Merhabalar. İlk aracımı almak için yoğun bir araştırma sürecindeyim. Maksimum 1 milyon 100-150'ye kadar bir araç arıyorum. Bütçeme uygun çok güzel 2021 Mazda 2 bir otomobil buldum. Ancak herhangi bir sorun çıkması durumunda tamir süreci ve ileride satmak istesem piyasasının çok olmayacağı ihtimali kafamı çok karıştırdı. Yorum yapar mısınız? Şehir: İstanbul. |
Mazda Alınır mı?

-
-
Altı yıldır 2013 model Mazda Cx-5 kullanıyorum ve memnunum. Parça-servis sıkıntısı kesinlikle yok(İstanbul için)
1.1 milyona Mazda 2 bence alınmaz. Elektrikli bir araç düşünmez misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: integral77Altı yıldır 2013 model Mazda Cx-5 kullanıyorum ve memnunum. Parça-servis sıkıntısı kesinlikle yok(İstanbul için)
1.1 milyona Mazda 2 bence alınmaz. Elektrikli bir araç düşünmez misiniz?
Şu an elektrikli araç düşünmüyorum. Yani muadillerine baktığımda bu fiyata daha iyi donanım ve kalite olarak bir araç göremedim açıkçası.
-
mazda alınır ama bahsettigin modele o para verilmez
Mk3 jazz bakmanizi oneririm ,biraz daha koyabilirseniz ikinci el mk4 bile olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat yüksek. Gerçi Mazda 3'de böyle, araç iyi olabilir ama burası elektrikli otomobil ülkesi. Bu rakamlara ikinci el temiz bir Mg4 patlatır geçerim.
-
Olmazsa olmaz larınız varmı?
Aracı genelde 15-20 km işe gidiş ve aynı şekilde işten dönüş İstanbul trafiğinde kullanacağım. Ayda 1 Ankara. Senede 1-2'de uzun yol yapmayı düşünüyorum. Bu işlevleri sorunsuz yerine getirsin yok gibi.
-
Mg4'lerde hiç bakmadığım seçeneklerdi teşekkür ederim. Araştırıyorum.
-
Ben Japoncuyum bütçenize göre de Mazda dışında... servis olarakta düşününce Honda ve Toyota kalıyor geriye benim bakış açımdan =)
Model öneriniz var mı?
-
Ben direk önermem böyle şeyleri. Yerinizde olsam yapacağım şu olurdu: Benzinden dolayı fabrika çıkışlı lpgli civic alabilirmiyim bir bakardım, sonra jazzları yakından incelerdim en son toyota auris ve yaris bakardım.
Hangisi ile ilgilenirseniz direk öneri yerine kullanıcı deneyimlerini ve şikayetlerini kendiniz araştırın bence.
Teşekkür ederim gene de yol gösterici oldunuz. Şöyle bir durum var; otomobil bilgim zayıf. Son 1 aydır aktif araştırıp öğrenmeye başladım. Bundan dolayı internet bilgisi yerine bilen kişlerin yorumları çok daha değerli oluyor.
-
Servis bakımlı olmalı ve otomatik şanzıman yağı zamanında değiştirilmiş olmalı. Bu 2si en önemlisi.
Ben olsam risk almam clio alırım o paraya. Muhtemelen daha genç ve daha düşük km bile bulursunuz.
Ben motor olarak risk almayan birisiyim, sorunsuz sanayiye götürmeyecek birşey bakarım. Sizin bahsettiğiniz risk nedir?
2022 Corolla 1.5 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence olur =), olumsuz bir duyumum yok.
Mazda yerine Corolla bakmanızı tavsiye ederim. En basitinden piyasası her zaman var olan bir marka.
Mazda 2 ile Toyota Yaris aynı araç sayılır. Mazda 2 boyutlarında araç alacaksanız Yaris almanız daha mantıklı olur. Mazda alınır ama Mazda 2 için 1 milyon ve üstü çok para.
Benzer içerikler
- linea airbag arızası kılavuza bakın
- manuel vites takılı kaldı
- citroen c-elysee 1.5 bluehdi yorum
- ehliyetim kırıldı yenisini nasıl alırım
- sandık motor nedir
- dacia bigster 2025
- araç kamerası
- bmw m4 csl
- renault megane fiyat listesi
- elantra n
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X