Şimdi Ara

KPSS'den Birinci Olan Aday Mülakatı Geçemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçta milletvekili ve bakanlardan referans almak kadar önemli bir liyakat kıstası yok. Böyle böyle şahlanmaya devam edeceğiz.

sultan fidantwitter
    “#mülakatahayır İki yıldır emek verdiğim, gecemi gündüzüme kattığım KPSS' de, bölümümde 1. Oldum. Alanımda doktora yapıyorum. Hangi kıstasa göre elediniz ? @RTErdogan @tcmeb”
    https://twitter.com/sultanfidanp/status/1475753894273822722

İşte bir tane daha: KPSS'den yüksek puan almış ama referans alabilecek liyakate bile sahip olamamış biri daha elenmiş.

Sare Halıcıtwitter
    “Gece gündüz çalışarak aldığım puanın onca emeğimin karşılığı! #mülakatahayır”
    https://twitter.com/sarehalicii/status/1475761370826264578

Bence yetkililerimiz artık yorulmasınlar şu sistemi kursunlar:

KURCALAyoutube
    Sayfalarımız: ►Instagram: https://www.instagram.com/kurcala/ ►Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCU1Fhn0o5S0_mdcgwCPuLDg?sub_confirmation=1 ►Twitter: https://twitter.com/kurcalaa Katıl: https://www.youtube.com/channel/UCU1Fhn0o5S0_mdcgwCPuLDg/join ►Yazan ve Oynayanlar: Nevzat Can Ünsal, Kaan Kerouac ►Kamera, Ses, Kurgu, Jenerik: Orkan Başar & Gökhan İndere Memur atama sistemi değişiyor! E-Atama uygulamasıyla memur olmak artık çok daha kolay. Bilirkişi Nevzat Can Ünsal, Kaan Kerouac'ın tüm sorularına samimi cevaplar verdi.
    https://www.youtube.com/watch?v=ggEFxq5Gzv8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 29 Aralık 2021; 13:32:14 >

• devlet memuru olamaz diye bir durumu varsa o zaman sınava niye sokuyorsun en baştan sınava sokma sistem izin vermesin. hadi onu geçtim bunun için mülakata gerek yok ki varsa olumsuz bir durumu başvuru sırasında karşısına çıkar söylenir olur biter mülakat niye...Sizde biliyorsunuz bunların torpil için yapıldığını işte kul hakkı sadece yiyende olmaz sizin gibi bunu savunanlarda da olur...

Yapay Zekanın Yanıtı

KPSS'den Birinci Olan Aday Mülakatı Geçemedi

KPSS'de yüksek puan alan adayların öğretmenlik mülakatlarında elenmesi, yaygın olarak karşılaşılan bir durumdur. Bu durumun çeşitli nedenleri bulunmaktadır:

Öğretmenlik Mülakatı Hazırlık Eksikliği: KPSS puanı yüksek olsa bile, adaylar öğretmenlik mülakatlarına yeterince hazırlanmayabilirler. Mülakat formatı, soruların niteliği ve değerlendirme kriterleri hakkında önceden bilgi edinmek çok önemlidir.

Öğretmenlik Becerileri Yetersizliği: Mülakatlarda, KPSS puanından ziyade öğretmenlik becerileri daha önemli görülmektedir. Ders anlatım teknikleri, sınıf yönetimi, öğrenci psikolojisi gibi konularda yeterli bilgi ve deneyim sahibi olmak gerekmektedir.

Kişilik Uygunsuzluğu: Öğretmenlik, sabır, iletişim becerisi, empati ve liderlik gibi belirli kişilik özelliklerini gerektirir. Mülakatlar, bu özelliklerin değerlendirildiği önemli bir fırsattır.

Stres Yönetimi Eksikliği: Öğretmenlik mülakatları stresli ortamlar olabilir. Adayların stresle başa çıkma becerileri, mülakat performanslarını önemli ölçüde etkileyebilir.

Hata Yapmaktan Korku: Bazı adaylar, KPSS'de yüksek puan aldıkları için mülakatta hata yapmaktan korkabilirler. Bu korku, kendilerini ifade etmelerini ve sorulara özgüvenle cevap vermelerini engelleyebilir.

