Şimdi Ara

Tekin Acar'ın parfümlerinden şüphe ediyorum. Sahte mal mı satıyorlar yahu bunlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta calvin kleinin yeni parfümünü gördüm. Boynerde ve ykmde 177tl küsür 100mlsi. Bi de gittim tekin acara 155 tl 100mlsi. aldım geçen hafta o kadar sıkıyorum parfümü 5 dakika sonra koku gidiyor. bi kaç kişiden daha duydum tekin acara güvenilmez diye. adamlar napıyor içine ispirto mu koyuyor acaba.. hiç başınıza böyle birşey geldimi?

parfümü götürdüm teste götürdüler dün aradık büyük bi çoğunlukla geri iadesi alınacakmış ürünün..

bu tekin acarda birşeyler var ama..

Tekin Acar Parfümlerinin Orijinalliği Hakkında Şüpheler

Tekin Acar kozmetik ürünlerini tercih etmeyi düşünen kullanıcılar, ürünlerin orijinalliği konusunda endişeler dile getiriyor. Bu şüpheler, "Tekin Acar kozmetik güvenilir mi?", "Tekin Acar parfümleri orjinal mi?" gibi sorularla kendini gösteriyor.

Bu şüphelerin kaynağı, bazı kullanıcıların Tekin Acar ürünlerinin sahte veya kalitesiz olabileceğine dair iddialarda bulunması. Bu iddialar, sosyal medya platformları ve şikayet sitelerinde dile getiriliyor.

Tekin Acar yetkilileri, bu iddiaları yalanlıyor ve ürünlerinin orijinal olduğunu savunuyor. Ancak bazı kullanıcılar, ürünlerin ambalajındaki farklılıklar ve koku kalitesindeki düşüşlere dikkat çekerek bu iddialara karşı çıkıyor.

Tekin Acar kozmetik ürünlerinin orijinalliği konusunda Eminönü Gümrük Müşavirliği tarafından yapılan bir inceleme, ürünlerin orijinal olduğu yönünde sonuçlanmıştır. Ancak bu inceleme, ürünlerin kalitesine ilişkin herhangi bir bilgi içermemektedir.

Tekin Acar ürünlerini satın almadan önce, güvenilir satıcılardan alışveriş yaptığınızdan emin olmanız önerilir. Ayrıca ürünlerin orijinalliğini kontrol etmek için ambalajını dikkatlice incelemeli ve gerekirse üretici firma ile iletişime geçmelisiniz.

Bu şüphelerin giderilmesi için Tekin Acar'ın ürünlerinin kalitesi ve orijinalliği konusunda daha fazla bağımsız incelemeye ihtiyaç duyulmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eğer bahsettiğin parfüm euphoria ise bende denemiştim tekin acarda ve kalmamıştı üstümde.

Orijinalden alıntı: geberit

eğer bahsettiğin parfüm euphoria ise bende denemiştim tekin acarda ve kalmamıştı üstümde.
    yok yeni çıkan parfümü bu Free diye geçiyor..

Orijinalden alıntı: NiHilistt

Ck euphoria hafif bi koku. Bn tekin acardaN aldim gun boyunca kaliyor tenimde
    Dayım oranın İç Anadolu bölge müdürü. Kesinlikle öyle bişey olamaz.Öyle bişey olsa bukadar müşterisi olurmuydu hiç. Düşünün bir.

Orijinalden alıntı: FullHD

Dayım oranın İç Anadolu bölge müdürü. Kesinlikle öyle bişey olamaz.Öyle bişey olsa bukadar müşterisi olurmuydu hiç. Düşünün bir.

Alıntıları Göster
    bende şüpheleniyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansol -- 12 Mayıs 2010; 11:43:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansol

bende şüpheleniyorum,

Alıntıları Göster
    aynı şey benimde başıma geldi ve bir daha tekin acardan almam kıllandım bir kere çünkü.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

aynı şey benimde başıma geldi ve bir daha tekin acardan almam kıllandım bir kere çünkü.

Alıntıları Göster
    parfümün teninizle uyumu da önemli ama. teninize uyan parfüm almazsanız uçar tabi.

