Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: M0meNtS Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
64.879
Cevap
962
Favori
4.897.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
79. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 29692970297129722973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Midea all easy pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Multisplit olabilir. Keşif lazım

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]baymak
    Elegant Prime Multi Duvar Tipi Split Klima 1x3 - Multi Split Klima Sistemleri - Baymak Klimalar | BAYMAK
    https://www.baymak.com.tr/klimalar/multi-split-klima-sistemleri/elegant-prime-multi-duvar-tipi-split-klima-1x3

• Bu sektör de ahlaksızlaşmış ya da öyleydi şimdi haberimiz oldu. 1 ay sonraya randevu elden 2bin TL verirsen ertesi gün montaj.

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

Biz istanbul dayız randevu alamadık. Siz hangi il ilçe

• okirgil O kullanıcısına yanıt
    Multiye girersek oda içi hortum kalabalığı can sıkacak. Dış ünite ile sırt sırta olmazsa sıkıntı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 9 temmuz da daikine montaj kaydı oluşturdum henüz ses yok. Minimum 15 gün sürüyor gelmeleri sanırsam.

• realgs kullanıcısına yanıt

Dediğinizde sonuna kadar haklısınız orada bunun gibi birçok ilan var şeytan işte fiyatları görünce insanın içini gıdıklıyor ama ucuz etin yahnisi yavan olur misali böyle şeylere girmeye hiç gerek yok paramızla rezil olmayalım

• Merhabalar,

Linkini eklediğim ürün hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?

18k btu f/p bir klima arıyorum aynı zamanda kurulum süresi olabildiğince erken olmalı. Tavsiye edebileceğiniz farklı bir ürün var mı?

Teşekkür ederim.

Link:
    www.vestel.com.tr
    Vestel Flora Doğa Inverter 184 A++ WIFI Klima | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/vestel-flora-doga-inverter-184-a-wifi-klima-p-3840

• unpop kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Salonum tahminen 30-35m2 vardır L şeklinde geniş bir salon ve çok rahat yetiyor. Ayrıca bana verilen bilgiye göre gree nin fairy modeli 12 btu modeli 15 btu kapasitesinde çalışıyor denildi. Soğutma daha zor olduğu içinde ısıtma da daha verimli çalışır denildi. Ortalama 25 derece de nem alma modunda çalıştırıyorum otomatik ayar da harika oluyor. Kendim aşırı terleyen birisi olduğum için hiçbir şekilde güçsüz veya yetersizlik problemi yaşamadım klima da. Ama bu dediğim fairy modelinde geçerli bilginiz olsun. Ayrıca alırsanız siyah alın siyah değil antrasit gri gibi daha şık ve güzel duruyor.

• Klimaya karar verdik tamam. Teslimat içinde 2 güne kapıda deniyor o da tamam. Ama montaj süresini ne yapıcaz? 1 ay sonraya gün verildiğini yazanlar var. Nasıl bişeyin içine düştük yahu.

• Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

Dün 18 binlik Gree klima montajı yapıldı Dış üniteyi duvara asmadılar duvar gazbeton sonradan yapıldı önü kapalı soğutmada bir sıkıntı çıkarırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waitu -- 21 Temmuz 2024; 7:49:57 >
  • 35 m2 salonum var ve kapı yok koridora açılıyor direk, güney cephe 11-19/20 saatleri arası full güneş balkon önü keşif yaptırmadım 24000 btu sigma aldım exclusive modeli soğutma amaçlı 18000 lik mi almalıydım. Yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı?

• okirgil O kullanıcısına yanıt
    Kadıköy, kendim google maps ten servisleri bulup arayarak aldım randevu. Montaj talep kaydı oluşturdum bekledim ses seda çıkmadı kimse aramayınca kendim giriştim.

Aynen öyle. Şu leş sıcaklar +klimanın derdi. Yemin ederim gına geldi.

• gkhn1903 G kullanıcısına yanıt

Hocam randevuyu ne zaman oluşturdunuz?

Şimdi sipariş versek kinseyi aramadan, montaj için 1 ay sonraya süre verseler riskli değil mi? Bunu nasıl garantiye alacağız merak ettim

• Merhabalar. Arçelik 18325 montajı yaptırdım. Vakumlama da yaptılar. Klimayı açtık biraz sonra soğutur diyip gittiler ancak klima soğutmadı ve dış ünitenin oradaki borular buzlanma yapıyor. Servis tekrar gelmedi pazartesiye kaldı ama gaz bitmiştir dediler telefonda. Ama bu işten midem bulandı muhatap bulunmuyor. Ne yapmam gerekir klima gaz basılsa tekrar düzen tutar mı ? Değişim mi iade mi talep etmeliyim napmalıyım ? Bilen varsa nolur yardımcı olur musunuz ona göre hareket edeceğim

• Merhaba @klima5505. Klima tavsiyesi başlığında yazılarınızı gördüm. Ururu Sarara 18 bin btu modelini bir süredir araştırıyorum. Sene olmuş 2024'ken bu klima hakkında ne söylersiniz? Şu an kaçıncı serisi piyasada, nelere dikkat etmeliyim? Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 21 Temmuz 2024; 10:56:22 >
  • enistasci E kullanıcısına yanıt
    18 de yeterdi ama 24 lük eve de sirayet eder hocam iyi olmuş boşverin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taktırmadık ama şehirdışından bulabildim iadesiyle uğraşmayayım o zaman sorun olmasın da büyük olması.

• 
Sayfa: önceki 29692970297129722973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.