Şimdi Ara

BU ÜLKEDE MEMUR DEĞİLSEN HAYAT ZOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
5
Favori
14.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Memur düşmanına laf anlatmaya çalışıyorsun. Yazdıklarının tek kelimesine dahi hak vermeyip seni suçlu çıkaracak bir şeyler bulur.

• Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt

Hocam seni bağlayan bir şey yoksa bir an önce tayin isteyip kaç oradan. İstanbul'da memurluk mu yapılır? Memur için sürgün yeri orası resmen.

• brktmr B kullanıcısına yanıt

o yüzden dedim aklı başında biri görürse diye yazdım diye. hayır ben de memurların çoğunu sevmiyorum bir memur olarak ama abuk sabuk konuşulunca da dayanamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakınımız ev yaptırıyor 2günlük yövmiyesi 4bin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elino -- 6 Temmuz 2023; 20:42:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede torpilsiz memur olan en fazla %2 dir çoğu torpille memur olmuş tipler

• Deníz kullanıcısına yanıt

Memur olmak kolay ve imkanli bir şey sanki kpss Türkiye birincisi mülakat da eliyorlar ne anlatıyorsun

• Ciftlikbank vebitcoin falan olaylarin yasandigi ulkeden ne bekliyorsunuz. Herkes kolay yoldan koseyi donmek derdinde. Vatan millet kimsenin umrunda degil. Burada memyr maas zammi cigirtkanligi yapanlarda ayni tayfa. Hukumette memura maas zammini hakkettiklerini dusundugunden falan degil. Kendi yandaslarinin eli yuzu para gorsun diye. Akp doneminde atanan memurlarin yarisi torpilli ozellikle 15 temmuzdan sonra atilan fetocular yerine kendi adamlarini doldurdular. Memurlarin cok calsitigi falan da yok. Saglik soktoru polis asker eyvallah da duz memur ne yapiyor. Ankaraya bi gidin her devlet kurumun en az 4 - 5 tane ayri binasi oldugunu gorursunuz. Ve bunlar oyle yan yana degil. Birbiriyle alakasiz yerlerdeler. Adamlar ihityac fazlasi personel alinca napsin burokrasinin bir kismini baska bir binaya tasiyorlar. Sonra bu memur tayfanin yaptigi israfin haddi hesabi da yok adamlar mesela gunduz bilgisayarla calisiyor. Aksam meaai bitince sadece monitoru kapatip basip kasayi kapatmadan basip gidiyor. Isigi bile kapatmiyor herifler. Devlet kademelerinde cope atilan top kagidin haddi hesabi yok.

• -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kör bakmayın , gözünüzü seveyim. Ben öğretmen olarak atandım, evet ilk yapılan mülakatta bazılarının puanları şişirildi haksız atananlar oldu. Sonraki mülakatta ise kpss puanını yuvarladılar. Feto, hdp sempatizanlarına düşük puan verip elediler. Yine hdp li birisi vardı, face Instagram sayfasında neler neler paylaşmıştı özgürlük bilmem ne filan bir sürü paylaşımı vardı. Bu şahsı o zaman mülakatta elediler.
    Dediğim gibi kpssden yüksek puan almadan atanmanız imkansız. Sizin dediğiniz özel memurluklarda oluyordur, normal memurlukta torpil filan yok insanları zan altında bırakmayın lütfen. Gecemi gündüzüme katarak kpss ye hazırlandım ve alan sınavıyla beraber 82 ye yakın puanım vardı. Sıralamamda 570 lerde filandı, ortalama 25 bin kişi vardı bizim bölümde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yıllarıdır forumdayım 24 yıllık öğretmenim.
    Kısacası herkesin aldığı ücret düzgün değil . İşçiler biraz daha iyi tabi .
    Şimdi maaş/ekders oranı 3 -4 tü.bu gelen seyyanen maaşa yapıldı. Ekdersimize yapılmadı . Ve bu da öğretmenler arssında daha az ekders alma sorunu yaşatacak.
    Mesele öğretmen değil , mesele herkes .
    Bu yapılan zamlar birkaç aya eriyecek .
    Enflasyon canavarını durudrmsk lazım.
    Herkesin zor durumda olduğunu biliyoruz .(zenginler hariç)
    Esnaf , serbest meslek işine girmiyorum. İyisi de var kötüsü de var. Az kazanan da var çok kazanan da var.
    Ülke insanı olarak bir yokuşa girdik . Düze çıkmalıyız hep beraber .