Orijinalden alıntı: Caladbolg

parfümün teninizle uyumu da önemli ama. teninize uyan parfüm almazsanız uçar tabi.

yooo o şekilde değil benim başıma gelen mesela. rochas kullanıyorum uzun zamandır, boynerden altuğ sevil vs oralardan alırım bir defasında tekin acardan alıyım dedım aynı kalıteyı bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 12 Mayıs 2010; 14:43:57 >

quote:

yooo o şekilde değil benim başıma gelen mesela. rochas kullanıyorum uzun zamandır, boynerden altuğ sevil vs oralardan alırım bir defasında tekin acardan alıyım dedım aynı kalıteyı bulamadım.

Alıntıları Göster
    paco rabanne 1 million nasıl bi koku ağır mı yazın kullanılırmı hepsiburadada indirime girmiş de alsam mı ki ?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Öyle bir şey söz konusu olamaz çünkü boynere ykm vs kim veriyosa t.acarada o disbiritörü veriyo ben m-m kozmatikde satis sorumlusuyum (calvin klein davidoff vs bir cok markayi türkiyeye getiren firma ) ben gezici uzmanim bir hafta t.acardayim bi hafta ykm bi hafta boyner hepsine ayni firma ürün veriyo parfüm alırken ilk teninize sıkıp 1 saat dolasin öyle karar verin parfüm alırken çok sorunlu oldugunu düsünüyosaniz geri götürüp test göndermelerini isteyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emir35

paco rabanne 1 million nasıl bi koku ağır mı yazın kullanılırmı hepsiburadada indirime girmiş de alsam mı ki ?

Alıntıları Göster
    Ankarada AnkaMall a her gidişimde kapıdan içeri girer girmez uğrarım. tüm parfümlri bir bir sıkarım gün boyu mis gezerim. sağol Tekin Acar amca
    Cursed is the ground because of you; through painful toil you will eat of it all the days of your life. It will produce thorns and thistles for you, and you will eat the plants of the field. By the sweat of your brow you will eat your food until you return to the ground.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Ankarada AnkaMall a her gidişimde kapıdan içeri girer girmez uğrarım. tüm parfümlri bir bir sıkarım gün boyu mis gezerim. sağol Tekin Acar amca

Alıntıları Göster
    :) işte burası TR.
    arkadaşım parfüm almış,
    memnun kalmadıysanız fransaya yollayalım demişler,
    yerine başka vermişler onunda 1 saat sonra onunda kokusu uçuyor diyo..

Fist arkadasım, 200 - 300 lira para verip alan ve hep aynı marka kullanan kimseler,
    heralde parfüm kullanma konusunda senden daha az bilgi sahibi değildir.

burada belli firma isimlerini verip kimsenin ticari hayatı ile ilgili atıp tutmakda doğru değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansol -- 14 Mayıs 2010; 10:19:34 >

• quote:

:) işte burası TR.
    arkadaşım parfüm almış,
    memnun kalmadıysanız fransaya yollayalım demişler,
    yerine başka vermişler onunda 1 saat sonra onunda kokusu uçuyor diyo..

Fist arkadasım, 200 - 300 lira para verip alan ve hep aynı marka kullanan kimseler,
    heralde parfüm kullanma konusunda senden daha az bilgi sahibi değildir.

burada belli firma isimlerini verip kimsenin ticari hayatı ile ilgili atıp tutmakda doğru değil!

Alıntıları Göster
    benim adim Fist degil bikere neyse ben 200 300 lira verenler benden daha az veya çok bilgili demedim bi parfümü aldiginizda kimse zanletmesin bi koku kendini 1 gün hissetdirdigini fresh kokular ortalama 3-6 saat arasi kendini hissettirir daha baharatli parfümler 6-10 saat kendini hissettiri bu ortalama rakamlardir

test kimse parfümü fransaya göndermiyo alip sıkıyolar testerla sizin verdigini kokuyu kolunuza kendileri karar veriyo parfümün sorunlu olmasi mamülle alakasi yok kafalarina göre mamül koymuyolar hersey ayarli olan şeyler ama bazen problem cikabiliyo teknolejik bi alet alirsiniz bozuk cıkabilir yada hemen bozulabilir bidaha verdiklerinde problem yasamayabilirsiniz.

