Bildirim
İLK AŞKIM SS'Lİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elizabet _____________________________ -
Sağ el
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ruhsar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bütün çiçekleri kopartabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler. -
Ruhsar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
DH LOL CORKI -
Okumayın CSB.
Ciddi anlamda harekete geçirmişti bir zamanlar.

Yeşim Salkım_____________________________ Seher vakti garip garip bülbül öterkenKirpiklerin ok ok, yar yar cana batarkenCümle alem uykusunda yatarkenKimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli -
Ankara havacılar sitesinde hazal diye bi kız vardı
. Benden 7-8 yaş büyüktü
quote:
Orijinalden alıntı: twin pedal
Ciddi anlamda harekete geçirmişti bir zamanlar.

Yeşim Salkım
hakan uzan'ın sevgilisydi heralde bu hakan uzan'da kral tv'nin sahibimiydi neydi. sürekli bunun şarkıları çalardı. severim kendisini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bütün çiçekleri kopartabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gustavo Fring
Ankara havacılar sitesinde hazal diye bi kız vardı
. Benden 7-8 yaş büyüktü
Eşkiya filminde sahnesi var kısa da olsa.
_____________________________ Seher vakti garip garip bülbül öterkenKirpiklerin ok ok, yar yar cana batarkenCümle alem uykusunda yatarkenKimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli -

_____________________________ -
-

_____________________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
-
kardeş yvonne zaten 2010-2011 yılında piyasaya düştü.
ilk aşkın buysa ya 14 yaşındasın yada ergenliğe 30 yaşında girdin
_____________________________ -
Ben 5 Yaşında iken Komşumuzun akrabası vardı ona aşık olmuştum kız 18 yaşındaydı ben 5 yaşındaydım sürekli beni severdi :D Hatta ben 7 yaşımdaydım oda 20 yaşındaydı evlendi günlerce aglamıştım sonra geldi benim yanıma agladıgımı duymuş benimle vakit geçirmişti :D ulan aklıma geldikçe gülüyom ha :DD ondan sonrada iilk okul 1.sınıfta bi kız vardı sevgi diye 4.sınıfa kadar çıkmıştım kızla evlerine gidiyodm o bize geliyodu falan filan çok iyiydi şimdiki çocuklara bakiyorumda o yok yani hepsi bilgisyarla kafayi yemiş
Ben öyle değildim doya doya yaşadım çocuklugumu valla_____________________________ TERÖRLE MÜCADELE .EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A. 3 NCİ P.EĞT.TB. 3 NCİ P.EĞT.BL./ ISPARTA MERKEZ 95/2 USTA BİRLİĞİ : Hakkari / Çukurca / BAYRAKTEPE ÜS BÖLGESİ MAYIN DEDEKTÖR OPERATÖRÜ ÇAVUŞU -
quote:
Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper
kardeş yvonne zaten 2010-2011 yılında piyasaya düştü.
ilk aşkın buysa ya 14 yaşındasın yada ergenliğe 30 yaşında girdin
İlk aşkım değil sadece paylaşasım geldi yazdım zaten
97 senesinde plajda sürekli california dreamin çalardı ordan aşık olmuştum michelle phillips ablaya

tabi artık 75 yaşında

edit : lan şu şarkının hatrına bile eksilenmez hainlerrr!!
Oha. Yemin ederim aynı hatun. Ulan tesadüfe bak be.

Klibindeki hali tabi.
Ey gidi ya. Görünce duygulandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoi. -- 11 Ekim 2014; 20:03:00 >_____________________________ I'm the man in the box, buried in my sh*t.
Won't you come and save me?
Save me.
† R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott †
-
-
Kibariye'nin annesi _____________________________
...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
En Beğenilen Yanıtlar
|
Aynen Ruhsar
![]() |
|
hatırladığım bu var
![]() |
|
Kibariye'nin annesi
|
Benzer içerikler
- sana dar gelen bana bol gelir
- rüyadan uyanamamak
- balkona kedi gelmemesi için ne yapmalı
- boy uzatma iğnesi
- 10 yıldır paxil kullanıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı