< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mekanlarda Sahte İçki Satışı Çoğaldı (2. sayfa)

-
-
zevk meselesi ben keyif alarak içiyorum.
-
Vay be çok geçmiş olsun,mekanlar üç kuruş için gözünü bu denli karartıysa herşeydahil sistemli otelleri düşünemiyorum artık bu zamlardan sonra otel fiyatlarına bakılırsa içkiler bedavaya geliyor ki böyle bi zararın mümkün olmadığı gerçek jandarma polis işi sıkı tutmaz ise burdan Rusyaya kaçak alkolden zehirlenmiş turist göndeririz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tövbesiz ölmek istemiyorsanız içmeyin yoksa nanaylara gelirsiniz
-
Sanada fikrini soran oldumu,misyoner gibi bi şey misin de.
Şaraba ben de başladım. Bizim kültürümüzde pek yok ama yemeğin yanında en güzel içilen içki şarap kesinlikle.
Michelin yıldızlı restoranlara bakın, kaliteli şarapları da vardır. Yemeğin en güzel tamamlayıcısıdır. Kalorisi de çok düşüktür. Göbek yapmaz:)
Fakat ülkemizde şarap kültürü pek gelişmedi bu bir gerçek. Oysa üzüm bağları ve iklim gayet uygun şarapçılığa. Başka ülkeler şarap ihracından ciddi paralar kazanıyorlar. Lakin bizde ise devletimiz teşviki bırakın, köstek olmak adına her şeyi yapıyor. Yakında karneyle falan satarlarsa şaşırmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 2 Şubat 2022; 1:26:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırmızı etle harika gidiyor şarap,İzmir şarap ihracı konumunda 1 numara şu an harika üzüm bağları var.
ben uyarımı yapayımda dinleyip dinlememek sana kalmış
-
Ne boş yaptın git odanda ağla
Dünyada falan 1 numara olduğunu düşünmüyorsunuz umarım İzmir’in. Zira Türkiye’nin toplam ihracatı 10 milyon dolar sadece.
10 milyon doların ne kadar komik olduğunu başka ülkelere bakarak anlayabiliriz..
Dünyada şarap pazarı büyüklüğü 435 milyar dolar.
Lider ihracatçı Fransa’nın yıllık ihracatı 10 milyar dolar.
İtalya’nın 7.2, İspanya’nın 3.1, Avustralya’nın 2.1, Şili’nin 1.8 milyar dolar.
Komşumuz Yunanistan’ın bile 100 milyon dolar.
Yok hocam Türkiyenin ihraçta 1 numarası İzmir
hahahahahahahahahahaa boşuna yaşıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 2 Şubat 2022; 1:51:39 > -
Dunyanin en pahali alkolunu iciyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
içtiğim en güzel şarapları kesinlikle bir izmir firması olan sevilen şarapçılık ürünlerinden içtim.inanırmısın hiç boş şarabı yok desem abartı olmaz.en ucuzu bile çoğu şaraptan daha nefis tatlar sunuyor.
-
okadar pahalı ki...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'deki yasal içkilerin çoğu da dünya standartlarına göre sahte sayılır. Fakirler içki niyetine klorlu su içmeli.
İçki kültürümüz giderek yok olacak bu vergilerden ötürü. 50tl lik içki vergileri dayayınca oluyor sana 250tl. Bende çok içmeyi sevmem ama 2-3 ayda bir kafayı bulmak istiyor insan şöyle güzel bir masa donatıp içki ile beraber arkadaşlarınla keyif yapmak istiyorsun. Bunu bile lüx gören bir hükümet var başımızda. Yaşım 22 tam içmeye yeni başladık yok bu hükümet kaldığı sürece ne telefon değiştirebiliriz ne de içki masası kurabiliriz. Gıda fiyatları bile uçmuş peyniri mezesi derken içki fiyatına geliyor hemen hemen. Rezillik ötesi bir durum yaşıyoruz.
-
:)) senin ağzının tadı bozulmuş.
Yada biraz enayilik var
Migrostan aldığın rakı sahte çıkarsa ne kadar tazminat alacağının farkında mısın..
Ayrıca migrosta sahte rakı çıkma olasılığı %0
Arada dağıtıcı olmadan direk fabrika teslim ürün alıyorlar.
-
Bana göre mekanlarda içki içmek artık çok riskli maalesef. Ben o riski alamam şahsen.
Migros tan falan alırım daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 2 Şubat 2022; 10:28:42 >
Hayırdır noldu din propogandalarından verimli sonuçlar alamıyorsnuz heralde artık şimdide taktiğiniz bumu? Alkol içmesin millet sigara içmesin rahatlamasın zararları olduğu kadar faydalarıda var herşeyin fazlası zarar yemiyoruz artık bunları Başka proje bulun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 2 Şubat 2022; 10:23:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X