Şimdi Ara

Megane 1.6 RXi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 1,6 rxi bu model megane almak üzereyim nası bi aractır yakıtı performansı nasıldır diğer meganedenlerden ne farkı vardır bu modellerin motorları 16v oluyomuş bu ne demektir yardımcı olursanız sevinirim saygılar....

• Performansı oldukça iyi olan bir araç.Üstündeki motor araca çok uyumlu hatta fazla geldiği yerler bile olabilir.0-100 katalog değeri 9.8 sn diye hatırlıyorum.Yakıt olarakta kendi katogorisinde en iyilerdendir.Lpg ile uyumludur.Aracı almaya yakınsanız motor bakımından sıkıntınızın olacağını düşünmüyorum.
  • Selam,bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışayım.Megane 1 1.6 RXİ megane 1 lerin en full olan modelidir(dnamique modeli hariç çünkü bu model daha sonra çıktı aslında en full dynamique dir.)RXİ modelinin diğer modellerden farkı dış kapı kollarının gövde rengi olması,iç mekanda önde ve arkada kol dayama olması ve iç kapı kollarının ve teyp bölümünün değişik sarı bir renkle boyalı olmasıdır.Bana sorarsanız megane 1 dynamique modelini almanızı tavsiye ederim,fiyat olarak RXİ modeline göre farkı olsada almaya değer diyorum.Dnamique gerçekten çok özel bir model,dış tarafta gövde rengi kapı kolları,çok kollu alaşım jantlar,iç mekanda şıklığı gösteren yarı deri kaplı siyah koltuklar,krom iç kapı kolları,kol dayama,ışıklı tavan aynaları,gerçkten bu özelliklerle çok özel bir araç megane 1 dynamique.

Megane 1 rxi
    http://www.sahibinden.com/otomatik_vites_megan_1_6_rxi_fulllllll_-91WQQaXQQ19288709WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/super_temiiiiiiiiiiiiiiiiiiz-19WQQaXQQ19132361WQQpXQQdisplayitem

Megane 1 dynamique
    http://www.sahibinden.com/110000_km_2003_model_ihlamur_rengi-89WQQaXQQ18317979WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/satilik_sahibinden-23WQQaXQQ19342911WQQpXQQdisplayitem

• hmm peki arkadaşlar yakıtı nasıldır km de ne kadar yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa006

hmm peki arkadaşlar yakıtı nasıldır km de ne kadar yakar

Otomatik vites olan Megane 1.6 RXi ;

Şehiriçi Yakıt Tüketimi 9,7
    Şehirdışı Yakıt Tüketimi 5,6
    Ortalama Yakıt Tüketimi 7,1
  • 1-2 ay önce 135.000kmde 2001 model mavisini arkadaşa 15250liraya aldık.atiker lpgli 4 hava yastığı ABS klima yolbilgisayarı eletrikli 4 cam elektrikli aynalar çift kolçak mevcut.16 valf 115 beygir motorlu çelik jantlı bir araç.İçerisinde kullanılan plastik malzemeleri diğer megane 1lerden daha kaliteli.LPG'de arkadaş 180ni gördüm dedi.Hergün 100km yol yapıyor 15 lira gibi birşey yakıyor diyor.
  • en iyisi bunların RXT değilmi yada yanlışmı biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    clio 1.2 Authentique
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok RXİ le dynamique modellerinin daha üstün olması lazım
  • sizi markalar>renault>megané I bölümüne alalım orada çok daha fazla bilgi bulabilirsiniz,

full olan donanımlar rxt, rxe, rxi, dynamique, bulundukları yıla göre değişiyor.

yani 2005'te megané II'nin en full'ü dynamique iken, 2008'de privillage'dır.

bizde 2003 expression var, sorunsuz, tam bir aile arabası, ama perofrmansı da çok can yakar, o zaman da yakıt canınızı yakar, uzun yolda 80-90 sabit hızlarda 5.3 lt/100 km'ye kadar yakıtı düşer, şehir içi efendi kullanımda ise 7 lt'yi pek geçmez (yaz için) ortalama bizim araçta yazın 6.3-6.4, kışın ise 6.8-7.0 değerleri arasında olur. donanım olarak yol bilgisayarı, 4 cam otomatiği, 2 hava yastığı (expression'da böyle diğerler 4 olabilir), alüminyum alaşımlı jant, gövde rengi ayna ve kapı kolları, klima, abs, fren destek sistemi, ön gerilmeli emniyet kemerleri, direksiyondan kumandalı radyo kasetçalar(!), ön/arka sis farı, elektrikli far yükseklik ayarı, elektrikli ısıtmalı yan aynalar falan bulunur, dahası da var da hepsini nasıl yazayım lpg yok bizde ben ısrar ediyorum babam karşı

tavsiyem 2002 ve üstü alınmasıdır, 75.000 km'den düşük, 2002-2003, değişeni boyananı olmayan bulunursa kaçırmayın derim, expression, dynamique, rxt, rxe, rxi alınabilir

• tmm arkadaşım saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.