Şimdi Ara

Manchini İle GS Kadrosu Nasıl OLur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabri gökhan dany semih hakan savunmasına nasıl çözüm bulacak mancini sene sonuna kadar böyle idare edecek gs

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Akilli olan adam Drogba gibi silahı kesmez Real maçında gördük adamlar sakatladi taktik olarak sonra cat defans cizgisini ortaya çekti.

Banada kontda oynatip Burak oynar gibi geliyor bende çok merak ediyorum nasil taktikle oynucaz.Tek istediğimde defansin artik akli basinda oynamasi ne yaptığını bilmesi.

surekli kesmez ama drogba da artik 35-36 yasinda her mac 11 oynamasi hata bence. zaten bu sene cok laubali oynadigini dusunuyorum. fizik gucu de eskisi gibi degil. ama zor maclarda oynamali daha iyi konsantre oluyor ne bileyim madrid olur juve olur gruptan cikarsak olur, avrupa ligine gidersek yari finalda finalde mutlaka oynamali onlara laf yok.

ama ligde her mac oynamasi hata. bir de drogba varken sinir oldugum bir sistem olusuyor bizim takimda topu sisir ileri drogba indirsin, sisir ileri drogba indirsin. ne bir sistem var ne bir sey. gerci terim zamani oyleydik, manciniyle ne olur bilmiyorum.

Beğenmediğin drogba beşiktaş maçında takımını kurtardı.O olmasa o maçı alamazdın.

yazilari nerenizle okuyosunuz?

yok soyleyin de biz de oraniza hitap edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünyanın neresine giderseniz gidin; bir takımda Burak ve Drogba varsa ve bunlardan sadece bir tanesi ilk 11 oynayacaksa; seçilen isim Drogba olur.

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Drogba kesilir mi ya? Madrid maçında gördük, Drogba bi çıktı ilerde top dahi tutamadık.

Yok öyle bişey...İlerde top tutmaya ihtiyaç duymayacaksın ki...İlerde top tutmayacaksın zaten... Düğünde en fazla gelin oynar ama işi damat bitirir hesaabı

Damat Burak Yılmaz mı?

Ne alakası var?Aklı başında hiçbir hoca Burak gibi bir silahı kesmez..Terim takımı daha maç başlamadan rakibi boğuyor ve rakip 11 kişiyle kapanıyor ve 1 metre bile boşluk vermiyordu .adam bu halde bile bir şekilde pozisyon veya pozisyonlar buluyordu...Burağın geçen yıl attığı CL gollerine bakın shalke cluj deplasmanı vs. ve tr gollerine bakın hepsi ani çıkışlarla atılan goller.

Bizim burdaki shalke maçına bakın biz bastırıyorduk adamlar pozisyonlar buluyordu az akıllı olsalar ilk maçta 5' lemişlerdi bizi.

TERİM ile GS nin oyuncu yapısına ters bir sistemi vardı.Yani oyuncu karakteristiği ile Terim sistemi tamamen birbirine zıttı.Oyunu rakip sahaya yıkan bir takımsın ama elindeki adamlar boş alanları seven hızlı ve kontra oyuncuları idi...sen ''EN iyi defans HÜCUMDUR'' deyip saldırdığında ise bu elindeki silahı rakibe vermek anlamına geliyordu.

Eğer manchini İtalyan sistemini uygularsa Drogbayı unutun,terime göre adrenalini daha düşük ve nispeten daha sıkıcı gibi görülen ,pek pozisyon vermeyen ve her an pozisyona girebilme potansiyeli olan bir takım geliyor diyorum başka da bişey demiyorum...

Peki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

quote:

Akilli olan adam Drogba gibi silahı kesmez Real maçında gördük adamlar sakatladi taktik olarak sonra cat defans cizgisini ortaya çekti.

Banada kontda oynatip Burak oynar gibi geliyor bende çok merak ediyorum nasil taktikle oynucaz.Tek istediğimde defansin artik akli basinda oynamasi ne yaptığını bilmesi.

surekli kesmez ama drogba da artik 35-36 yasinda her mac 11 oynamasi hata bence. zaten bu sene cok laubali oynadigini dusunuyorum. fizik gucu de eskisi gibi degil. ama zor maclarda oynamali daha iyi konsantre oluyor ne bileyim madrid olur juve olur gruptan cikarsak olur, avrupa ligine gidersek yari finalda finalde mutlaka oynamali onlara laf yok.

ama ligde her mac oynamasi hata. bir de drogba varken sinir oldugum bir sistem olusuyor bizim takimda topu sisir ileri drogba indirsin, sisir ileri drogba indirsin. ne bir sistem var ne bir sey. gerci terim zamani oyleydik, manciniyle ne olur bilmiyorum.

