Yarbay
03 Eylül 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 215 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Süperonline fiber 25 mbps paketimle kablosuz olarak ortalama 3-4 mbps hız alıyorum.bazen KB lere düşüyor. 1 yıldır uğraşıyorum... nafile... modem değişti... yeri değişti.. yine düzelmiyor.. daire içindeki engeller.. diyorlar.. neyse bu engeller..?
yapılan işlemler.. 6 kere modem değişti.. zte.. Huawei... habire değişti.. herakşam Superonline arayarak kablosuz bağlantı hızım çok düşük.. lütfen bir bakarmısınız.. biraz internet verirmisiniz.. diyorum. Manuel müdahale ediyorlar. Modem ayarları güncelleniyor vs.. 7 - 8 mb. ye yükseliyor... hemen hızlıca işlerimi hallediyorum.... çünkü azsonra tekrar 1 mb. lere düşüyor... tekrar arıyorum... yükseltiyorum bazı mt ler ile arkadaş bile oldum.. saha ekipleri geldi. modemin bulunduğu yerdeki kablosuz bağlantıyı etkileyecek şeyleri kaldırdık. En son odadaki aynalar etkiliyor dediler... tamam aynalarıda kaldırdık... geleekipler ewet hızınız düşük.. modemi yerini değiştirelim dediler.. tamam dedim. onu ayrı ekip değiştiriyor muş.. ücretli tabii.. neyse odadan salona aldık.. olmadı yine.. efendim modeme kadar gelen kısımda sıkıntı yok.. 25 mb. giriyor Modeme diyorlar. Network ekibi geldi hız ölçümü yaptı.. şaşırdı.. düşük dedi.. ss alıp merkeze yolladı. yani israrla bir altyapı kontrolu.. veya fiber kutusuna giren Kabloları kontrol etmiyorlar... alacak arkadaşlar. 25 mbps ye aldanmayın.. bırakın iptv .. netflix bile izlemeniz zor.
taahhütümüzün bitmesini bekliyoruz.. Ama nereye geçeceğiz hepsi sıkıntı..
arkadaşlar bu yurt dışından gelen sim kart takılan akıllı saatlerin imei kaydını yaptırmaz isek 120 gün sonra kapanıyormuş..kapanınca sadece tel özelliği gidecek diğer özellikler çalışacak değilmi..? birde kayıt zorunluluğu yasal olarak varmı...?
birde kayıt yaptırmayıp bu saat iletişime kapandığında bu kalıcı bir işlemmi...? yani bu saat başkasının eline geçtiğinde bir imei çakarak kullanabilirmi..? bu günlerde önemli konular bunlar..bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
sonuç olarak çinden gelen bir akıllı saati btk ya kaydettirmek istemiyorum...bu saati sadece saat olarak kullanmak istiyorum..bu mümkünmü...?
Tüm sürümlerde mesajlar çok küçük. Ama sadece mesajlar... Alıntılar.. Konu başlıkları v. S normal olduğu halde mesajlar okunamayacak kadar küçük oluyor. Hem forum ayarlarından hemde chromdan ayarladım halde böyle.. Ne yapmak lazım?
Arkadaşlar.. Eşimin ip 5 i
Pil %42 de iken kendini kapatıyor... Sürüm 7.1 deyiz.
Telefonu Restore etsem yeniden yüklerken en Son sürüm olan ios 8.1 ilemi yükler acaba..?
Teşekkür
arkadaşlar yukarıdaki gibi..daha doğrusu ereyondan key aldım....ama microsoftun sitesinden 2010 office ev ve öğrenci paketi bulamıyorum....indireyim deneme sürümünü... keyi girip aktive edeyim ama link yok......diğer sitelerdede hep sorun var...microsoftada tel ile ulaşamıyorum....biraz hazırcılık olacak ama..link verebilecek varmı....? teşekkürler..
Evet arkadaslar..esim...ip 5 i gunde 3.kere şarj etmeye başladı. .
Yakinda bir seyahatimiz var...gun icinde pil sorununu cozmek icin ne onerirsiniz..?
Sarjli kiliflar...sarj padi..v.s kullanan ve memnun kalan arkadaslardan oneri bekliyorum....piyasada xstorm sarjli kilif diye bir ürün var..kullanan varmı acaba..? Iş gorurmu..?
arkadaşlar dün çalışan tr garantili.. nexus 4 bugün bir türlü açılmadı..ankarada yetkiliğ servis veya telefonu bilen varmı..? lg türkiyede de servisleri bulamadım....internetten fırat elektronik diye bir yer buldum..lg tr yetkili servisi olduğunu söylüyor ama.....başka önerisi olan veya yetkili servisleri yazan bir link veren olursada iyi olur..
Arlakdaşlar cihaz ipad 3...ios 7 ye geçtim..daha önceden alttaki barda en solda var olan airplay butonum şimdi yok.....apple tv alacağım ama.....bu airplay ikonu neredeki..?
Acaba apple tv alsam..aynı ağdayken birbirlerini görüpte....airplay butonu aktif olurmu..? Deneyimli arkadaşların fikrini almak istiyorum....ios 7 yükleyen arkadaşlarda airplay butonu duruyormu acaba..?( normalde alttaki durum çubuğunu yukarı çekince..orada olması lazım...)
arkadaşlar oğluma yeni kasa toplayacağım...işlemci amd 8320......ekran kart ...660 ti olacak...diğer parçalarda belli gibi...ama anakartta kararsız kaldım....oc falan yapılmayacak....gerçi giga daha üst seri gibi..ama epey sorun yaşayan var forumda..hangisi sizce...?
teşekkürler
arkadaşlar avea mh no.su 500 yazıyor..arıyorum ama hep operatör...tıklayın diyor..ama bildiğim bilgileri söylüyor operatör...canlı biriyle nasıl konuşurum.?.online hizmetlerdende fatura dönemimi..ayın kaçında başlıyor..bitiyor.?.oradanda öğrenemedim...öğrenmem lazım...nasıl nereden öğrenebilirim acaba...?
işimiz zor gibi......mesela seç 1000 deyim...100 tarifesinden 20 kaldı diye mesaj geldi...ne demek acaba...? 200 dakikamı..? onlineden güncel fatura bilgisi sorguladım..53 tl gözüküyor...ama seç 1000 aylık ücreti 40 tl...fark nereden kaynaklanıyor acaba...? aradaki tarife değişikliğinden kaynaklanan küçük bir fark olması normal..geçen ayın 23 ünde turkcellden aveaya geçtim..ardaki bir kaç gün yüzünden fark gelir ama..işte bunları bir sorup öğrenmem lazım...
yoksa kendimizmi kaşındık...durup dururken..
Hakkında
Meslek: diş hekimi
Forum İmzası:
David Coverdaleden Soldier of Fortuneyi indirip dinleyin..iyi gelecektir
olmazsa neşet babadan..yalan dünyayı..dinleyin..aynı etkiyi yapıyor..
Hakkımda:
A04292E8F78E4E5581982E0C8248DF5B.jpg
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 2 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.641
İkinci El Bölümü Mesajları: 206
Konularının görüntülenme sayısı: 407.391 (Bu ay: 816)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.