• Memur deyince neden herkesin aklına tik tok izleyen teyzeler geliyor. Dağda terörist avlayan asker de memur, pandemide alkışladığınız doktor da memur, öğretmen , hakim, savcı, polis, bunların hangisinin yatarak para kazandığını söyleyebilirsin. Öğretmen, polis filan yoksulluk sınırının altında maaş alıyor. Fakirliğe direnen son orta sınıf doktor ve hakimler kaldı. Onu da bitirin de tam olsun. Sonra hastalanınca beni ameliyat edecek doktor neden Almanya'da diye sizlanmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt

Maalesef yeni atandığım için 3 yıl boyunca il içi ve il dışı tayin hakkım yok.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    En ucuz iş gücü emektir. Sen bilginin ağırlığı karşısında beden gücü ile yapılan işi kıyaslayamazsın bu doğru değil. O emekçi kardeşimize bile yaptığın muamele 30gun çalışırsa 15bin yapıyor. Yani saçma bı kıyas olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memur dediğiniz kişiler hangi vasfı olmalı sizce bi anlatılın hele.

• korkusuzmaraz kullanıcısına yanıt

+1 milyon gerisi boş laf bana göre , hoşnut edecek kitlesi olmasa yağmurlu havada su vermezdi.

• Haddinden fazla memur var , gereksiz olanların hepsi temizlenmeli . İzmir de oturuyorum pandemide memurların çalışma saatlerini değiştirdiler sabah akşam trafikte %80 azalma olmuştu ... Maaş zammına gelecek olursak sanırım memurlarla orta direği ayakta tutmaya çalışacaklar devlet eliyle iş verene yük bindirmeden. bunun faturası da işçiye, beyaz yakaya ve esnafa kesilecek....

• Ben çevremde torpilsiz memur olan duymadım açıkçası. 10 sene öncesine kadar KPSS kasıp merkezi atanan çok vardı ancak 15 Temmuz sonrası birçok kuruma mülakat şartı getirildi. Sözde güvenlik soruşturması diyorlar ama nafile. Hatta bazı kurumlara girmek için belli başlı dernek ve vakıflara bağış adı altında rüşvet istenildiğini bile duymuştum.

• Seçim gecesi= oleyyy kazandık halayyy
    O anlarda iş vereni= Elindeki ( bu iş yerinde asgari ücret uygulanır ) çerçeveletmiş ve iş yerine asmakla meşgul

Ertesi sabah

İşci= Bu nedir böyle olmaz öyle şey
    Patron= Gılıçtar ssk yı batırdı büyük oyun bozuyoruz.

5 yıl sonra
    Seçim gecesi= sabaha kadar eğlence halay

Ertesi sabah = ben bu iş yerinde 10 yıllık oldum, şu genç adam dün başladı, aynı maaşı alıyoruz gidip patronla konuşalım

Patron= imamoğlu balık yediiiiiiii
    Ezanlar susmayacakkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 7 Temmuz 2023; 11:9:2 >
  • Bu boş beleş memur yüküyle ülke ekonomisi burnunu dahi kaldıramaz, çiftlik bile böyle yönetilirse darmaduman olur

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

evet not alıyorum aliveli90. başka ne gibi uygulamalar yapalım?

• memurlara hakkim helal degil verdigim vergiyi haksiz yere harciyorlar memur maasini vergi mukellefleri belirlemi bunlarin acliktan kivranmasi lazim asgari ucretki kardeslerime yazik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.