Şimdi Ara

Manchini İle GS Kadrosu Nasıl OLur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tanıdığım mancini genel olarak Karakteristik italyan defans futbolu güçlü alan savunması hızlı ve ani çıkışlara ihtiyaç duyacak bu yüzden yıpratıcı ve top indirip dağıtan değil fırlayan fuleli ve sprinter rakibi avlayan avcı adamlara ihtiyaç duyacak.
    Şuna adım gibi eminim göreceksiniz bakın Drogba artık yok... tek forvet Burak veya çift forvet Umut-Burak deneyecek.Orta sahada pas alışverişine ve mücadeleye önem verecek ve topu terim takımı gibi kelle götürür gibi ileriye taşıyacak değil daha çok pas alışverişi yüksek ve mücadeleci bir orta saha kuracak.Yektaya forma göründü diyebiliriz.Emre Çolağa da pas yüzdesi dolayısıyla şans verecektir.

Bu arada Hamit ve Amrabat 'ı Mancini ile izleyebiliriz artık.Çünkü terim 1. dk dan itibaren oyunu rakip sahaya yıkıyordu ve rakip da etkiye tepki olarak kapanıyordu.
    Bu yüzden Amrabat ,Hamit,Umut ve hatta Burak gibi boş alanları seven oyuncular yeterli boşlukları bulamıyor ve oyun tıkanıyordu.Terimin takımında teknik kapasitesi yüksek dar alanda pas ve mücadele gücü yüksek teknik ve fizikli adamlara ihtiyaç vardır.Drogba,Arda,Alex vs.Çünkü rakip kapandığında bunu ya güçlü fiziğinizle alan açarak ya da dar alanda verkaçlar la 2 ye 1 lerlerle açarsınız....Terim Amrabat'ı alırsa Kayserideyken GS ye karşı gibi oynayacağını düşündü ama umduğunu değil bulduğunu yedi.Nihat Kahveci yi hatırlayın İspanyada nispeten zayıf ve kapanan bir takımda oynuyordu ve boşlukları hızlı ve fuleli Nihat çok iyi kullanarak sosiedetta fırtına gibi esmişti.Fakat BJK ye geldi ve BJK oyunu genelde rakip sahada oynadığından yeterli boşlukları bulamadı ve silindi gitti.
    bu 4 oyuncu Mancini ile Terimin sisteminde terimin takımını darmadağın ederler.Çünkü terimin takımı önde baskı ama arka konya ovası...

Sonuçta bana göre rakibe pek pozisyon vermeyen mücadeleci ve kalabalık bir orta saha ve defans, ani ataklarla zıpkın gibi çıkan taş gibi bir takım geliyor diye düşünüyorum.

• Valla bunu ben felaket merak ediyorum. Mancini nasıl bir şey yapar.

Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete,Nigete..Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi.
  • Akilli olan adam Drogba gibi silahı kesmez Real maçında gördük adamlar sakatladi taktik olarak sonra cat defans cizgisini ortaya çekti.

Banada kontda oynatip Burak oynar gibi geliyor bende çok merak ediyorum nasil taktikle oynucaz.Tek istediğimde defansin artik akli basinda oynamasi ne yaptığını bilmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4-2-3-1 oynatır

Muslera

Sabri - Semih - Gökhan - Hakan

Selçuk - Melo

Bruma - Sneijder - Amrabat

Drogba

Defans hattı kötü oldu. Neyse Mancini düşünsün o kadarını da.
    Daha Fazla Göster
  • Muslera
    Eboue Semih Gökhan Zan Hakan Balta
    Engin Selçuk Melo Bruma
    Sneijder
    Drogba

Ben bu şekilde başlayacağını düşünüyorum yavaş denemelerle takımı oturtur. Burak kesilir Umut daha göze girer gibi.

• Muslera
    Eboue-Semih-Dany-Riera
    Selçuk-Melo (Yekta)
    Hamit-Sneijder-Emre Çolak(Amrabat)
    Burak(Umut)

gibi bir kadro çıkaracağını tahmin ediyorum.Veya tekli ön libero ve çift forvette deneyebilir.

