Zotac RTX 3060 Twin Edge OC 12GB - 7.499 TL (HB)
Almak isteyenler için iyi fiyat.
Zotac RTX 3060 Twin Edge 12 Gb - 7.999 TL
Merhaba. Yaklaşık 3 yıldır Millenicom fiber (SOL) abonesiyim ve son bir senedir zaman zaman bağlantı kopma sorunu yaşıyorum. Açtığım arıza kayıtları "sorun tespit edilmediği" gerekçesiyle uygulama üzerinden kapatılıyor. Ancak BTK sisteminde açık görünüyor. Bu yüzden BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturamıyorum. Yeni şikayet kaydı girmek istediğimde, öncelikle firma üzerinden açtığım şikayet kaydının kapanması gerektiğine dair bir uyarı alıyorum.
Yani firma bu yöntemle hem sorunumu çözmüyor, hem de BTK'ya firmayı şikayet etmemi engelliyor. 2019'da açtığım şikayet kaydı bile BTK sisteminde halen açık görünüyor.
Siz de MC abonesiyseniz, firma üzerinden şikayet kaydı açmayın. Doğrudan BTK sisteminden kayıt açın.
NOT: MC abonesi olduğum ilk günden itibaren verdikleri Huawei HG255s cihazın wifi performansından memnun değilim. Defalarca cihaz değişimi istedim ama bu talebim de yine görmezden gelindi.
Galaxy A52 - 3869 TL (Mediamarkt)
Mediamarkt web sitesinde Galaxy A52 telefon 3869 liraya düşmüş. Yeni üyelik açıp Mediamarkt Club'a üye olursanız 50 TL kupon da veriyor ve 3819 liraya geliyor. Cihaz piyasaya çıktığından beri en düşük fiyat...
MM Club Kuponu: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/club-avantajlari.html#club-hg
Silinsin lütfen
Silin lütfen
22-26 Nisan tarihleri arasında paket tereyağlarında 1 alana 2.si %50 indirimli. Mağazada da geçerliymiş. Arayıp teyit ettim.
Hikvision M2 SSD 256 Gb Kullanıcı Deneyimi (Kısa Sürdü)
|
Hitachi Ultrastar 4 TB Dahili HDD Kullanıcı İncelemesi
|
ASUS M5A97 Evo | AMD Phenom II x4 965 BE + Xigmatek HDT-S1283 | Corsair Vengeance 4x2 8 Gb 1600 Mhz | Sapphire 6850 1 Gb | WD Blue 1 Tb 64 Mb + Seagate Barracuda 1 Tb 32 Mb | Pioneer S19LBK | CM HAF 912 Plus + High Power 600 W | LG 2360V 23" HDMI Led | Win7 x64 Ultimate |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.444
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 62.151 (Bu ay: 1.123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.413 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware