Bildirim
Manchini İle GS Kadrosu Nasıl OLur? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: recep kovboy
quote:
Orijinalden alıntı: Red John
Akilli olan adam Drogba gibi silahı kesmez Real maçında gördük adamlar sakatladi taktik olarak sonra cat defans cizgisini ortaya çekti.
Banada kontda oynatip Burak oynar gibi geliyor bende çok merak ediyorum nasil taktikle oynucaz.Tek istediğimde defansin artik akli basinda oynamasi ne yaptığını bilmesi.
Akli olan drogbaya göre sistem yaparmi yapar .
Umarim bu adama yabanci sinirindan bahsetmişlerdir.
Birde anlaşmaya milli takimşarti koudurmuş. Milli takim çağirisa birakir giderim demiş.
Disardan birisi baksa takimdan Melo, Drogba, Sneijder, Bruma gibi iyi futbolculari kestiginde takimin ne kadar degistigini görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eski Kullanıcı Adı: esrar006
-
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
City zamanlarına bakarsak David Silva'yı kenarda oynatıyordu. Belki Sneijder'i kenarda oynatabilir. Engin'i kenarda oynatabilir.
Bence yine çift forvetten vazgeçmeyecektir. Sahaya diziliş olarak 4-4-2'yi tercih edecektir.
Yabancı sınırını göz önüne alırsak şöyle bir kadro görebiliriz.
Muslera
Sabri - Semih - Chedjou - Hakan
Bruma - Selçuk - Melo - Sneijder
Burak - Drogba
Terim'den ne farki kaldi o zaman
_____________________________ Smile... Tomorrow will be worse. -
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
City zamanlarına bakarsak David Silva'yı kenarda oynatıyordu. Belki Sneijder'i kenarda oynatabilir. Engin'i kenarda oynatabilir.
Bence yine çift forvetten vazgeçmeyecektir. Sahaya diziliş olarak 4-4-2'yi tercih edecektir.
Yabancı sınırını göz önüne alırsak şöyle bir kadro görebiliriz.
Muslera
Sabri - Semih - Chedjou - Hakan
Bruma - Selçuk - Melo - Sneijder
Burak - Drogba
Terim'den ne farki kaldi o zaman
Terim kenar beklerini orta sahaya çıkartıyordu Mancini çıkartmaz. Selçuk-Melo ikilisini hücumda aktif göremeyiz. Burak'ı maçlarda 12 km koşmaya zorlamayacaktır.
Terim'le farkları bunlar olur ama bi bakarsın adam takımın kadro yapısına göre yeni birşey üretir.
Benim yazdıklarım City'de yaptıklarına odaklıydı._____________________________
-
Baklim başkanla tulunun aldiği şinaydiri oynatacakmi.
Terim mecburen oynatiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ patos mu çitosmu nedir biri var okumayin futboldan soğutur sizi . -
Zaten gecen senden beri Selcuk ve Melo'yu hücumda aktif görmüyoruz. Hatta Melo stoperlerin arasinda oynuyor diyebilirim.
Burak 12 km kosmaya zorlaniyor ama kosuyor mu? Cogu macta kosmuyor.
4-4-2'de kenar bekleri mecbur cikar. En azindan biri cikar digeri kalir. Eger ikisi de cakili oynayacaksa zaten mac izlerken uyuyabiliriz.
Söylediklerin moralimi bozdu. Bu kadar mi defansif oynatiyor bu adam? Türkiye'de tam tersi saldirmak gerekiyor. Kalite farkin varsa saldirip, doldurcaksin 2-3 tane. Defans yapmayi, kapanmayi, skora yatmayi Mancini'den iyi bilir bizim Anadolu takimlari._____________________________ Smile... Tomorrow will be worse. -
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
Zaten gecen senden beri Selcuk ve Melo'yu hücumda aktif görmüyoruz. Hatta Melo stoperlerin arasinda oynuyor diyebilirim.
Burak 12 km kosmaya zorlaniyor ama kosuyor mu? Cogu macta kosmuyor.
4-4-2'de kenar bekleri mecbur cikar. En azindan biri cikar digeri kalir. Eger ikisi de cakili oynayacaksa zaten mac izlerken uyuyabiliriz.
Söylediklerin moralimi bozdu. Bu kadar mi defansif oynatiyor bu adam? Türkiye'de tam tersi saldirmak gerekiyor. Kalite farkin varsa saldirip, doldurcaksin 2-3 tane. Defans yapmayi, kapanmayi, skora yatmayi Mancini'den iyi bilir bizim Anadolu takimlari.
Her İtalyan gibi öncelik defansta. Bizim ülkemizde gördüğümüz tarzda defansif oynatmaktan bahsetmiyorum. Genel mantalite gol yememe üzerinedir.
City şampiyon olurken 90 küsür gol atmıştı. Çok da az gol yemişti. Bu 90 küsür golün atılmasında çok kaliteli hücum oyuncularınn olması büyük etkendi.
Bizim ligde gol yemezsen bir şekilde maç kazanırsın. Bizim takımda da bizim lig için çok kaliteli sayılacak hücum oyuncularımız var. Burak-Drogba-Sneijder-Bruma-Selçuk.
Terim'in ilk senesinde bize şampiyonluğu takım savunması getirmişti. Maçlarda gol yemiyorduk ve bir şekilde maçları kazanıyorduk.
Süperligde şampiyonluğun anahtarı bu.
Mancini ligde başarılı olur gibime geliyor ama bu sene biraz işi zor. Takımı tanıyıp toparlaması biraz zaman alacaktır. Eğer bu sürede puan farkını kapatırsak şampiyonluk yaşayabiliriz._____________________________
-
İnşallah iyi olur. _____________________________ -
olması gerektiği gibi olacaktır. tek forvet ve kanatları kullanabilen bir gs... defansta bilmem kaç hafta oynamamış rierayı görmeyeceğimiz bir gs... chedju gibi bir defans sigortası varken, sırf benim 38483847. tercihimdi ama alındı diye kin tutularak oynatılmamak yerine her maç göreceğimiz bir gs.. SABRİDEN kurtulan bir gs... selçuğun asıl mevkisi olan orta sahada izleyeceğimiz bir gs.... daha çok var ama şimdilik bunlar olsun yeterki
_____________________________ Katılım zamanı: 17 Şubat 2007
-
-
defans yapmayı öğretsin takıma yeter
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ yok -
quote:
Orijinalden alıntı: xakah74
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
Kontra atak futbolu oynasak bile Drogba her türlü Burak ve Umut'tan faydalı olur.
Burak daha bomboş top sürerken kendini kaybediyor top tekniği 0,pas yüzdesi 0 ,zekasını kullanarak pozisyon yaratma kabiliyeti 0.
Umut Burak ile aynı bu konularda ve hatta bitiricilik olarak Burak'tan kötü.
Bu iki adam kontra atak futbolunu bırakın ani çıkışlarda bile bizi sıkıntıya sokacak adamlar.
Drogba'ya bakarsak onlar kadar fazla koşmasa bile kanatları kaçırabilir , Sneijder ile tek pas yapabilir ,topu tutup arkasından gelen arkadaşlarını pozisyona sokabilir ,adam geçme kabiliyetini ve fiziğini kullanarak yoktan pozisyon var edebilir ,ara pas çıkarta bilir. Kısacası Drogba'nın yeri yoksa Burak ile Umut'un yaşamaya hakkı yok.
Burak seni top diye oynar be dostum su sacmaliklari senin gibi yazan cokta bu kadarida yuh top teknigi yokmusda vs vs ucmayin bu kadar be o top teknigi olmayan adama 15 milyon euro dayadilar.
Almama sebebleride Burak efendinin uyanik menajeri oldu yok teknigi yok bilmem nesi yok bu adam son 3 sene gol krali.
Bu is madem bu kadar basitte yeteneksiz, tkeniksiz, kosmayi bilmeyen adamlar neden olamiyor yeter artik ama bir oyuncu sevmek sevmemek farki ile elestiriyorim derken .... yapmakta ayip biraz utanin.
Burak herhalde beni top diye oynayacak. Şaka mısın sen ne zaman çıkmışım da Burak ile kendimi kıyaslamışım. Burak'ın son senelerdeki performansına laf eden yok arkadaşım. Ancak bu senelere bir baktığımızda Burak'ın kaç defa topu alıp adam geçtiğini ya da kaç defa ceza sahası içinde kendi becerisiyle pozisyon yaratıp gol attığını sayabilir misin? Cluj maçında yaptı bir iki lig maçında yaptı.Burak'ın hiç bir zaman üst seviye bir top tekniği olmadı bunu yalanlamak için kör olmak lazım. Ancak velakin o zamanlar gol problemi yoktu dolayısıyla adam atıyor mu atıyor diyorduk itiraz edemiyorduk. Ancak bugün Burak'ın oynadığı futbolun neresi seni tatmin ediyor söyleyebilir misin? Çocuk oyuncağı değil bu dün kralsındır herkes seni takdir eder ancak bugün berbat bir halde isen gözünün yaşına bakılmaz. Eski Burak takımın gol yükünü çekiyordu maç kazandırıyordu buna laf yok. Ama bugünkü Burak'ın tek yaptığı ataklarımızı tıkamak ve gol kaçırmak. Bul mesajlarımı Burak'ı en çok destekleyen ,attığı gollerde Kralll diye bağıran adamım ben. Yarın çıkıp gol atsın yine Kral diye bağıracağım. Benim takımdaki hiç kimseye nefretim yok. Gerçekleri söylemem benim Buraktan nefret ettiğim için değildir. Ama ne Burak ne de Umut bugün Drogba'yı yedek bırakamaz. Geçen sene olurdu ancak bu sene bu rezil futbolla olmaz. Burak'ın acilen kendini düzeltmesi ve geliştirmeye devam etmesi lazım. Şampiyonlar liginde golleri sıraladıktan sonra çalışmayı bırakmış havası var çünkü._____________________________
-
O degilde frikikleri kullanick kisilere guzel bi ayar ceker umarim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
defansımız sağlam olacak mancini defans seven bir adam ama ilerisi için bir şey diyemem _____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xakah74
quote:
Kontra atak futbolu oynasak bile Drogba her türlü Burak ve Umut'tan faydalı olur.