kimseyide savundugum yok sadece hepsine verilen mal ayni yerden geldigini söyledim parfüm asla para veripde almam alcagim sey sadece parfümlerin stickleridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

benim adim Fist degil bikere neyse ben 200 300 lira verenler benden daha az veya çok bilgili demedim bi parfümü aldiginizda kimse zanletmesin bi koku kendini 1 gün hissetdirdigini fresh kokular ortalama 3-6 saat arasi kendini hissettirir daha baharatli parfümler 6-10 saat kendini hissettiri bu ortalama rakamlardir

test kimse parfümü fransaya göndermiyo alip sıkıyolar testerla sizin verdigini kokuyu kolunuza kendileri karar veriyo parfümün sorunlu olmasi mamülle alakasi yok kafalarina göre mamül koymuyolar hersey ayarli olan şeyler ama bazen problem cikabiliyo teknolejik bi alet alirsiniz bozuk cıkabilir yada hemen bozulabilir bidaha verdiklerinde problem yasamayabilirsiniz.

kimseyide savundugum yok sadece hepsine verilen mal ayni yerden geldigini söyledim parfüm asla para veripde almam alcagim sey sadece parfümlerin stickleridir.

Alıntıları Göster
    calvin klein gerçekten öyle dostum. inanmazsan kendin sevil vs. başka yere git testerı aynı miktarda sat

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

calvin klein gerçekten öyle dostum. inanmazsan kendin sevil vs. başka yere git testerı aynı miktarda sat

Alıntıları Göster
    Bemin arkadaşım inat etti,
    :) başka bi firmadan aynı parfümü aldı, ve karşılaştırmasında 2 side aynı çıktı ,
    sonuç olarak bizim değerlendirmemiz;

test parfümlerinin aroması biraz daha yoğun...

Tekin acar firması kesinlikle orjinal satıyor..
    İthalatcı firmayıda araştırdık saka kozmetik oda her yere aynı mamülü vede orjinalini satıyor.

bizim için her 2 firmada aklanmıştır.

(ama bundan sonra parfüm alırken tester i almaya çaba göstereceğiz.)

Firts ;) inde niki (fist) değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansol -- 14 Mayıs 2010; 10:18:34 >

• quote:

Bemin arkadaşım inat etti,
    :) başka bi firmadan aynı parfümü aldı, ve karşılaştırmasında 2 side aynı çıktı ,
    sonuç olarak bizim değerlendirmemiz;

test parfümlerinin aroması biraz daha yoğun...

Tekin acar firması kesinlikle orjinal satıyor..
    İthalatcı firmayıda araştırdık saka kozmetik oda her yere aynı mamülü vede orjinalini satıyor.

bizim için her 2 firmada aklanmıştır.

(ama bundan sonra parfüm alırken tester i almaya çaba göstereceğiz.)

Firts ;) inde niki (fist) değildir

Alıntıları Göster
    konuyu açan benim ama yaptıkları yinede haksızlık testerda benim kaç gün boyunca üstümde kaldı koku.

ama normal orjinal parfüm hiç kalıcı değil. 2. bi yerden aldım yine başka bi yerden aynısı oldu. tekarar gönderdim kabul etmediler güzel bi fırça çektim bakalım edecekler mi

onları kınıyorum hepsini

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

konuyu açan benim ama yaptıkları yinede haksızlık testerda benim kaç gün boyunca üstümde kaldı koku.

ama normal orjinal parfüm hiç kalıcı değil. 2. bi yerden aldım yine başka bi yerden aynısı oldu. tekarar gönderdim kabul etmediler güzel bi fırça çektim bakalım edecekler mi

onları kınıyorum hepsini

Alıntıları Göster
    Katılıyorum sana arkadaşım.Rochas aldım T.A. ' dan ama doldurması orjinalinden daha güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Katılıyorum sana arkadaşım.Rochas aldım T.A. ' dan ama doldurması orjinalinden daha güzel

Alıntıları Göster
    Hepsiburada güvenilir değilmi gerçi ben aldım daha önce orjinal parfümler. Birde hb de de deli indirimler oluyor bazen takib edin yine alacam ben bitince hbden.

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Bütün rochaslar aynı.
    Çoğu parfümün doldurması orjinalinden daha kalıcıdır esans oranıyla ilgili.
    Acqua di Gio kullanıyorum orjinal ama kalıcılığı sıfır.
    Zaten hafif koku bunun 7 saat kalmasını bekleyemezsiniz ki.
    Ama orjinal Fahrenheit denedim abartmıyorum ertesi gün bile kokusu t-shirtümde rahat anlaşılıyordu.
    Parfümden parfüme fark ediyor.
    200lira verdik diye kalıcılığının çok olmasını bekleyemezsiniz.

Oh My God!They Killed Kenny.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.