Beğenmediğin drogba beşiktaş maçında takımını kurtardı.O olmasa o maçı alamazdın.

Doğrudur ama artık işler değişiyor oyun sistemi değişiyor ve herşey değişiyor.Bakın nasıl değişecek ne yazsan ne anlatsak boş hep birlikte göreceğiz.Benimki de bir tahminden ibaret şu anda...Terimin sisteminde drogbanın çok fazla koşmasına gerek yoktu zaten rakip kalede oynuyorduk ve oralarda bulunuyordu Drogba... ve güçlü fiziğiyle de o kalabalığın ve curcunanın arasında ayakta kalabiliyordu vs....ama artık öyle olmayacak ani çıkışlarla top beliki drogbanın 30 metre önüne atılacak koşabilecek mi?Zannetmiyorum.Sen oyunu rakip sahaya yıktığında oyun kilitleniyor ve top sürmek çok zorlaşıyor.

Dar sokaklarda Ferrari ,corvette bir clio veya corsa kadar iş yapmaz.Ama açık alanlarda Ferrari uzaaar gider bu iş aynen buna benziyor.

• 5 4 1 i neden hiç düşünmüyosunuz. Bence 5 4 1 de olabilir
    Muslera
    sabri dany semih gokhan balta
    ambrabat sneijder selcuk bruma
    drogba

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

4-2-3-1 oynatır

Muslera

Sabri - Semih - Gökhan - Hakan

Selçuk - Melo

Bruma - Sneijder - Amrabat

Drogba

Defans hattı kötü oldu. Neyse Mancini düşünsün o kadarını da.

Defans kötü felan değil futbol takım oyunudur.Se n takımı rakip sahaya yığıp defansı rakibin hızlı ve güçlü forvetleri ile başbaşa bırakırsan ve oyunu oynadığın rakip kale ile senin defansın arasın daki boşluk çok olursa yani Rıdvan Dilmen deyimi ile topun arkasına geçemezsen dünyanın en iyi defansını koysan yine defans hattın yetersiz olur.

Yani sorun oyuncularda değil Terim'de Terim'in sistemindeydi...

• quote:

Benim tanıdığım mancini genel olarak Karakteristik italyan defans futbolu güçlü alan savunması hızlı ve ani çıkışlara ihtiyaç duyacak bu yüzden yıpratıcı ve top indirip dağıtan değil fırlayan fuleli ve sprinter rakibi avlayan avcı adamlara ihtiyaç duyacak.
    Şuna adım gibi eminim göreceksiniz bakın Drogba artık yok... tek forvet Burak veya çift forvet Umut-Burak deneyecek.Orta sahada pas alışverişine ve mücadeleye önem verecek ve topu terim takımı gibi kelle götürür gibi ileriye taşıyacak değil daha çok pas alışverişi yüksek ve mücadeleci bir orta saha kuracak.Yektaya forma göründü diyebiliriz.Emre Çolağa da pas yüzdesi dolayısıyla şans verecektir.

Bu arada Hamit ve Amrabat 'ı Mancini ile izleyebiliriz artık.Çünkü terim 1. dk dan itibaren oyunu rakip sahaya yıkıyordu ve rakip da etkiye tepki olarak kapanıyordu.
    Bu yüzden Amrabat ,Hamit,Umut ve hatta Burak gibi boş alanları seven oyuncular yeterli boşlukları bulamıyor ve oyun tıkanıyordu.Terimin takımında teknik kapasitesi yüksek dar alanda pas ve mücadele gücü yüksek teknik ve fizikli adamlara ihtiyaç vardır.Drogba,Arda,Alex vs.Çünkü rakip kapandığında bunu ya güçlü fiziğinizle alan açarak ya da dar alanda verkaçlar la 2 ye 1 lerlerle açarsınız....Terim Amrabat'ı alırsa Kayserideyken GS ye karşı gibi oynayacağını düşündü ama umduğunu değil bulduğunu yedi.Nihat Kahveci yi hatırlayın İspanyada nispeten zayıf ve kapanan bir takımda oynuyordu ve boşlukları hızlı ve fuleli Nihat çok iyi kullanarak sosiedetta fırtına gibi esmişti.Fakat BJK ye geldi ve BJK oyunu genelde rakip sahada oynadığından yeterli boşlukları bulamadı ve silindi gitti.
    bu 4 oyuncu Mancini ile Terimin sisteminde terimin takımını darmadağın ederler.Çünkü terimin takımı önde baskı ama arka konya ovası...

Sonuçta bana göre rakibe pek pozisyon vermeyen mücadeleci ve kalabalık bir orta saha ve defans, ani ataklarla zıpkın gibi çıkan taş gibi bir takım geliyor diye düşünüyorum.

