O

Binbaşı
21 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 107 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar 2022 şubat ayında araç kredileri güncellendi. Fiyatlar iki katına çıktı. Hala güncellenecek! 400.000 tl ye kasko değeri olan araba mı kaldı? Bilgisi olan var mı? 

arkadaşlar corsair carbridge kasa var. öndeki giriş hem kulaklık hem mikrofon için. her jack takışımda soru soruyordu. kulaklık, hoparlör, iki hat seçenekleri çıkıyordu. yanlışlıkla sormasını kapattım. nasıl geri açabilirim?
vatandan pc modeme uzak olduğu için everest ewn 905 usb ürünü aldım. Belli bir süre sonra internet gidiyor. Modemde mi sorun dedim baktım cep telefonundan deniyorum internet var modemde sorun yok.
başka usb ye takınca çalışıyor. oyun oynadığım için hat gidiyor.arada download açıktı baktım hızı kilobyte ler çerçevesinde indiriyordu.Fakat komple internet gidiyor hiç açmıyor.
Cihazda sorun var mı? yoksa bu usb wifi aparatları hep böyle mi şişme mi yapıyor?
ne Yapmalıyım?
arkadaşlar bugün vatandan pc aldım.
msi 1660 super+ wievsonic 2458-c-mhd ekran kararıp 10 saniye içinde geliyor. ortalama 1 saatte bir oluyor. oyun filan oynamadım .
sizce ne yapmalıyım?
2012 yılında acer 7750g i5 işlemcili 5-6 gb ram 2 gb 7670 ekran kartlı notebook aldım. 240 samsung evo ssd taktım. gayet iyi. wot oynuyorum. aşırı ısınıyor. mavi ekran veriyor. sıcaklık kontrolü yaptım. ekran kartı 90 derece seviyelerinde idi. oyundan çıkmasına rağmen o seviyelerde geziyor.
sadece chrome açıkken 65 derece seviyelerinde. sanırım 105 dereceyi geçmemeli.
aldığımdan beri hiç macun alıpda yenilemedim. fan vs temizlemedim.
bunları yapsam oyundan atar mı yine?
sıcaklıklar olması gereken seviyeye gelir mi?
macun sanırım işlemciye sürülüyor. ekran kartının sıcaklığını nasıl düşürücem?
notebook:https://www.notebookcheck-tr.com/Acer-Aspire-7750G-Serisi.58108.0.html
tivibugo güncelleme sonrası girmiyor
tivibugo girmiyor. müşteri hizmetlerini arıyorum açan yok.
tvden deneyince kitleniyor.
notebookdan deneyince en son bu hatayı verdi.
ne yapamalıyım?
Arkadaşlar önbahçemizden cep telefonumuz çalındı şikayet ettik. telefon faturası benim üstüme hat eşimin üstüne. başvuruyu ben yaptım. savcılık kovuşturmaya gerek yok diyor. adalet herkese lazım. acaba hırsızlık suç olmaktan çıktı da ben mi bilmiyorum.
birde şaka gibi ya.
"itirazın reddi halinde 5271 sayılı yasanın 173/3 maddesi uyarınca giderlerin itiraz edenden tahsil edileceğinin ihtarı ile birlikte itirazı kabul olmak üzere karar verildi.
itiraz edersen reddedilirse ceza yersin diyor.
hak aramak da suç olmuş sanırım.
arkadaşlar hepsiburada da 128 gb evoplus micro sd kart aldım. crystal ile test ettim.
orjinal mi?
dosya aktarırırken 20 mb altı aktarıyordu.
75-80 olması gerekmiyor mu?128 gb evo plus orjinal mi?128 gb evo plus orjinal mi?
orjinal mi?
Arkadaşlar,
note 5 e format atıp vericem. note 3 neo da format atmadan önce hesabı kaldırmak gerektiği söylenmişti. Asıl sorum ise bir yerde tik işareti var eğer onu kaldırmazsan sana sürekli hesap sorar. o kullanıcı adını ve şifresini bilmezsen açamazsın. note 5 te ben hesabımı kaldırınca bu sorun ortadan kalkar mı? yoksa her şekilde o tik i bulup kaldırmam mı gerekli. android 7 kullanıyorum. aklımda böyle kalmış. o tik hangi işaret unuttum.
adsl den vdsl ye geçtim 35 mbit olması gerekirken 16 altı. ayrıca upload 1. sorun nerdedir?.kullanıcı adı şifre ayarlarını değiştirmedim. modeme vdsl giriş yapmam gerektiğini düşünüyorum ama yapmadım. nereye yapmalıyım? modem 3312 b10b. turuncu ışık yanıyor.

netspeed vdsl geçtim hız ve modem kurulumu nasıl yapmalıyım?

Hakkında
Meslek: mühendis
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.291
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 17.930 (Bu ay: 287)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 185 (Bu hafta: 6)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.