Yüzbaşı
12 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 401 (Bu ay: 10)
Gönderileri
Arkadaşlar 2015 Megan hb aracım Su eksiltiyor. Bir tane uustaya götürdüm radyatör ve hortumları değiştirdi ama sorun devam ediyor. Ankara'da onerebileceğiniz bir usta var mı?
15 Haziran'da trendyol'dan Xiaomi mi band 4 aldım. Ürün 16 Haziran'da kargolandı, 17 Haziran'da elime geçti. Kargo poşetini açınca içinden özensiz bir kutu ve PD m4 diye marka çıktı, fatura yoktu aynı dakika müşteri temsilcisini arayıp ,ürünün çakma olduğunu söyledim, merak etmeyin iade edin dediler, gidip aynı gün iade ettim. Hemen olumsuz yorumumu da yazdım. Benim gibi 30-40 kişiye daha firma aynı ürünü yollamış onlar da olumsuz yorumları yazmışlar. Ara ara trendyoldaki yorumları okuyordum baktım adamlar olumsuz yorumları silmisler. 9 Temmuz da mail geldi, ürün kullanılmış olduğu için iade reddedilmiş. Müşteri temsilcisini aradım, ilk aradığımda ürünün orjinal olmadığını söylemem gerekiyormuş, ben de zaten söyledim dedim. Tekrar kayıt olusturdu. 14 gün iade süresi var onu niye ciddiye almıyorsunuz dediğim de teknolojik ürünlerde geçerli olmadığını söyledi. Bu arada ürünü dün tekrar kargolamislar, kargoyu almayacağım, tüketici hakem heyetine başvuracağım. Trendyol kesinlikle müşterinin yanında durmuyor.
Yaklaşık 40 gündür kullanmadığım kredi kartımdan dün tamamı yurtdışı siteler( wallmark, hp, b&h photo, rue la la,netflix) olmak üzere alışveriş yapılmış. Harcama itiraz formunu doldurdum ve faksladım. İnşallah geri iade edilir
Hakkında
Forum İmzası:
Keep calm and trust me, i'm the doctor
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Xiaomi
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 38 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 41 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.546
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 10.970 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.056 (Bu hafta: 24)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.