Kardeş sen çalıştır şu takımı..hem daha ekonomik olur.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk maçında bu kadroyu görürüz
    Muslera
    Eboue-Dany-Semih-Riera
    Melo-Selçuk
    Amrabat-Sneijder-Bruma
    Drogba
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • mancini once defans yapayim ilerideki yetenekli oyuncularim nasilsa gol atar dusuncesinde olan bir td olarak bize uygun, cityde oynattigi futbol da buna yonelikti bizim kadromuz da ileri uc oyunculari cercevesinde bu dusunceye uygun, su takima defans yapmayi ogretirse iyi isler yapabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Glόin

Kontra atak futbolu oynasak bile Drogba her türlü Burak ve Umut'tan faydalı olur.
    Burak daha bomboş top sürerken kendini kaybediyor top tekniği 0,pas yüzdesi 0 ,zekasını kullanarak pozisyon yaratma kabiliyeti 0.
    Umut Burak ile aynı bu konularda ve hatta bitiricilik olarak Burak'tan kötü.
    Bu iki adam kontra atak futbolunu bırakın ani çıkışlarda bile bizi sıkıntıya sokacak adamlar.
    Drogba'ya bakarsak onlar kadar fazla koşmasa bile kanatları kaçırabilir , Sneijder ile tek pas yapabilir ,topu tutup arkasından gelen arkadaşlarını pozisyona sokabilir ,adam geçme kabiliyetini ve fiziğini kullanarak yoktan pozisyon var edebilir ,ara pas çıkarta bilir. Kısacası Drogba'nın yeri yoksa Burak ile Umut'un yaşamaya hakkı yok.

Burak seni top diye oynar be dostum su sacmaliklari senin gibi yazan cokta bu kadarida yuh top teknigi yokmusda vs vs ucmayin bu kadar be o top teknigi olmayan adama 15 milyon euro dayadilar.
    Almama sebebleride Burak efendinin uyanik menajeri oldu yok teknigi yok bilmem nesi yok bu adam son 3 sene gol krali.
    Bu is madem bu kadar basitte yeteneksiz, tkeniksiz, kosmayi bilmeyen adamlar neden olamiyor yeter artik ama bir oyuncu sevmek sevmemek farki ile elestiriyorim derken .... yapmakta ayip biraz utanin.

• aydın yılmaz otel odasını basmış manciniye gelme diyormuş ekmeğimden ediceksiniz beni diye şuan herkese saldırıyormuş

quote:

Doğru adam zaten birakacak ya Burak'i montalican yada iyisini bulcan ki ligde sınır varken mecburen Burak'a katlancaz bakalim napicaz yeni sistemde

• Bu yıl laf olsun torba dolsun tarzı stilli benimseyecektir.Kendi kadrosunu ve taktiğini dizilişini eğer kalırsa gerçek anlamda seneye göreceğimize inanıyorum.Çift forvetle çıkarsak da hiç şaşırmam.

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

4-2-3-1 oynatır

Muslera

Sabri - Semih - Gökhan - Hakan

Selçuk - Melo

Bruma - Sneijder - Amrabat

Drogba

Defans hattı kötü oldu. Neyse Mancini düşünsün o kadarını da.

ŞL deHakan veya sabri yerine rierra olursa iyi olurdu :D ( rierranın yerı neresıyse)

• bence de çift santrafor çıkaracak yine. birden ani sistem değişikliği takımda dengeyi bozar. zaten yeni gelen her teknik adam birden sistem değişikliğine gitmez, rijkaard bunu yaptı ve nasıl bocaladık gördünüz.

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • quote:

Akli olan drogbaya göre sistem yaparmi yapar .

Umarim bu adama yabanci sinirindan bahsetmişlerdir.

Birde anlaşmaya milli takimşarti koudurmuş. Milli takim çağirisa birakir giderim demiş.

Balta Chedju Semih Eboue
    Muslera

Bence yine çift forvetten vazgeçmeyecektir. Sahaya diziliş olarak 4-4-2'yi tercih edecektir.

Yabancı sınırını göz önüne alırsak şöyle bir kadro görebiliriz.

Muslera
    Sabri - Semih - Chedjou - Hakan
    Bruma - Selçuk - Melo - Sneijder
    Burak - Drogba

Benim tahminim bu yönde. İsteğim ise 4-2-3-1 dizilişinde. Forvette form durumuna göre Drogba-Burak'tan birisi oynamalı. Bruma mutlaka ilk 11'de oynamalı.
    Yabancıları hazır tutabilmek için de her hafta sırayla rotasyona gitmeli. Hep aynı oyuncular dışarıda kalacağına her hafta sırayla dışarıda kalmaları daha doğru ve adaletli olacaktır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.