Orijinalden alıntı: quatrros

Benim tanıdığım mancini genel olarak Karakteristik italyan defans futbolu güçlü alan savunması hızlı ve ani çıkışlara ihtiyaç duyacak bu yüzden yıpratıcı ve top indirip dağıtan değil fırlayan fuleli ve sprinter rakibi avlayan avcı adamlara ihtiyaç duyacak.
    Şuna adım gibi eminim göreceksiniz bakın Drogba artık yok... tek forvet Burak veya çift forvet Umut-Burak deneyecek.Orta sahada pas alışverişine ve mücadeleye önem verecek ve topu terim takımı gibi kelle götürür gibi ileriye taşıyacak değil daha çok pas alışverişi yüksek ve mücadeleci bir orta saha kuracak.Yektaya forma göründü diyebiliriz.Emre Çolağa da pas yüzdesi dolayısıyla şans verecektir.

Bu arada Hamit ve Amrabat 'ı Mancini ile izleyebiliriz artık.Çünkü terim 1. dk dan itibaren oyunu rakip sahaya yıkıyordu ve rakip da etkiye tepki olarak kapanıyordu.
    Bu yüzden Amrabat ,Hamit,Umut ve hatta Burak gibi boş alanları seven oyuncular yeterli boşlukları bulamıyor ve oyun tıkanıyordu.Terimin takımında teknik kapasitesi yüksek dar alanda pas ve mücadele gücü yüksek teknik ve fizikli adamlara ihtiyaç vardır.Drogba,Arda,Alex vs.Çünkü rakip kapandığında bunu ya güçlü fiziğinizle alan açarak ya da dar alanda verkaçlar la 2 ye 1 lerlerle açarsınız....Terim Amrabat'ı alırsa Kayserideyken GS ye karşı gibi oynayacağını düşündü ama umduğunu değil bulduğunu yedi.Nihat Kahveci yi hatırlayın İspanyada nispeten zayıf ve kapanan bir takımda oynuyordu ve boşlukları hızlı ve fuleli Nihat çok iyi kullanarak sosiedetta fırtına gibi esmişti.Fakat BJK ye geldi ve BJK oyunu genelde rakip sahada oynadığından yeterli boşlukları bulamadı ve silindi gitti.
    bu 4 oyuncu Mancini ile Terimin sisteminde terimin takımını darmadağın ederler.Çünkü terimin takımı önde baskı ama arka konya ovası...

Sonuçta bana göre rakibe pek pozisyon vermeyen mücadeleci ve kalabalık bir orta saha ve defans, ani ataklarla zıpkın gibi çıkan taş gibi bir takım geliyor diye düşünüyorum.

%1.000.000 haklısın çok iyi yazmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Akilli olan adam Drogba gibi silahı kesmez Real maçında gördük adamlar sakatladi taktik olarak sonra cat defans cizgisini ortaya çekti.

Banada kontda oynatip Burak oynar gibi geliyor bende çok merak ediyorum nasil taktikle oynucaz.Tek istediğimde defansin artik akli basinda oynamasi ne yaptığını bilmesi.

surekli kesmez ama drogba da artik 35-36 yasinda her mac 11 oynamasi hata bence. zaten bu sene cok laubali oynadigini dusunuyorum. fizik gucu de eskisi gibi degil. ama zor maclarda oynamali daha iyi konsantre oluyor ne bileyim madrid olur juve olur gruptan cikarsak olur, avrupa ligine gidersek yari finalda finalde mutlaka oynamali onlara laf yok.

ama ligde her mac oynamasi hata. bir de drogba varken sinir oldugum bir sistem olusuyor bizim takimda topu sisir ileri drogba indirsin, sisir ileri drogba indirsin. ne bir sistem var ne bir sey. gerci terim zamani oyleydik, manciniyle ne olur bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca bu adam oturup 1 gününü maçları izleyerek geçirecek Drogba'nın kesilemeyeceğini direk anlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Drogba kesilir mi ya? Madrid maçında gördük, Drogba bi çıktı ilerde top dahi tutamadık.

