Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Papirus Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.949
Cevap
961
Favori
4.901.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 29672968296929702971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaç günde montaj yapıldı? Hangi il?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba şu an en ucuz klima ne kadar? Bide tek bir klima 90 m² evi soğutmaya yeter mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

Facebook market de şöyle bir ilan var fiyat çok iyi garantisi de kurulum yapılınca başlıyor demiş güven olur mu

• sanırım şu daikin shira plus klimasını alıcam.

9000 btu ufak odama yeterli olur diye düşünüyorum. 5-6 m2 bi odam var.

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]www.daikin.com.tr
    Shira Plus 9000 BTU/h | FTXM25R Inverter Klima R32
    https://www.daikin.com.tr/shira-plus-9000-btuh-ftxm25r-inverter-klima-r32_183193?d=11685
  • Screabus kullanıcısına yanıt

servisle konuştum geliyim alayım hemen kurulum olacak deseniz hayır derler ya da son anda vazgeçer bir şey olur bence

dolandırıcı fiyatı çok düşük hocam hiç bulaşmayın bence

• berk70 kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşündüm hocam öyle bir zamana denk geldik ki kazık yememek için kırk takla atar hale geldik.

En iyisi parasını verip sıfır almak

• golgebir kullanıcısına yanıt

Midea yetkili satıcısından aldığım için montaj dahil fiyat.Midea almak isteyenler yetkili satıcılarla mutlaka yüzyüze ya da telefonla görüşün.İnternete göre fiyatlar daha uygun olabiliyor.

• Screabus kullanıcısına yanıt

Letgo ve Facebookta çok dolandırıcı var.Ürünü teslim alacağım neredesiniz dediğinizde anlarsınız.Sakın bulaşmayın.

• 5 ağustosa randevu aldık, üzdü biraz ama sağa sola bakıp daha erkene çekebilir miyim diye kovalayacağım pazartesi günü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba

Lg ve baymak arasinda kaldim acaba hangi markayi tercih etmeliyim 12000 btu klima icin

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

Üzüldüm açıkçası başka klima almak düşünülebilir o sürede

Zaten haftasonundayız hadi başka klima buldum aldım pazartesi hemen kargolandı diyelim salı çarşamba da hadi hemen elime ulaştı yine oldu ayın 24ü ondan sonra servis 1 hafta sonrasına randevu verse ağustos 1 zaten, çok da anlamı yok. Diğer markalar da gelip 2-3 gün sonra takmayacaklardır klimayı, yoğunluk heryerde var.

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

bayiyle direkt görüşürseniz internetten almak yerine öncelik yapabilirler

Bayiler satış var sadece bizde deyip müşteri hizmetlerine yönlendiriyolar ama dediğiniz gibi belki klimayı direkt onlardan alsam olabilir ama taksitle de aldık iade etsek bile kartın limitinden yiyecek *2 klima parası, yapacak bişi yok el mahkum çekicez 15 gün daha rezilliği.

• Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt

kaç m2 odanız, benimki 30m2 12 btu yeter mi bilemedim, ısıtma için de kullanacagım

• 9000btu klima için Gree fairy ve baymak elegant plus uv modeli arasında kaldım. Sessizlik ve kalite anlamında hangi marka önerirsiniz ? Bütçe 20-24K arasında. Oda 10-12 m2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interiordesign35 -- 20 Temmuz 2024; 18:50:57 >
  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt

odanız kaç m2, hem 12 btu midea hem de 18 btı climavair düşünmüşüsünüz, benim salon 30m2 mide 12btu yeter mi acaba, hem ısıtma hem sogutma icin dusunuyorum

• Arkadaşlar kompresörden bazen sadece hava akış sesi geliyor yani çok sessiz çalışıyor bazen ise buzdolabına benzer bir ses geliyor bu normal mi? Bir de balkonum çok küçük ve camla kapalı kompresör çalışırken camların bir kaçını açıyorum keşife gelenler öyle söylemişti ama burada okuduklarıma göre camların tamamı açık olmalı deniliyor. İlgili ses videolarını ve kompresörün konumunu gösteren videoyu buraya bırakıyorum yorum yapan olursa çok memnun olurum, çünkü servisler dahil buradaki donanıma ve bilgiye sahip değil.

Watch unnamed | Streamablestreamable
    Watch unnamed | Streamable
    https://streamable.com/y5y4vm

https://streamable.com/jqqdam

https://streamable.com/gnaeoq

• Merhaba arkadaşlar, bildiğim kadarı ile klima servisleri artık elektrik hattı falan çekmiyor bu işi elektrik ustasına yaptırıyoruz sanırım. Elektrikçiyi servis gelmeden önce mi çağırıyoruz geldikten sonra mı? Eve gelen servisler nasıl bir işlem yapıyor.
    Neleri servis yapıyor neleri yapmıyor güncel durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 21 Temmuz 2024; 0:24:47 >
  • Arkadaşlar 12000btu klima ihtiyacım var. Fazla uçup kaçmadan dolce vita mı almalı kaira mı? Ne önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 29672968296929702971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.