Şimdi Ara

Mekanlarda Sahte İçki Satışı Çoğaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam İstanbul'da bi balık restoranına gittik arkadaşla ve 35'lik yeni rakı istedik arkadaşım mekancı ve evde sıklıkla kendi içeceğni yapar ilk bi yudumunu alır almaz bu sahte rakı dedi bende tadına baktığımda evet bi garipti hemen mekan sahibi çağırdık tartışma çıktı vs mekan sahibi özür dileyip farklı bi rakı getirdi bu sefer ki orijinaldi sahte değildi,mekan öyle merdiven altı bi yerde değil 10-15 yıllık merkezi bi yerde,35'lik rakının fiyatıda 400₺'di.

Demek istediğim son gelen zamlarından sonra böyle mekanların buna yeltenmesi baş başına büyük bi olaydır her yaz duyarız haberlerde,zaten görürdük Antalya,Bodrumda 5 yıldızlı otellere kaçak alkol baskını diye fakat bunlar 3-5 oteldi düne kadar bu yıl bu konuda büyük bi patlama yaşanacağı kesin.

Dışarda alkol alıcaksanız çok dikkat etmelisiniz artık duyduğuma göre biranın bile sahtesi var artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Migros sahte ürün satmaz. Ürün sevkiyatında, depoda sorun olmuş ya da üretim hatası olmuştur. Sonuçta sahte içki diyoruz ama normal rakıdan farkı vergi ödenmiyor olması. Tabii kalite farkı da oluyor.

Yılbaşında denetime çıkan maliyeci arkadaşım bütün mekanların kaçak içki kullandığını söylemişti. Dışarda içmek pek mantıklı değil.

bakın madde bağımlılıkları seçim değildir. SİGARA ÇOK AĞIR BİR MADDE BAĞIMLILIĞIDIR. ALKOL DE BİR NOKTADAN SONRA BÖYLEDİR.

Tercih sizin. bu yaştan sonra gerçek mutluluğun sadece doğanıza uygun şeylerle geleceğini kavrayamadıysanız. sonuç hüsran olur.

• aynısını 3 ay önce bende yaşamıştım migrostan 70 lik rakı almıştık ki yeni rakı hemde rakı ile alakası bile yoktu o kadar sahte olduğu belliydiki bir kadeh bile içemedik çöpe döktük

• Aslında sahte olması bir yana, buradan elde edilen vergi gelirleri düştükçe bütçeyi kapatmak için başka ürünler ve hizmetlerde vergileri arttıracaklar.

Siz yine de içmeyin. Azaltın ve bırakın. Sağlık daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi imalatım dışardakilerden daha lezzetli...

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Yuh ya Migros bile sahte rakı satıyorsa poku yemişiz haberimiz yok

• Migros sahte ürün satmaz. Ürün sevkiyatında, depoda sorun olmuş ya da üretim hatası olmuştur. Sonuçta sahte içki diyoruz ama normal rakıdan farkı vergi ödenmiyor olması. Tabii kalite farkı da oluyor.

Yılbaşında denetime çıkan maliyeci arkadaşım bütün mekanların kaçak içki kullandığını söylemişti. Dışarda içmek pek mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risus_185 -- 1 Şubat 2022; 19:45:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • risus_185 kullanıcısına yanıt
    Yani bu en kaliteli dediğin mekandada geçerli dandik mahalle arası tabir edilen yereldede geçerli hepsi kaçak içkiye geçti,durum böyleyken herşeydahil sistemli otellerin hepsi kaçak sahte içkiye geçer.
    Rixos gibi oteller hariç hepsi büyük risk artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morpheus.00 -- 1 Şubat 2022; 20:9:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakın madde bağımlılıkları seçim değildir. SİGARA ÇOK AĞIR BİR MADDE BAĞIMLILIĞIDIR. ALKOL DE BİR NOKTADAN SONRA BÖYLEDİR.

Tercih sizin. bu yaştan sonra gerçek mutluluğun sadece doğanıza uygun şeylerle geleceğini kavrayamadıysanız. sonuç hüsran olur.

• morpheus.00 kullanıcısına yanıt
    70'lik rakıdan 190 lira vergi alınıyormuş. Günde 5 masaya kaçak rakı versen günlük 950 lira cebine kalır sadece vergiden. Benim bile mekan açıp kaçak rakı satasım geldi :)

• Sana fikrini soran olmadı

• Şu son zamlardan sonra sahte rakıdan ölümler 100 kat artar olmadık yerlerede girmeye başladı. ÖTV arttıkça daha fazla kasaya gireceğini sanıyor buna kim akıl veriyorsa artık.millet tam tersi kaçak içkiye yöneliyor vergiden kayıp oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 1 Şubat 2022; 20:27:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık kendi rakımı kendim götürüyorum. Bir çok mekan artik bu şekilde konsepte geçti. Bu saatten sonra kolay kolay orijinal rakı içmem, içemem.

• Bırak kullanıcıları işletmelerde de para kalmadı

• Soysuz Prens kullanıcısına yanıt
    Kapatsınlar o zaman ne yapalım yani onlar para kazanacak diye milete kaçak içki mi içirsinler

• olacagı bu...calısanlara %30 zam yapar ama urunlere alkole sıgaraya elektırıge suya %100de fazla zam yaparsanız..vergılerı katlarsanız ınsanlar orjınalını alamassa sahtesıne yonelırler.sonrada hergun tvde gorudugunuz haberlerle sonuclanır..sonucta bır yere kadar alım yapılabılır ondan sonra alamssa olacakları dusunemıyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarap için abi.en temizi hilesi hurdası yok.hemde antioksidan çzelliği var.migrostan al 1 litrelik maya şarabı veya 1 liltrelik kavak şarabı.çak iç kafasıda mis gibi üstelik meze falanda gerektirmiyor 1 elma soy 100 gr da taze kaşar kes al sana keyif.

• yedigimiz ictigimiz ne orjinalki rakiya sahte olmasini cok gormeyin cifte standart olur yoksa  

• alpikom A kullanıcısına yanıt

şarap gerçekten çekilmez. kafa bulacağım diye o tada katlanamam.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.