Uygun Kıyafet ve Davranış Eksikliği: Mülakatlarda, uygun kıyafet ve davranış profesyonellik ve saygı göstergesi olarak kabul edilir. Adayların bu konulara dikkat etmeleri, izlenim bırakmaları ve başarı şanslarını artırmaları için önemlidir.

Özetle, KPSS'den yüksek puan almak öğretmenlik mülakatlarında başarıyı garanti etmez. Adaylar, mülakatlara özel olarak hazırlanmalı, öğretmenlik becerilerini geliştirmeli, kişilik özelliklerini değerlendirmeli ve stres yönetimi teknikleri uygulamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Valla, yazdım yazdım sildim. Diyecek çok şey var ama...

• Eeee ne oldu şimdi, Z kuşağından nasıl oy alacaklar? Sonra ileride Teta, Omega vb kuşaklardan böyle mi oy alacaklar!

• Sistem gibi sistem 

• ah be gençlik bir badem bıyık yüzünden geleceğinizden oldunuz.

mülakata kadar badem bıyık bırakın şansınız artsın.

• ondan sonra NAS NAS diyorlar.

• Adamın birisine mülakatta, Peygamber efendimizin (S.A.V) Annemden sonra Annem dediği kişi kim diye sormuşlar  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu berbat düzen, halk koyun gibi her şeyi kabullendiği sürece devam edecek. Hükümeti Ahmet bırakacak Mehmet devam edecek. İki gaz verip oy toplayacak...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merkur M kullanıcısına yanıt

Z kuşağını kim kuşağına takıyor ki ? suriyelileri hızlıca vatandaş yapıp onlardan oy alma peşindeler

• Muhtemelen yakınlarından birisi fetöcü(vs) ya da gecmiste calistigi kurum fetö(vs) ile baglantili bu oldugu zaman direk eliyorlar.

Ama sorun şu diyelim baban fetöcüydü ama sen degilsin direk eleniyor bu adalet değil hak yemektir suç bireysel oldugunu unutuyor iktidar.

Peki bunun icin mulakata ne gerek var derseniz direk size babaniz fetöcü diyemeyecekleri icin mulakatta elendiniz denir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçemediyse haketmiştir.  

• Yıllardır İİBF Mezunları ilanlardan bu şekilde eleniyorlar ama hiç gündem olmamıştır . Konu öğretmen olunca gene tüm siyasiler olaya dahil oldu . Mülakat meselesi tüm kamuyu ilgilendiren bir konudur umarım bir adım atılırsa tüm meslek grupları için atılır.

• ugurss222 kullanıcısına yanıt

Güvenlik soruşturmasından geçemezsen bunu mülakat puanına koymazlar kardeşim nereden sallıyorsun sen?

• Bu forumdan bi akp yanlısı torpili savunmuştu. Bunların Allah belasını versin.

• fetöcülük,şiddetci molotoflu gezi elyemleri,y-sol dhkpc pkk eylemlerine karıştıysa biryerde baştan kaybediyorlar devlette, ha bunları yapıp elendiyse haketmiş devlette işi yok özel sektör elinden öper  , ama kaydı tamamen temizse hakkı yenme olasılığı araştırılsın o olayların iç yüzü biraz karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2021; 22:2:59 >
  • Her şey okumak değil işte. Bu da bunun en iyi kanıtı. Kitap ezberlemekle olmaz bu işler. Kitap okuyacağınıza + reise biat ekleyin ki liyakat yerini bulsun, sizin poponuz da koltuğunu. Bu kadar basit. Neyse seneye kısmetse artık. XP

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Çocuğunun başına gelse böyle birşey bir numaralı devlet düşmanı olurdun muydun aceba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

O zaman mülakattan düşük puan vermek yerine neden atanmadığı açıkça söylensin.

• Torpil için 1. Olmuş adamı harcayıp dikkat çekmezler heralde ya.
    Sınırda birini elemek daha basit olur.
    Bana pek inandirici gelmiyor

Iclerinde fetocular varsa beter olsunlar ins. Gunyuzu gormesinler.

Ama bir kız var. Diyor ki 5 ay önceki mulakatim normaldi
    5 ay icinde ne oldu da beni elediniz diyor 50 verdiniz diyor

Garip

Siyasilerin Burunlarindan gelsin yaptiklari her torpil

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.