Yarbay
15 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 115 (Bu ay: 1)
Gönderileri
429. blok en on sıra 2 adet yan yana kombine vardır ilgilenen olursa pm atabilir. Stadın en guzel yerlerinden biridir. Kombineler babamın.
Ekleme: gişe fiyatı tanesi 162 lira. ikisini 300 e vereceğim.
dünden beri youtube a yazmadığım şey kalmadı. eski bir marş değil, en fazla 2-3 senelik ve aşırı slow hiçbir çıkış noktası yok şarkıda. stadın havasını cenaze yerine dönderiyor haklıyız kazacağız değil. bir erkek söylüyor görece genç bir sesi var. stadyumdaki kötü hoparlörden anladığım tek söz grubu "eeeeen büyük seeen" şeklinde bir kısmıydı. lütfen bulun şunu bana ya
Öncelikle resmi fotoğraf arşivimize kaydedemiyoruz sanırım veya ben bulamadım. Bu özellik eklenmeli.

ikincisi arama sayfasında bir konuya girdiğimizde o konunun bulunduğu foruma gidebilmeliyiz. Yani Konu hardware forumunda ise oraya gidebilmeliyiz. Şu an sadece geri tuşu var ve o da bizi geri arama sonuçlarına donderiyor

Cihaz: iPhone8,2 (9.2.1)
Sürüm: 2.0 (8414)
alt sekmelerde okunmamış mesajım olmamasına rağmen 1 yazısı gitmiyor ayrıca tüm konuları okundu olarak işaretle gibisinden bir seçenek gelmeli

Favori altforumlar sekmesi gayet güzel olmuş fakat o sayfaya yeni altforum ekle veya sil seçeneği de eklenmeli bence

Blok 429
en ön sıra tanesi 100 lira.
Not: kombineler babamın
merhabalar bende ilginç bir sorun var. bir oyun serverına başka bir şehirde başka bir modemle sorunsuz bağlanabiliyordum.şu an superonline fiber ile bağlanmayı denediğimde bağlantı hatası alıyorum.dns değiştirerek bu sorunu çözebildiğimi fark ettim fakat bu sefer de servera bağlanana kadar sorunsuz çalışan internet oyun servera bağlanmayı denerken gidiyor chromeda dns_probe_finished no internet yazıyor dns yi varsayılan yaptığımda hemen geri geliyor internet ama bu sefer de oyuna giremiyorum işte. superonline kullanan başkası rahatlıkla bağlanabiliyor ve oyuna girmediğim sürece dns ile ilgili bir sorun almıyorum yani serverla bilgisayar arasında bir sorun var fakat ttnette normal internette bir sorun yoktu. fiber internet olunca farklı bir ayar mı yapmalıyım diye de düşünmeden edemiyorum. server ip si bu: 31.214.160.220:7777 port açtım falan nafile sadece dns değişince bağlanıyor servera.bazen dns siz de bağlanıyor ama çoğunlukla bağlanmıyor. biraz uzun bir yazı oldu ama anca açıklayabildim yardım ederseniz sevinirim

konuyu networke açmamın daha uygun olduğunu düşündüm ama yanlış olabilir kusura bakmayın.
Basket maçına gideceğimden dolayı kombineleri ücretsiz aktarabilirim passsoligi olan birine.

şartlarım yeni üye olmaması ve nickinin tanıdık gelmesi
kesin yine volkan demirel tezahüratı yüzünden. aynısından kaç defa ceza aldık hala akıllınmadı migros tayfası.
merhaba,
kulaklığım steelseries h3v2. ses kaydedicide ve curse voice'de herhangi bir problem olmamasına rağmen skype'da mikrofon sesi o kadar düşük ki ağzıma sokmak zorunda kalıyorum mikrofonu karşı tarafın beni duyabilmesi için. ayrıca ses ayarlarında da bakınca mikrofonun ses düzeyi 1 yeşil tık artıyor en fazla.yani o da skype gibi ama dediğim gibi bazı programlarda çalışıyor. skype ayarlarım yapılı, ses kartım güncel (realtek). ayrıca o ses ayarları kısmından mikrofonun kayıt ses seviyesini de 100 yaptım.garanti olsun diye realtekin arayüzünden de yaptım baya da araştırdım fakat çözemedim problemi.
Hakkında
Forum İmzası:
İster yâr ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da şanlı Fenerbahçe!
"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood"
ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor
Hakkımda:
Sanma ki unuttuk seni...
quote:

Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler

steam profil:http://steamcommunity.com/profiles/76561198047432859/
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Mercedes A180d
Mobil cihaz
iPhone 6s Plus 64 GB
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS4
Takım
Fenerbahçe
Steam
Daenerys
Tablet
iPad
Tablet
Galaxy Note 10.1
PSN ID
heartquake01
LOL
Thresh
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
Dünyadan Futbol
Borussia Dortmund
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.796
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 43.462 (Bu ay: 743)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.144 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.