Şimdi Ara

KPSS'den Birinci Olan Aday Mülakatı Geçemedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    İstediği ideolojide boğulsun onla sorunum yok da, karşısındakilere alttan alttan pkklı/fetocu iması yapıyor. Forum yönetimi de buna ses etmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 30 Aralık 2021; 13:42:13 >
  • bir sıktınız yani o çözüm süreciydi analar ağlamasın çatışmalar olmasın pkk silah bıraksın diye batı abd gazıyla birşeyler yaptılar ha cıvıdımı cıvıdı öven savunan yok halktan destek kopunca bitirdiler zaten.

    ordun namusun sıcak çatışmadayken açık destekle minnoş chp en hangi amaçla yapıyor chp nin amacı ne? bu partinin amacı gayesi ne ha?


    akp geçmişte yaptı chp de yapabilir hatta daha beterini kafanız baydı cidden resmen minareye kılıf arıyorsunuz resmen.


    akp le chp nin yaptığı şeyler arasında dağlar ovalar kadar fark var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2021; 13:51:49 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Çözüm sürece diye bahane bulup kaçacağını biliyordum. Ben de bu yüzden yakın tarihten örnek verdim. Çözüm sürecine girsek çıkamayız zaten.


    Haber 30 Eylül 2021 tarihli:


    https://www.aksam.com.tr/guncel/gazetecilerin-sorularini-yanitladi-baskan-erdogandan-onemli-aciklamalar/haber-1207671


    Yani Kurtuluş Tayiz cumhurbaşkanı uçağına yakın tarihte binmiş. Şimdi kaçmadan cevap ver.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 30 Aralık 2021; 13:59:42 >
  • Onu da çok yapıyor fanatizm yüzünden. Akpye gelince başka chpye gelince bambaşka yorumluyor olayları.


    Bu kadar abartıyı ne kadar fanatik olursa olsun hep sürdürmek mümkün değil. O yüzden kasıtlı olarak bu şekilde yazdığını düşünüyorum. Artık kendince eğlence mi arıyor yoksa başka bir sebebi mi var bilmem.

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Hadi Mehmet Barlas gibi para kazansa neyse diyeceğim. 3 kuruş paraya değer mi gerçekten?

  • oda çok normal adam kürt gazteci sorunda orda ypg soçide, hdp ye yakın olabilir adamın dağ kadrosunda resmimi varmış,askerine polisine silahmı çevirmiş,öcalanın heykelinimi dikicem demiş hayrola?

    adamı tanımıyordum bile adını googleye yazıp baktıp hdp ye yakın gazteci çıktı şimdide chp peşinde koşuyor yağlıyor twittlerinda rüzgar nerden eserse seni okuyanda dağ kadrosundan azılı terörist sanıcak.


    adam zaten chpli olmuş bir nevi.

    uçağada bindirdi diye adam gazateci sıfatıyla orda arkadaşı sıfatıyla değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2021; 14:22:38 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Dağ kadrosundan zaten, işine gelmeyince tanımazsın tabi, CHP'de olsaydı annesinin kızlık soyadına kadar bilirdin. Tamam, ben tanıtayım sana.


    PKK'nın dağ kadrosunda bulunduğu için 1991-2004 yılları arasında 13 sene hapis yatmış, daha sonra taraf gazatesinde fetönun tetikçiliğini yapmış birisi.


    Hadi görelim seni.


    Edit: Şimdi gördüm, AKP yandaşı adama HDP'li ve CHP'nin peşinde koşuyor demiş. Bu kadar da yalan söylenmez be ayıp. O yüzden mi cumhurbaşkanı uçağına bindi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 30 Aralık 2021; 14:19:32 >
  • Forumda, sosyal medyada o şekilde para kazanalar var ama bu kazanmıyor bence.


    3 kuruş için o seviyelere düşmeye değmez tabi ama gene de kendi için mantıklı bir sebebi var. 30-40 yaşında insanların bu amacı bile olmadan böyle davranmasını anlayamıyorum.

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Ameliyat olduğum için istirahatteyim. Ben de bununla uğraşıyorum zaman geçsin diye. Eğlenceli oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC35A5D76 -- 30 Aralık 2021; 14:12:13 >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    sonradan vatandaş olanlar kesinlikle oy kullanmıyor diye biliyorum . var mı bilginiz ?

  • tanımıyorum adamı tam geçmişini bilmiyorum ozaman sen şu an niye chp li olduğla ve azılı ekrem imamoğlu savunduğla ilgilen bir zahmet ozaman ilgilenceğini pek sanmam ama  ,oraya rte nin kankası ahbabı olarak binmiyor uçağa,görevi soçide gazteci olmak olarak biniyor .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2021; 14:27:53 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Erdoğan'ın kendine yakın olmayan gazeteciyi ucağına almayacağını sen benden daha iyi biliyorsun. Arkadaşı değil ama selfie çektirmişler. Bir de askerimizle dalga geçmiş.


    Nasuh Bektaştwitter
    “AKP, yarattığı ekonomik krizi kamufle etmek adına tüm muhalefeti terörist olmakla suçlarken,AKP Genel başkanının yanında duran bu şahıs PKK dağ kadrosundan olup, 13 yıl hapis yatmış ve AKP den aldığı güçle askerimizle böyle dalga geçebilmişti. AKP ruhunu bünyesinde taşıyan biri.”
    https://twitter.com/nasuhbektas/status/1470004585758703616


    Yiğit ol kerimcem. Çok şey istedim biliyorum ama bir denesen diyorum.

  • Geçmiş olsun.



