K

Yarbay
04 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme
Toplam: 4456 (Bu ay: 6)
Gönderileri

Muhalefet kazanmamak için değil, abd emriyle kürtçülük natoculuk oynadılar, k.k nun yerli yersiz rusyaya lafla saldırması tesadüf değil,abd bu ülkede kürtçü,kürdistancı bir yönetim istiyordu, chp de onun için yeteri kadar dizayn edildi zaten  

Gidin listedeki isimlere bakın pöfür pöfür abd kokuyor baştan sona, batı medyası açık açık belli etti saklamadılar bile.

Abd şöyle düşündü ekonomi kötü zort herşeye mecburlar gibisinden her koşulda muhalafete oy atar halkı gibisinden,kendi halkıyla karıştırdılar planlar tutmadı.

Hala kafamı kurcalıyor onca seçim oldu hiçbirinde aday olmayıp ,onu bunu aday gösterdi neyine güvendide bu adam bu seçimlerde aday oldu? hemde zorla dayatmayla  yemin ederim komplo teorisi gibi.

İnternette viral oldu bayağada ama yanlış hareket,pusula yırtılıyor sonuçta kağıttan show yapıcam diye oyunuz gidiyor, zeka fışkırıyor yani eylemlerinde kimene senin oyundan ordakilere ne, kime atarsan at.

konu açılmış pardon.

Enerji kesintisinde durum nedir acaba ailemin evine yeni tv almayı düşünüyürumda yaşlı insanlar beceremezler ordan oaraya geç direk uyduy tv le açılıyorlarmı acaba?

hepsi androidle açılıyorsa webos bakıyım diyorum.

Emrah Güvenyoutube
CHP Mersin BB Vahap Seçer: İHA ve SİHA vizyonsuzluk.
https://www.youtube.com/watch?v=GEU8fdBrlhE

Akp nin iktidar olma sigortası gibi oldu bu parti artık.

Eger k.k da ısrar edilierse deva,gelecek,sp kesinlikle ikna olmaz aslına meralde istemiyor sanki zorda kalıyor gibi, inş k.k inadından vazgeçilir, yoksa imajları yerlebir olucak önümüzdeki günlerde.

6 lı masanın paramparça olacağı gerçeği.
6 lı masanın paramparça olacağı gerçeği.ensonhaber
Ali Babacan'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışına ilk yorum
https://www.ensonhaber.com/politika/ali-babacan-kilicdaroglu-parti-icine-mesaj-verdi

Cemaatin erzak toplayın, nakitiniz olsun nidası boşuna değil ,mana aleminde birşeyler gözükmüş bunlara babamım gittiği camideki tanınmış ünlü tanınan bir hocada uyarmış bu konuda cemaati iş ciddi gibi duruyor.

küreselmi yoksa bizmi tek savaşa gircez net değil ama yüksek ihtimal küresel gibi görünüyor yakın zamanda şok gelişmeler olursa konuya yazarız.

Karanlığa gömülen Eyfel Kulesi.

Cidden tarihi günlerden geçiyoruz biri bana 3-4 sene boyle birşey yaşancağını söylese adama tımarhanelik derdim.

Bizim eve 23 derece yeterli gelmezken adamlara 19 derece şartı kondu tespit edilende ceza yiyecek ciddi ciddi.

edit:

algı ve yalan haber olarak görenlere ana kaynak eklenmişitr kaynak başkanın kendisiKaranlığa gömülen Eyfel Kulesi. 

Karanlığa gömülen Eyfel Kulesi.Anne Hidalgotwitter
“La crise énergétique frappe Paris comme le reste de la France. Nous n'avons pas attendu pour agir, depuis 2014 nous avons investi 10 milliards d'euros dans la transition écologique. Mais il faut aller plus loin avec des premières mesures pour faire 10 % d’économies d’énergie ⤵️”
https://twitter.com/Anne_Hidalgo/status/1569641676670386177?cxt=HHwWgoCyqbyyvsgrAAAA

Ben %60-70 gibi bir olasılık görüyorum dünya bu yoğun vahşi stressi marta kadar kaldırmaz abseli çıban gibi patlıycak biryerde ,Tutarsa Uplarım.

Ha iptal olursada zaten derdiniz rte akp chp değil canımızın derdine düşcez.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 19 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 34 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42.545
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 503.522 (Bu ay: 2.708)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38.461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.