Yarbay
04 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 584 (Bu ay: 1)
Gönderileri
varmıdır bu oyuncuyu ve turnuvayı bilen ben çıkaramadım Link
Zenit, Mircea Lucescu ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını resmen duyurdu.

İyi oldu ben istemiyorum açıkcası
Uefa Galatasarayi avrupa kupalarindan 1 yil men etti
Galatasaray XI: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Emre Çolak, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz.
Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray yeni hocasını belirlemek üzere. Başkan Dursun Özbek, yılların deneyimi Mustafa Denizli ile prensipte anlaştı.
Haberin Linki
Logitech,bugün iki yeni 7.1 surround ses oyun kulaklığı tanıttı kablolu G633 ve kablosuz G933 Artemis Spektrum Oyun Kulaklık.Featuring patent Pro-G ses sürücüleri bekleyen yeni kulaklıklar tamamen özelleştirilebilir,özellik RGB aydınlatma,değiştirilebilen aydınlatmalı hoparlör plakaları ve programlanabilir G-tuşları.Logitech Gaming Software ile eşleştirilmiş zaman,ses ayarlarını özelleştirmek kişisel ses profilleri oluşturmak ve kolayca (G933 Artemis Spectrum için) favori EQ kaydedebilirsiniz.

DTS Kulaklık:X teknolojisi ses ve kişiselleştirme için birden çok seçenek 7.1 kanala kadar destekleyen,her zamankinden oyunculara ve daha stüdyo deneyimi yakın ses fanlar getiren kalibrasyon ve işleme kullanır.

DTS Kulaklık kombinasyonu:X ve sinematik ses Dolby'nin uzun tarihi oyuncularına gerçekten rakipsiz bir ses deneyimi sunar.DTS Kulaklık: X desteği erken Ekim 2015 yılında Logitech Gaming Software güncelleştirmesi aracılığıyla satışa sunulacak.

PlayStation4 ve Xbox One dahil. Logitech G933 tek bir USB adaptörü karışımı ve bağlayan iki analog girişi bulunuyor ve üç cihaza kadar ses karışımları ise Logitech G633, tek bir USB bağlantısı ile bağlanır.Ayrıca, Logitech G933 ev sinema ile çalışır evinizdeki alıcısı veya TV'ye bağlı tüm medya oturma odanızda dinleyebilirsiniz,mükemmel kablosuz ev sineması deneyimi sunmak için (bir USB portu ve RCA ses çıkışı üzerinden).

Fiyatlandırma ve Stok Durumu
Logitech G633 Artemis Spektrum (Kablolu)Gaming Headset→149,99 $(2015 Eylül)
Logitech G933 Artemis Spectrum (Kablosuz)Gaming Headset→199,99 $ (2015 Ekim)
Tanıtım Videosu:
İnstagramda 1 eylul gs store falan demisler dogrumu bu ? Mobilim Turkce karakter icin kusura bakmayin
SATILDI
çok mantıklı konuşmuş izlemeyen varsa izlesin; Link
beyler XL2420Z monitörü az önce taktım oyunda dikey eşitlemeyi devre dışı bırakınca 150-160 fps civarında oynuyorum minimum ancak mouseu çevirdiğimde aşırı derecede yırtılma var ve çok rahatsız ediyor varmıdır çözümü ?
Hakkında
Forum İmzası:
MSI Z370 Gaming M5 - Core i7 8700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualshock 4 Controller - Corsair K70 MX Brown RGB Led- Logitech G900 Proteus Chaos Spectrum Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Flight Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone
Takım
Galatasaray
TV
Samsung
LOL
Jax
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.289
İkinci El Bölümü Mesajları: 99
Konularının görüntülenme sayısı: 172.471 (Bu ay: 556)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.238 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.