    Kimi ciddiye alıp kimi almayacağını bildikten sonra sorun olmuyor zaten.

  • Halk bunu istiyor. Kendi işlerini de günlük hayatta böyle yürüten bir milletiz. Kimse kusura bakmasın. Ben bıktım artık. Dilimizde tüy bitti. Bu arkadaşlar gibi 3 kez kpss ye girip geceli gündüzlü çalışan öğretmen eski kiz arkadaşım bile gidip bunlara oy veriyordu. 🤦🏻‍♂️ Ha hakkıyla sorun yaşamadan puanını alıp atandi o kiz ve çevremdeki diğer arkadaşlarım o ayrı. Ama o veya bu şekilde bir torpil gerçeği olduğunu da kimse inkar edemez. Herkes hakettiği gibi yaşar. Bizim toplumun çoğunluğu da, azınlığı bu şekilde yaşamaya mahkûm ediyor yapacak bir şey yok.


    Ekleme: yüzsüz bazi şahsiyetler olayı fetoya getirmis. Bu atanamayan vatandasin kimle ne bağlantısı var bilemem. Ama madem adamsiniz, az utanmaniz varsa once meclisteki fetoculari gönderirsiniz. (Sozum siyasilere) Birine laf söylemeden önce çuvaldızı da biraz kendinize batırın. Savundugunuz adamlarin en büyük soruşturmayı geçirmesi gerekiyor asıl.


    Neyse...


    Terör vs bağlantısı varsa alınmasın zaten. Ama bunun dışında bir sey varsa ki yıllarca feto zamaninda da torpil oldugunu hep soylemistik, o zaman haram zıkkım olsun. Ben memur bile degilim. Ben bile yediremiyorum bunlari düşünün...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • büyük ihtimal mülakatta akp mi yoksa zillet ittifakı mı diye sormuşlardır. çocuklar eğer biraz düşündülerse direkt 50 verip yollamışlardır. z kuşağı sizden nefret ediyor hepinizi gönderecekler.

  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Şu Z kuşağı işine bi açıklık getirmek lazım....


    Z kuşağı seçmen sadece muhalefeti destekleyen ailelerde yok , aksine iktidarı destekleyen ailelerde çok daha fazla Z kuşağı seçmen var. Aile yapısı olarak baktığınızda iktidarın da verdiği gaz ile her ailede en az 3 çocuk var. 


    Beratcan'lar ,Ömer Asaf'lar,Muhammet Enes'ler,Miraç'lar .... Berke,Barış,Deniz,Buğra,Çağan dan daha fazla...

    Rümeysa'lar Ecrin'ler,Kübra'lar... İrem,Buse,Sinem,Gizem'den daha fazla...


    Bir de unutmayın ki bu Z kuşağının bir öncesi olan X kuşağı (1965 ve 1980 doğumlular ) şu anki hükümeti başa getiren kuşak. İktidarı destekeyen bir X kuşağının evladı Z kuşağı , kalkıp bu iktidara karşı oy vermez...


    O yüzden ki ortalıkta çokça anlatılan goygoyu yapılan Z kuşağı oy verecek şöyle olacak böyle olacak söylemleri hikayeden ibaret. Sanki bi Z kuşağı muhalefeti destekleyen ailelerde var.... Aksine iktidarı destekleyen ailelerde Z kuşağı çok daha fazla...


    X kuşağı Hamza'nın oğlu Z kuşağı Ömer Asaf'ın ya da kızı Rümeysa'nın şu ortamda iktidara karşı oy vereceğini mi düşünüyorsunuz. Youtube da mikrofon uzatılan çıkan 3-5 mütedeyyin gencin "vayyy ben uyandım artık,karşıyım bu düzene" demesinden bir çıkarım yapılıyorsa çok yanlış bir beklenti içinde millet...


    Bu muhafazakar Z kuşağı dünyaya gözünü açtığından beridir bu iktidar var. Bu iktidar sayesinde Babası , Abisi iş bunlu,işlerinde daha iyi konuma geldi. Bunlar parti'nin imkanlarından faydalandı. Yurt,Kurs, Staj vs bi sürü ayrıcalıklar aldılar. Şimdi bunlar mı iktidara karşı gelecek de Z kuşağı olarak verceği oylarla iktidarı indirecek... 





  • Jack! kullanıcısına yanıt

    Arkadaşa uzman çavuş mülakatında. Cumhurbaşkanımız hakkında ne düşünüyorsun diye sormuşlar, düşünmüyorum demiş elemişler

  • Hazirlanan torpil listelerinin yasal olarak hayata gecirilmesine mulakat diyoruz.

  • simerazzı kullanıcısına yanıt

    Aslında verdiği cevap Askerlik sanatına göre çok doğru bir cevap. Asker düşünmez asker itaat eder...

    Ama Mülakatı yapan heyet normal bir asker almak istemiyor demek ki...

  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    mülakatta en ufak siyasi soru sorulmuyor kaç yakınım girdi gbt ne detaylı şekilde bakıyorlar, atıyorum üniverstede dhkpc y-sol eyleminde bulunup gözaltına alındıysan adam sorunca bu olayı kem küm müm dersen zortingen bızımle değılsın güle güle ha bu artık özel sektörde bile var kurumsal büyük işletmelerde.

    bir yakanım hırsız dövme olayına karışmıştı adamın ağzını burnunu kırmış hırsızın, şiddete meğillimi bu adam diye ordan bile çizik atmışlar hırsız dövmeye bile ? yaklaşıyorlar bir ton soru sormuşlar niye hastanelik ettin diye adamı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2021; 16:44:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.