|
Ekim ayında Gaziantep Mercedes Koluman'dan e serisi bir araç sipariş verdim. Araç kasım sonu geldi. Tescil işlemlerine başlamadan önce kendi bünyelerinde kaplama, cam filmi, ekran koruyucu ve koltuk bakımı vb. işlemlerin yapıldığından bahsedildi. Mercedes güvencesiyle yapılacağı için kabul ettim. Pazartesi kaplama işlemleri ve tescil işlemleri başlandı. Çarşamba 16:30'da aracın teslim edileceği iletildi. Çarşamba günü 16:00'da mercedes'ten telefon geldi. Aracın sağ kapı filminde sıkıntı olduğu ve teslim edilemeyeceği iletildi. Şehir dışından geldiğimi ve aracımız geç saatte olsa almak istediğimi belirttim. Tamam 18:30'a kadar teslim edelim denildi. 17'e doğru 2. Telefonu aldım. Sağ kapıda, arka çamurlukta ve bağaj kapağında kaplamada da sorun olduğu teslimatın uzun sürecini belirttiler. Bende aracımı almak istiyorum. Onları sonra yapın dedim. Tamam dediler. (Ancak bir tuhaflık olduğu belirliydi) 17:30'da 3. Arama geldi. Araçta bagaj kapağında avuç içi büyüklüğünde boya kalkması olduğunu ve gelip incelememi istediler. Gittiğimde aracın bagaj kapağında boyaya zarar verildiğini gördüm. Çok sinirliydim ve hızlıca ne yapılabiliriz konuştuk. Seçenekleri aldım. Yarın konuşalım dedim. Durumu avukatımla görüşmek istedim. Bugün de detaylı görüşmeye davet ettiler. Aracı sorunsuz teslim edilmesini ve bu şekilde kabul etmeyeceğimi ilettim. Şu an sıfır araç olmadığını yeni gelecek araçların yeni yılda ötv zammı ile geleceği düşündüklerini bu sebeple veremeyeceklerini belirttiler. Kısacası bunu bu şekilde almak zorunda olduğumu ama zararımı karşılayabilmek için yaklaşık %2 ödeme yapabileceklerini belirttiler. Bende bu hasarın ve sorunlu teslimatın karşılığı %2 olmayacağını yeni araç verilmiyorsa sürece yargıya taşıyacağımı belirttim. Aracıma hasar verdiğinize dair bir yazı istiyorum dedim. Mercedes topu kaplamaya yapan alt firmaya attı. Kendileri yazı vermeyeceklerini söylediler. Israrım üzerine merkeze sorduk. Onlardan haber bekliyoruz diyip 2:30 saat oyaladılar. Alt firma 3-4 satır bir dilekçeden uzak kimin, kime, ne için, ne sebeple yazdığı, kimin imzaladığı belli olmayan, sadece kaşeli ve ekleri olmayan bir yazı getirdiler. Haliyle düzgün bir yazı istedim. Yarın verebileceklerini söyleyip ne aracımı ne de yazıyı verdiler. Aracımı istediğimde kaplamaları söküyoruz şu an veremeyiz bir kaç saat daha bekleyin ya da yarın alın dediler. Sıfır km araç almak için milyonlar ödediğim mercedes ayıplı mal vermesi ve süreç içerisinde zamanımı ve paramı alarak beni mağdur etmesinden dolayı şikayetçiyim. Bu durumla ilgili tavsiyelerinize ve desteğinize ihtiyacım var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt