Şimdi Ara

Mazda Alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynen kullandığımız aracı başlığı altında iyisiyle kötüsüyle değerlendirince marka avukatı oluyoruz. Maşallah tr otomobil piyasası fanboyları hiç şaşırtmıyor :) Malesef sana cevap vermekle geçirdiğim zamana da üzüldüm açıkcası. Kardeş müsadenle ben seni engelliyorum. Sana egealarınla, pasatlarınla her artık neyin fanboyuysan kolay gelsin. Mazda 2 konusunda egea ve passat da konuşmadık demezsin. Safi boş adamsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxspenc3 -- 28 Temmuz 2025; 13:57:12 >
  • Mazda 3e neden Passat,mazda 2ye de neden C segment otomobil fiyatı çekildiğini banane kardeşim kriter onlar mı diyerek açıklayan biri beni engellerse Memnun olurum,selametle:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 28 Temmuz 2025; 16:15:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 Model Mazda 3 impressive aracım vardı. ilk aracımdı. o zaman büyük zevkle biniyordum.

Güzel,sağlam,sorunsuzdu. 3 sene kullandıktan sonra satmıstım. satarken zorlanmıstım. Asla piyasa fiyatına satılamayacağı anlamam 3 ay sürdü.

O zamanlar 62.000 tl fiyat istiyordum. Arayanlar 55.000 veriyordu. Binicisine 59.500 tl 'ye satmıstım. Arac ilandaydı 3 ayda toplasan 10 kişi aramadı.

O zamanlar cogu ilde servisi ve satısı vardı. şimdi satısıda yok. Bu dar piyasada mazda almak sizi ilerde satarken zorlayabilir. (Hele mazda 2'de cok daha zorlar)

B segment arac bakıyorsanız, Polo, Yaris, Scala'ya bakmanızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.