Toyota Corolla Lastik Seçimi?
Merhaba. İkinci el olarak aldığım 1.8 hibrit aracımda yeni takılmış kış lastiği var. Danıştığım pek çok kişi bu sıcaklarda bu lastiği kullanarak çok yazık edersin dedi. Arabalar konusunda henüz çok acemiyim. Sanırım bakmam gereken lastik 205/55 R16 91V. Bana fikir verir misin hangi marka model lastik bakmalıyım? İnternette satıcılara göre çok daha ucuz ürünler var (resmi lastik markalarında). Sipariş verip lastikçiye taktırmam mantıklı mı? Yol gösterirseniz çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Sabah noterde ikinci el toyota 1.8 hibrit alımını gerçekleştireceğim. Expertizde araçta ufak tefek şeylerin olduğu söylendi. Çokta anlamam. Eve gelip fren testini incelediğimde bir sorun olabileceğini fark ettim. Özellikle 0.1 olanlar çok sorunlu gibi geldi. Lütfen şu aracı almadan önce beni aydınaltın?
Merhabalar. İkinci el otomobil satın almanın arifesindeyim. Araç satan galerin çoğunda inanması güç faiz oranlı kredi imkanı olduğu yazıyor. Bu ne kadar gerçekçi? Telefonda konuştuğum yerler bile sözlü olarak bunu teyit ediyor. Bu işte bir terslik var gibi geldi.
Mazda Alınır mı?
Merhabalar. İlk aracımı almak için yoğun bir araştırma sürecindeyim. Maksimum 1 milyon 100-150'ye kadar bir araç arıyorum. Bütçeme uygun çok güzel 2021 Mazda 2 bir otomobil buldum. Ancak herhangi bir sorun çıkması durumunda tamir süreci ve ileride satmak istesem piyasasının çok olmayacağı ihtimali kafamı çok karıştırdı. Yorum yapar mısınız? Şehir: İstanbul.
Mazda Alınır mı?
Merhabalar. İlk aracımı almak için yoğun bir araştırma sürecindeyim. Maksimum 1 milyon 100-150'ye kadar bir araç arıyorum. Bütçeme uygun çok güzel 2021 Mazda 2 bir otomobil buldum. Ancak herhangi bir sorun çıkması durumunda tamir süreci ve ileride satmak istesem piyasasının çok olmayacağı ihtimali kafamı çok karıştırdı. Yorum yapar mısınız? Şehir: İstanbul.
Merhaba arkadaşlar,
Otomobillerden hiç anlamıyorum. İlk aracım olacak. Bütçem 900-950 bin arası. Her gün işe git gel yaklaşık 40-45km, en az ayda bir İstanbul-Ankara yapabileceğim güzel bir araç arıyorum. Ancak hangi modellere bakmalıyım bilinçsizim bu konuda. Araba bulsam anlayan arkadaşım var ancak modelleri de öğrenmeye çalışıyorum. Bana bir yol gösterir misiniz?
Yurdışında Erasmus Yaparken Bedelli Başvurusu
Merhabalar,
Şu anda yurtdışında erasmus öğrencisiyim. Temmuz zammını görmeden bedelli askerliğe başvurmak istiyorum. Okuldan dolayı tecilim devam ettiği için tecil bozmaya girdiğimde en yakın askerlik şubesine gitmem gerektiğini görüyorum. adresim şu an yurtdışına kayıtlı. acaba konsolosluktan tecili bozdurabilir miyim? Ayrıca geri kalan süreci buradan halledebilir miyim?
Şu an en büyük problem aile hekimine muayene olmak gibi duruyor. hekim ile aram iyiydi. ailemden birini gönderip rapor verip veremeyeceğini sormayı düşünüyorum. Sizce bu işe yarar mı?
Acil yurt dışı için sırt çantası seçimi ?
|
İngilizce Cv için çeviri yardımına ihtiyacım var ?
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0