< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mekanlarda Sahte İçki Satışı Çoğaldı

-
-
aynısını 3 ay önce bende yaşamıştım migrostan 70 lik rakı almıştık ki yeni rakı hemde rakı ile alakası bile yoktu o kadar sahte olduğu belliydiki bir kadeh bile içemedik çöpe döktük
-
Aslında sahte olması bir yana, buradan elde edilen vergi gelirleri düştükçe bütçeyi kapatmak için başka ürünler ve hizmetlerde vergileri arttıracaklar.
Siz yine de içmeyin. Azaltın ve bırakın. Sağlık daha önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi imalatım dışardakilerden daha lezzetli...
-
Yuh ya Migros bile sahte rakı satıyorsa poku yemişiz haberimiz yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros sahte ürün satmaz. Ürün sevkiyatında, depoda sorun olmuş ya da üretim hatası olmuştur. Sonuçta sahte içki diyoruz ama normal rakıdan farkı vergi ödenmiyor olması. Tabii kalite farkı da oluyor.
Yılbaşında denetime çıkan maliyeci arkadaşım bütün mekanların kaçak içki kullandığını söylemişti. Dışarda içmek pek mantıklı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risus_185 -- 1 Şubat 2022; 19:45:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani bu en kaliteli dediğin mekandada geçerli dandik mahalle arası tabir edilen yereldede geçerli hepsi kaçak içkiye geçti,durum böyleyken herşeydahil sistemli otellerin hepsi kaçak sahte içkiye geçer.
Rixos gibi oteller hariç hepsi büyük risk artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morpheus.00 -- 1 Şubat 2022; 20:9:51 >
bakın madde bağımlılıkları seçim değildir. SİGARA ÇOK AĞIR BİR MADDE BAĞIMLILIĞIDIR. ALKOL DE BİR NOKTADAN SONRA BÖYLEDİR.
Tercih sizin. bu yaştan sonra gerçek mutluluğun sadece doğanıza uygun şeylerle geleceğini kavrayamadıysanız. sonuç hüsran olur.
-
70'lik rakıdan 190 lira vergi alınıyormuş. Günde 5 masaya kaçak rakı versen günlük 950 lira cebine kalır sadece vergiden. Benim bile mekan açıp kaçak rakı satasım geldi :)
Sana fikrini soran olmadı
Şu son zamlardan sonra sahte rakıdan ölümler 100 kat artar olmadık yerlerede girmeye başladı. ÖTV arttıkça daha fazla kasaya gireceğini sanıyor buna kim akıl veriyorsa artık.millet tam tersi kaçak içkiye yöneliyor vergiden kayıp oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 1 Şubat 2022; 20:27:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben artık kendi rakımı kendim götürüyorum. Bir çok mekan artik bu şekilde konsepte geçti. Bu saatten sonra kolay kolay orijinal rakı içmem, içemem.
Bırak kullanıcıları işletmelerde de para kalmadı
-
Kapatsınlar o zaman ne yapalım yani onlar para kazanacak diye milete kaçak içki mi içirsinler
olacagı bu...calısanlara %30 zam yapar ama urunlere alkole sıgaraya elektırıge suya %100de fazla zam yaparsanız..vergılerı katlarsanız ınsanlar orjınalını alamassa sahtesıne yonelırler.sonrada hergun tvde gorudugunuz haberlerle sonuclanır..sonucta bır yere kadar alım yapılabılır ondan sonra alamssa olacakları dusunemıyorum..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şarap için abi.en temizi hilesi hurdası yok.hemde antioksidan çzelliği var.migrostan al 1 litrelik maya şarabı veya 1 liltrelik kavak şarabı.çak iç kafasıda mis gibi üstelik meze falanda gerektirmiyor 1 elma soy 100 gr da taze kaşar kes al sana keyif.
-
yedigimiz ictigimiz ne orjinalki rakiya sahte olmasini cok gormeyin cifte standart olur yoksa
-
şarap gerçekten çekilmez. kafa bulacağım diye o tada katlanamam.
Sana fikrini soran olmadı
|
Migros sahte ürün satmaz. Ürün sevkiyatında, depoda sorun olmuş ya da üretim hatası olmuştur. Sonuçta sahte içki diyoruz ama normal rakıdan farkı vergi ödenmiyor olması. Tabii kalite farkı da oluyor.
Yılbaşında denetime çıkan maliyeci arkadaşım bütün mekanların kaçak içki kullandığını söylemişti. Dışarda içmek pek mantıklı değil. |
:)) senin ağzının tadı bozulmuş. Yada biraz enayilik var Migrostan aldığın rakı sahte çıkarsa ne kadar tazminat alacağının farkında mısın.. Ayrıca migrosta sahte rakı çıkma olasılığı %0 Arada dağıtıcı olmadan direk fabrika teslim ürün alıyorlar. |
70'lik rakıdan 190 lira vergi alınıyormuş. Günde 5 masaya kaçak rakı versen günlük 950 lira cebine kalır sadece vergiden. Benim bile mekan açıp kaçak rakı satasım geldi :)
|
Yuh ya Migros bile sahte rakı satıyorsa poku yemişiz haberimiz yok
|
Ben artık kendi rakımı kendim götürüyorum. Bir çok mekan artik bu şekilde konsepte geçti. Bu saatten sonra kolay kolay orijinal rakı içmem, içemem.
|
Senin sahte rakıni da Soran olmadı...
Boş yapma adam görüş bildirmiş sende konu açmışsın saygı göster. Sana hakaret mi etmiş sövmus mu? Zorunuza gidiyorsa konu açmazsin Sanki bayat peynir Bozuk et Tarihi geçmiş tavuk yemişsin de temel gıda ürünü de tatava yapıyorsun. |
Hayırdır noldu din propogandalarından verimli sonuçlar alamıyorsnuz heralde artık şimdide taktiğiniz bumu? Alkol içmesin millet sigara içmesin rahatlamasın zararları olduğu kadar faydalarıda var herşeyin fazlası zarar yemiyoruz artık bunları
![]() ![]() |
bakın madde bağımlılıkları seçim değildir. SİGARA ÇOK AĞIR BİR MADDE BAĞIMLILIĞIDIR. ALKOL DE BİR NOKTADAN SONRA BÖYLEDİR. Tercih sizin. bu yaştan sonra gerçek mutluluğun sadece doğanıza uygun şeylerle geleceğini kavrayamadıysanız. sonuç hüsran olur. |
Benzer içerikler
- realme türkiye'den çekiliyor mu
- arsa payı hariç inşaat maliyeti
- jön türkler at arabası
- parayla diploma veren üniversiteler
- discord açılmıyor
- gökhan füzesi
- türkiye çip üretimi
- gökbey helikopter
- bina yıkım kararı sorgulama
- honor magic 7 lite
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X