Yok öyle bişey...İlerde top tutmaya ihtiyaç duymayacaksın ki...İlerde top tutmayacaksın zaten... Düğünde en fazla gelin oynar ama işi damat bitirir hesaabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Akilli olan adam Drogba gibi silahı kesmez Real maçında gördük adamlar sakatladi taktik olarak sonra cat defans cizgisini ortaya çekti.

surekli kesmez ama drogba da artik 35-36 yasinda her mac 11 oynamasi hata bence. zaten bu sene cok laubali oynadigini dusunuyorum. fizik gucu de eskisi gibi degil. ama zor maclarda oynamali daha iyi konsantre oluyor ne bileyim madrid olur juve olur gruptan cikarsak olur, avrupa ligine gidersek yari finalda finalde mutlaka oynamali onlara laf yok.

ama ligde her mac oynamasi hata. bir de drogba varken sinir oldugum bir sistem olusuyor bizim takimda topu sisir ileri drogba indirsin, sisir ileri drogba indirsin. ne bir sistem var ne bir sey. gerci terim zamani oyleydik, manciniyle ne olur bilmiyorum.

Mancini ile kesinlikle ama kesinlikle Drogba Forma yüzü göremez adım gibi eminim hocam önce oyun güvenliği deyip orta sahayı kalabalık tuttuğunuzda bakın göreceksiniz...

• quote:

quote:

Drogba kesilir mi ya? Madrid maçında gördük, Drogba bi çıktı ilerde top dahi tutamadık.

Yok öyle bişey...İlerde top tutmaya ihtiyaç duymayacaksın ki...İlerde top tutmayacaksın zaten... Düğünde en fazla gelin oynar ama işi damat bitirir hesaabı

Damat Burak Yılmaz mı?

Muslera
    Eboue Semih Gökhan Hakan
    Selçuk Melo
    Engin(Hamit) Sneijder Bruma
    Drogba
    Bu iki adam kontra atak futbolunu bırakın ani çıkışlarda bile bizi sıkıntıya sokacak adamlar.
    Drogba'ya bakarsak onlar kadar fazla koşmasa bile kanatları kaçırabilir , Sneijder ile tek pas yapabilir ,topu tutup arkasından gelen arkadaşlarını pozisyona sokabilir ,adam geçme kabiliyetini ve fiziğini kullanarak yoktan pozisyon var edebilir ,ara pas çıkarta bilir. Kısacası Drogba'nın yeri yoksa Burak ile Umut'un yaşamaya hakkı yok.

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Beğenmediğin drogba beşiktaş maçında takımını kurtardı.O olmasa o maçı alamazdın.

• quote:

quote:

quote:

Damat Burak Yılmaz mı?

Ne alakası var?Aklı başında hiçbir hoca Burak gibi bir silahı kesmez..Terim takımı daha maç başlamadan rakibi boğuyor ve rakip 11 kişiyle kapanıyor ve 1 metre bile boşluk vermiyordu .adam bu halde bile bir şekilde pozisyon veya pozisyonlar buluyordu...Burağın geçen yıl attığı CL gollerine bakın shalke cluj deplasmanı vs. ve tr gollerine bakın hepsi ani çıkışlarla atılan goller.

Bizim burdaki shalke maçına bakın biz bastırıyorduk adamlar pozisyonlar buluyordu az akıllı olsalar ilk maçta 5' lemişlerdi bizi.

TERİM ile GS nin oyuncu yapısına ters bir sistemi vardı.Yani oyuncu karakteristiği ile Terim sistemi tamamen birbirine zıttı.Oyunu rakip sahaya yıkan bir takımsın ama elindeki adamlar boş alanları seven hızlı ve kontra oyuncuları idi...sen ''EN iyi defans HÜCUMDUR'' deyip saldırdığında ise bu elindeki silahı rakibe vermek anlamına geliyordu.

Eğer manchini İtalyan sistemini uygularsa Drogbayı unutun,terime göre adrenalini daha düşük ve nispeten daha sıkıcı gibi görülen ,pek pozisyon vermeyen ve her an pozisyona girebilme potansiyeli olan bir takım geliyor diyorum başka da bişey demiyorum...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.