Binbaşı
15 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 165 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herhangi bir tweak kurmaya kalktığımda veya güncelleme yapmaya kalktığımda taig 8.1.3-8.x untether i kaldırmaya çalışıyor, hata veriyor. Hangi işlemi yapmaya kalksam otomatik olarak kaldırma işlemini sıraya alıyor neden yaparki?

cihaz 5S ios 8.4
Belki konusu açılmıştır yada bahsi geçmiştir fakat denk gelmedim ben. Dün bir arkadaşım gösterdi sayesinde deneme şansım oldu.

Tweak in adı "CYDİA İMPACTOR"

Bu tweak sayesinde mevcut sürümünüzde kalarak restore yapmanız mümkün. Üstelik komple telefon sıfırlanıyor sıfırdan yeni kurulum yapınca çıkan dil, wifi, icloud ayarlarının yapıldığı ekrandan itibaren sıfır kuruluyor aynı sürüm.

Jailbreak te gidiyor, o derece komple sıfırlanıyor. İsterseniz tekrar jailbreak yapabilirsiniz ondan sonra yada o şekilde de kullanabilirsiniz. Üstelik pc ye ihtiyaç bile yok tweak i çalıştırıyorsunuz o komple yapıyor ne yapıyorsa artık.

Tabi tercih meselesi olmakla birlikte bana göre sırf yarın birgün sürüm yükseltmeden temiz restore yapabilmek için bile jailbreak yapma sebebi olabilecek bi tweak.
Google amcaya da sordum da yarım saattir elle tutulur birşey bulamadım, itunes te 2 gb yer kaplıyor gözüküyor others kısmı...

İnstallous ta indirdiğim şeyleri yuklediğim anda kurulum dosyalarını otomatik siliyor öyle ayarladım buna rağmen neden veya ne 2gb yer kaplarki?
Kaçkere sordum cydia tweakl leri topiğinde ben hatırlamıyorum ama alıntı olayı iyice aldı başını gitti sorularımız arada kaynıyor bilen de varsa cevap ta alamıyoruz, adam bir satırlık cevap yazıyor alıntısı yarım sayfa

Soruma gelince google amcadan fln bulabileceğim tarzda bir sorun değil;

bildiğiniz gibi folderenhancer tweak i normalde paralı ama birkaç versiyon öncesinin ücretsiz deb dosyasıyla kurulum yaptım ben... Sorun şu ki, her cydia dan birşey yüklemeye kalktığımda en son gelen confirm ekranında altta yapılacak işlemlerin listesi var ve ne yüklemeye çalışırsam çalışayım folderenhancer i de guncellemeye kalkıyor ve hata veriyor...

En ufak birşey yüklemeye kalktığımda folderenhancer i komple kaldırıp yukleyeceğim tweak i yükleyip tekar kurmam gerekiyor klasörler fln dağılıyor elli türlü eziyet

Var mıdır bu işin bir çözümü? Engelleyemezmiyim otomatik güncellemesini...
bundan yaklaşık 2 ay önce bir iphone 4s aldım amerikadan simfrre, telefon geldi pasaporta da kaydettirdim mis gibi kullanmaya başladım hiçbir sıkıntı yok imei kayıtlı gozukuyordu, 3 gun once birtane 4s te kız arkadaşıma aldık bugun de yengemler geldi almanyadan dedim ben işe gidiyorum gidin apsaportla kaydettirin...

film bundan sonra koptu zaten, 2. 4s i aldığımda deneme amaçlı simfree mi acaba diye alırken sim kartımı takıp arama fln yaptım şebekeyi kontrol ettim ama simkartımı takarken de o sim kart yuvasını bnm 4s ten çıkardım dierine direk taktım sim kartı fln deiştirmedim dedim nasılsa uyuyorlar ama nerden bileyim ki kayıt işlemi yaparken o aparatın üstünde yazıyormuş imei oraya bakıyorlarmış bugun gitti yengemler kayıtsız 4s le ama bnm aparatımın oldugu yani kayıtlı imei numarasıyla orda da kontrol edip bu imei zaten kayıtlı ndiip geri yollamışlar, yaklaşık yarım saat önce de msj geldi telefonuma imei niz kayıt dışıdır 1 hafta içinde kapanıcak kaydettirin diye! turkcell i aradım imei kaydınız bugün silinmiş dediler...

napmam lazım
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.254
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 4.008 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 583 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.