Derdim biraz uzun; TV Yayını önerisi
Arkadaşlar merhaba,
tv işinden hiç anlamıyorum.
Babamın evine tv ve internet platformu kurmaya çalışıyorum ama mesele biraz uzun, bana yardım ederseniz çok sevinirim.
Mevcutta D-Smart var, internet hızı korkunç, 24 mbit paket satmışlar babama, zar zor 10 mbit veriyor, şimdi 4K TV de geliyor, iyice acınası kalacak o yüzden kurtulmak istiyorum.
Lakin tv kanalı olarak babamın ihtiyaçlarını tam karşılıyor, tele 1, halk tv ve belgesel kanalları var.
İlk olarak aklıma superonline geldi, evde fiber yok, VDSL'de 50mbit'e kadar sağlıklı bağlantı hızınız var, rahatlıkla alabilirsiniz dediler, kabul ettim, mesele o olmadığı için geçiyorum.
Lakin superonline uydudan bir decoderli hizmet vermiyor, ip tv olarak turkcell tv üzerinden çalışıyor, açıkçası bağlantı hızına güvenemedim, turkcell tv ready satmaya çalışıyorlar. birkaç kullanıcının yorumunu gördüm, çok takıldığını söylüyorlar. zaten bendeki android işletim sistemli bir tv, ip tv hizmeti için uygulama yükler kullanırım.
o yüzden pek sıcak bakamıyorum.
saydığım kanalları izleyecek şekilde, nasıl bir çözüm önerirsiniz? d smart'ı iptal edince, evin içindeki kabloyu tv'nin dahili alıcısına bağlasam izleyebilir miyim?
ekstra alabileceğim bir modül öneriniz olur mu?
babamın en azından belgesel kanallarını da ip tv üzerinden izleyebilme şansı var.
babam pek genç bir insan olmadığı için kumanda karmaşasından kurtarmaya da çalışıyorum, dahili alıcıdan tv'nin kendi kumandasını kullanırsa daha konforlu olacaktır.
kafanızı şişirdim, yardım ederseniz sevinirim.
Kulaklık adaptörüm kayboldu, ne yapabilirim?
|
Hoparlör Tavsiyesi
|
|
Herkesten özür diliyorum.
|
|
Şu dövüş müziğini arıyorum lütfen yardım edin
|
AKP yan bastı: %35-39 olası
|
Bence Tayyip'in kafasındaki plan
|
AKP'ye bir oy tokadı daha, %38'ler olası
|
Meslek: Tatminatör
"Sizinle daha önce yazışmış mıydık?"
|
Bir nesne ne denli yüksek olursa başarıya o denli az ulaşır. Sizler, bugünün üstün insanları, hepiniz de birer başarısız kişi değil misiniz? O zamana dek yeryüzünde en büyük günah ne oldu? Şu ölümlü dünyada gülenlerin vay haline.. diyenlerin sözü değil mi? uzaklaşın bütün bu yobazların yolundan! Bunların ayakları hantal, yürekleri ağırdır..Raksetmesini bilmezler. Dünya nasıl hafif gelebilir onlara? Boğazlanan bir çocuğun kanı gibi aktı zaman. Sonra kapandı resmen o fasıl, şimdi üçünden bahsediyor Amerikan Doları. Nazım Hikmet
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.363
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 53.770 (Bu ay: 970)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.613 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası