraktığı yerden camı aşağıya doğru çekerek indirdi camı açtı ama bu dediğim başka model araba için geçerli sizinki değil tabi. Buda bir fikir tâbi. Dikkate alınır mı zarar verir mi bilemem .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir durum başıma geldi ama şehirdışındaki yedek anahtarı otobüsle gönderterek çözdüm. Sanırım iki anahtara da ulaşma şansım olmasa kelebek camını kırardım. Çilingire kapıyı kanırtmak falan bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Siz daha kolay bir şekilde çözebilmişsiniz geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rubelhizb

    Böyle bir durum başıma geldi ama şehirdışındaki yedek anahtarı otobüsle gönderterek çözdüm. Sanırım iki anahtara da ulaşma şansım olmasa kelebek camını kırardım. Çilingire kapıyı kanırtmak falan bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Siz daha kolay bir şekilde çözebilmişsiniz geçmiş olsun.
    araçtan ülkede taş çatlasın 200 tane vardır kelebek camı da olduğu yerde duran herhangi bir şekilde bozulacak bir şey değil haliyle yedeği olmayan bir parça böyle olunca da ithal getirmek durumunda kalırız arabayı baya sorunlu aldık ve hepsini çözmemiz 1 ay sürdü ithal parçaların nasıl fiyatlarda olduğundan bahsetmem gerekirse dandik bi tane otomatik cam elektronik kartı 3000 lira gibi etiketlerle satılıyor ülkede yedeği olsa bile bunu hesaba katarak 2. elde satıyorlar yani camı kırmak baya sıkıntılı bir durum




  • rNxCLuve R kullanıcısına yanıt
    Kendi aracım fiat olunca öyle dedim. Az olan araçlar için sıkıntı haklısınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Sen bakma fiatların da kelebek camı uygun değil. Kelebek camın yan sanayisi arka camın yan sanayisinin yüzde 80 i fiyatındaydı. Koli bandı ile cam indirmeyi sonradan öğrendim. Her zaman dikkatli olmakta fayda var. Şimdi ben çalıştırıncaya kadar cebimde tutuyorum bir musibet bin nasihatten iyi oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • f.gulteki F kullanıcısına yanıt
    Koli bandıyla çok cebelleştim de gelmedi, oynamadı bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.