Yarbay
10 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme
Toplam: 205 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba 2017 touchrome megane 4 e sahibim. Araçta kablolu apple car play var fakat ben aracı aldığımdan beri sadece 1 kez apple car playını çalıştırabildim o da tesadüfen oldu. Ekranda bir anda carplay bağlantısı belirdi ve bağladım her şeyi de çalıştırdım. Telefonumda da carplay kısmında r-link olarak araç göründü. Bunun dışında kabloyu bağladığımda aygıt bağlanıyor yazıyor ve telefon şarj oluyor sadece. Telefonun carplay kısmında da aracı göremiyorum. Bluetooth bağlantısında bir problem yok. Tüm ayarları sıfırladım tekrar denedim olmadı. Telefon iphone 13 pro, son güncellemelerini de yaptım. Bir yabancı forumda 2018 model renault araçların usb lerinde mekanik problem olabildiği yazılmış. Benzer bir problem yaşayan var mı acaba

4 5 gündür 10 mbit alıyorum 24 olması gerekirken izmirde.var mı aynı problemi yaşayan merak ettim.
Merhaba netmasterın powerline nı kullanıyorum fakat artık çıkardığı sinyal sesi rahatsız etmeye başladı.Prizli ses çıkarmayan bir powerline tavsiye ederseniz sevinirim.
Ps4te party chat ve mesajlarda sorun yaşıyorum ve dns hatası alıyorum.Sorunsuz bir dns arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar cevapalarsanız sevinirim.Aöf veya auzef ikinci üniversite kaydı olduğumda öğrenci belgesini edevletten hemen alabiliyor muyum yoksa beklemem mi gerekecek?Teşekkürler.
1-2 yıl idare edebilecek ne var arkadaşlar.Banka uygulaması da kullanıyorum
Böyle zeminlerde futbol falan oynanmaz en fazla koyun güdülür.Bunlara artık bir yaptırım olması gerekiyor.
İmza töreni vardı biraz önce.Yandex ceo sunun dediğine göre fenerbahçe browser üzerinden günde 25 30 arama yapan bir taraftar için yılda 36 dolar kulübe ödenecekmiş.1 milyon taraftar için 40m dolar hedefleniyormuş.Bunun da sınırı yok 2milyon taraftar olsa 80m dolar yıllık para alacağız yandexten.
Burada ilginç olan eğer 40 milyon dolar elde edilebilirse bu parayı Aziz Yıldırım taraftarın istediği 2 yıldız oyuncuya harcayacakmış.Adam törende başkanın yanında söyledi,başkan da kafasıyla onayladı.Browserları indirin Robbeni getirelim seneye.
Silahlı saldırı olmuş.Kafile şoförü vurulmuş arkadaşlar fb tv de canlı

Başkan bu şirketi çok aramış mı
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Sorunsuz Alışverişlerim:
nuwanda87,beriko,slybzkrt,rebel23,crueltiger(x2),yunusemre30(x2),şanışer,ynryilmaz,pmanager,ecelnico,camaleonte,mustafa_sarp,Or-chan,NightGuardian,batu14,Mahatma Gandhi,yexer,TacTical_TR,passyok,MessiTugi,canozpinar,Waveform,ares88,ereneren,TalhaTsc
Bunlarla alışveriş yapmayın:
Emre ATICI - Ömer ATICI
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
iMac
Operatör
Turkcell
Takım
Fenerbahçe
Tablet
Ipad 2
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.469
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 34.438 (Bu ay: 695)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.914 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.