Şimdi Ara

kıza rezil oldum ss'li omg.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi kızla laptop da cam dan konuşuyoruz. şirin şirin şakalaşmalar falan böyle. ben sinek kovucu off buldum elimin altında kameraya doğru sıkıyorum. her neyse herşey yolunda. gece uyudum. sabah uyandım aççam bilgisayarı ne göreyin monitörün etrafı erimiş gibi. nokta nokta oyuklar var. kameranın etrafı oyuk oyuk. sonra kullanım talimatını okudum plastiklere yakın bölgede kullanmayınız yazıyor. ve şu an laptopu satsan satılmaz yaksan yakılmaz. monitörün kasa gitti. ha farkettimde rezil olmamışım kız bilmiyor.

napak inanak mı kanka grubu için sshttp://i1007.hizliresim.com/2010/7/27/530.jpg

• haketmişsin.
  • oldun mu olmadın mı karar ver?
  • bi an ciddi ciddi düşündüm ne yazsam diye ama kelime bulamadım
  • size rezil oldum
  • sat baa bedavaya
  • YAPMA VOLKAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  kıza rezil oldum ss'li omg.gif
  • İbretlik Paylaşım olmuş gerçekten Neymiş kız tavlıcam diye yaptıgımız hareketlere dikkat edicez
  • Ne cevap yazsam bilemedim.Kasayı yan yatır diyeyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

• Ebay de laptop kasası satanlar var.Sadece üst çerçeve olarakta bulabilirsin.
    Ayrıca gitti-gidiyor veya sahibindende de çıkabiliyor elindeki bozuk laptobunu parça parça satan arkadaşlar,iyice bir araştır
  • Konu fake dün incisözlükte vardı aynı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davy Jones

Konu fake dün incisözlükte vardı aynı konu

ben de gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunmaynağı

şimdi kızla laptop da cam dan konuşuyoruz. şirin şirin şakalaşmalar falan böyle. ben sinek kovucu off buldum elimin altında kameraya doğru sıkıyorum. her neyse herşey yolunda. gece uyudum. sabah uyandım aççam bilgisayarı ne göreyin monitörün etrafı erimiş gibi. nokta nokta oyuklar var. kameranın etrafı oyuk oyuk. sonra kullanım talimatını okudum plastiklere yakın bölgede kullanmayınız yazıyor. ve şu an laptopu satsan satılmaz yaksan yakılmaz. monitörün kasa gitti. ha farkettimde rezil olmamışım kız bilmiyor.

napak inanak mı kanka grubu için sshttp://i1007.hizliresim.com/2010/7/27/530.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

quote:

Orijinalden alıntı: Davy Jones

Konu fake dün incisözlükte vardı aynı konu

ben de gördüm

ben yaşadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

yerden yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

şimdi kızla laptop da cam dan konuşuyoruz. şirin şirin şakalaşmalar falan böyle. ben sinek kovucu off buldum elimin altında kameraya doğru sıkıyorum. her neyse herşey yolunda. gece uyudum. sabah uyandım aççam bilgisayarı ne göreyin monitörün etrafı erimiş gibi. nokta nokta oyuklar var. kameranın etrafı oyuk oyuk. sonra kullanım talimatını okudum plastiklere yakın bölgede kullanmayınız yazıyor. ve şu an laptopu satsan satılmaz yaksan yakılmaz. monitörün kasa gitti. ha farkettimde rezil olmamışım kız bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.