Binbaşı
25 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 479 (Bu ay: 12)
Gönderileri
harcadığınız paranın nereye gittiğini bilin

harcadığınız paranın nereye gittiğini bilinbilinclituketim.com
Bilinçli Tüketim Hareketi
https://bilinclituketim.com

uzun zamandır arkadaşız çoğu zaman beraber takılıyoruz

fakat son zamanlarda telefonu bir türlü susmuyor ne desem olmaz diyor bakmam lazım diyor ben de mal gibi kalıyorum ortada

hem çok zamanımızı alıyor yalnız kalıyorum yaw

illa bakacak o telefona  

Ölürsek öteki tarafta hiçbir şey yoksa cennet cehennem yoksa biz müslümanlar bundan bir zarar görmeyiz? ibadetlerimiz hayırlı işlerimiz bizim yorgunluğumuz olur dünyada kalır gider.

fakat islamın dediği gibi çıkarsa siz inanmayan arkadaşlar nasıl kurtulacaksınız?

buyrun yoruma

discord
Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
https://discord.com/channels/1122948869429407797/1176220611568209950

Salı günü e scooter ile hızlı gitme sonucu kaza yaptım yüzüm hep yara oldu sağlık ocağında düzenli olarak pansuman yaptırıyordum

oradaki bayanlar güzel güzel yaraya yapışan bezi alkolle narin şekilde acıtmadan çıkarıp yenisiyle değiştiriyorlardı pozitif ortamı vardı

fakat bugün acile gitmek zorunda kaldım oradaki hemşire uzun boylu saçları şekil şukul kalıplı erkek idi yüzüme bakıp yaraya bakayım derken bandı eliyle tutup bir çekti acının en kötüsünü yaşadım " ee acıyacak tabii" dedi

tabi ben çok sinirliyim kendimi zor tuttum yenisiyle değiştirip "geçmiş olsun" dedi bende ordan çekip gittim hemen

bir daha da oraya gitmeyeceğim mecbur kalmadıkça

HEMŞİRE dediğin mutlaka kadın olmalıdır. Daha önce Hostesler için de konuyu açmıştım. Cidden erkeklerden nefret ediyorum.

Gerçekten biz ülke olarak çağrıda bulunuyoruz fakat firmalar bizi umursamıyor

umursamaları için aldıkları paranın kesilmesi lazım desinler ki "100 milyonluk ülkeden oyunu niye kimse almıyor" desin

sonra satmaları için çözüm üretirler bunlardan biri hatta en başta Türkçe Dil Desteğini mutlaka koyarlar

Tabi malum bizimkiler hemen atladıkları için hemen satın alıp geberdikleri için

elbette firmalar hiç zahmet etmez böyle şeylere

Fazla detay vermeyeyim giderken Adı t ile başlayan bir uçağa bindim en az 1000 km yolumuz var.

ERKEK bir hostese denk geldim aman yarabbim SİNİR BOZUCU TİPİ VAR başkasının başına gelmesin ben çok zor dayandım

herşeyime karışıyor yok şunu şöyle yap yok bunu böyle yap iki ricada bulunacağım bıkkınlık batıyor

boynumdaki yastığımı bile aldı eşşek herif

dönerken a ile başlayan uçağa bindim taş gibi kadınlar güleryüzlü sıcakkanlı harikaydılar gram soğukluk hissetmedim

Bu konu "öngülüzzcö ögggrenun" yok "oyon satun alalum koyorlor" diyenlere ithafen açılmıştır.

Bugüne kadar kimin çıkarttığı belli olmayan bir söylenti ile baktık oyunların Türkçe çıkartılmamasına. “Türkiye’de oyun satılmıyor ki adamlar Türkçe çıkartsın” denildi. “Eğer Türkçe olmasını istiyorsak oyunları hep satın alalım” denildi. Bu bahaneyle Türkiye’de daha çok oyun satılırken, Türkçe çıkan oyun sayısı aynı oranda artmadı. Oyunların Türkçe çıkması için iki yol var. 1-Devletin yasa çıkartıp Türkçe olmayan oyunların satışını yasaklaması 2-Şirketlerin zorunda bırakılması. Birkaç iyi niyetli oyun şirketi, Türkiye’de oyunumu sevenler var, onlara jest olsun, oyunumu Türkçe yapayım dedi. Onun dışındaki şirketler ise “Oyunum popüler zaten, Türkçe olmasa da alıp oynuyorlar niye Türkçe yapayım ki” mantığıyla yaklaştı. Haklılar da. Size şunu sormak istiyorum: “Oyun Türkiye’de yeterince satılmıyorsa niye Türkçe çıkartsınlar yeaaaa” diye soruyorlar, asıl oyun Türkiye’de yeterince satılmıyorsa niye Türkçe çıkartmasınlar? Oyunlar Türkiye’de şirketlerin beklediğinin çok daha ötesinde satın alınıyor zaten. Türkiye’de daha çok satmak isteyen, ya da zorunda kalan adam, müşterinin parasını alabilmek için, müşterinin talebini karşılamak zorunda kalır. Biz Türkçe çıkmayan bir oyunu Türkçe yaması çıkmadan satın alırsak, adam neden Türkçe piyasaya çıkartmaya zahmet etsin ki? Herkes iyilik timsali mi arkadaşlar? Bir tane restoran yoktur 4 köfte satarken herkes memnun 5’er tane koyayım aynı paraya diyen. Ama 4 köfte az bulundu diye kimse yemeği yemezse ya indirim yapmak zorunda kalır ya da köfteyi arttırmak. Oyunlar Türkçe çıkartılmadığı sürece “single player” oyunlara para vermeyin. Gelin boykot edelim. Boykot ettiğimizi de hem oyun şirketlerine hem de çevremizdeki insanlara bildirelim. Oyunlar Türkçe olana kadar oyunları satın almayalım. Bir oyun şirketi A oyunu Türkçe olmadı diye boykot edilirse, her gün mesaj yağmuruna tutulduğu halde yine çevirmezse, sonra A oyununu bizler tutup çevirirsek ve çeviri bittikten sonra “Oyununuzu çeviren bir ekip olduğu için oyununuzu satın alıyorum” mesajları yağdırarak oyunu satın alırsanız, işte o zaman aynı şirketin o günden sonra çıkacak B oyunu Türkçe çıkar. B oyunu Türkçe çıktı diye parayı peşin verip o oyunu alırsak da, o şirketin daha sonra Türkçe çıkartmadığı oyun olmaz. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsak, yapmamız gereken budur. Bir şeyleri değiştirmek isteyen herkesi, bundan sonra bu şekilde davranmaya; bize dayatılanı değil mantıklı olanı yapmaya davet ediyoruz.

ALINTIDIR

Oyun Yurt dışında 40 dolar büyük ihtimal zam yiyecek.

Yapımcıları Quantic Dream  

yıl 2023 yarım saat atm arıyorum bulsam da sıra beklemek var bazen de makine çalışmıyor daha sonra gelin uyarısı atıyor vs vs

fırıncıdan ekmek alırken bile kartı basıp çıkıyorum otobüsler de nakit kullanmıyor artık

kuaförler öyle değil

illaa nakit olacak  

Hakkında
Forum İmzası:
PSN: MMEntS7

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
Ps5
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.165
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.383 (Bu ay: 983)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.745 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.