Burak daha bomboş top sürerken kendini kaybediyor top tekniği 0,pas yüzdesi 0 ,zekasını kullanarak pozisyon yaratma kabiliyeti 0.
Umut Burak ile aynı bu konularda ve hatta bitiricilik olarak Burak'tan kötü.
Bu iki adam kontra atak futbolunu bırakın ani çıkışlarda bile bizi sıkıntıya sokacak adamlar.
Drogba'ya bakarsak onlar kadar fazla koşmasa bile kanatları kaçırabilir , Sneijder ile tek pas yapabilir ,topu tutup arkasından gelen arkadaşlarını pozisyona sokabilir ,adam geçme kabiliyetini ve fiziğini kullanarak yoktan pozisyon var edebilir ,ara pas çıkarta bilir. Kısacası Drogba'nın yeri yoksa Burak ile Umut'un yaşamaya hakkı yok.
Burak seni top diye oynar be dostum su sacmaliklari senin gibi yazan cokta bu kadarida yuh top teknigi yokmusda vs vs ucmayin bu kadar be o top teknigi olmayan adama 15 milyon euro dayadilar.
Almama sebebleride Burak efendinin uyanik menajeri oldu yok teknigi yok bilmem nesi yok bu adam son 3 sene gol krali.
Bu is madem bu kadar basitte yeteneksiz, tkeniksiz, kosmayi bilmeyen adamlar neden olamiyor yeter artik ama bir oyuncu sevmek sevmemek farki ile elestiriyorim derken .... yapmakta ayip biraz utanin.
Burak herhalde beni top diye oynayacak. Şaka mısın sen ne zaman çıkmışım da Burak ile kendimi kıyaslamışım. Burak'ın son senelerdeki performansına laf eden yok arkadaşım. Ancak bu senelere bir baktığımızda Burak'ın kaç defa topu alıp adam geçtiğini ya da kaç defa ceza sahası içinde kendi becerisiyle pozisyon yaratıp gol attığını sayabilir misin? Cluj maçında yaptı bir iki lig maçında yaptı.Burak'ın hiç bir zaman üst seviye bir top tekniği olmadı bunu yalanlamak için kör olmak lazım. Ancak velakin o zamanlar gol problemi yoktu dolayısıyla adam atıyor mu atıyor diyorduk itiraz edemiyorduk. Ancak bugün Burak'ın oynadığı futbolun neresi seni tatmin ediyor söyleyebilir misin? Çocuk oyuncağı değil bu dün kralsındır herkes seni takdir eder ancak bugün berbat bir halde isen gözünün yaşına bakılmaz. Eski Burak takımın gol yükünü çekiyordu maç kazandırıyordu buna laf yok. Ama bugünkü Burak'ın tek yaptığı ataklarımızı tıkamak ve gol kaçırmak. Bul mesajlarımı Burak'ı en çok destekleyen ,attığı gollerde Kralll diye bağıran adamım ben. Yarın çıkıp gol atsın yine Kral diye bağıracağım. Benim takımdaki hiç kimseye nefretim yok. Gerçekleri söylemem benim Buraktan nefret ettiğim için değildir. Ama ne Burak ne de Umut bugün Drogba'yı yedek bırakamaz. Geçen sene olurdu ancak bu sene bu rezil futbolla olmaz. Burak'ın acilen kendini düzeltmesi ve geliştirmeye devam etmesi lazım. Şampiyonlar liginde golleri sıraladıktan sonra çalışmayı bırakmış havası var çünkü.
Sizin gibilere anlatip zaman kaybetmekten biktim Burak olmasa pozisyona bile giremiyorsun diyorum ve olayi kapatiyorum bos yorumlariniz yetti artik.
Yetenegi olmayan adam gol krali falan olamaz Burak kabul etsenizde etmesenizde Türkiye üstü bir oyuncu ayrica son macta poziyona girmeyi basaran 2 isim vardi Burak ve Brumo önemlisi budur o gün atamadi baska macta atar ama sizin bu tarz ucuslariniz gecen sezon basida oldu bu sene gene olucak seneye gene yapicaksiniz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

öldüm yaa