Şimdi Ara

Kıvanc tatlıtugun brad pıtt ozentılıgı nedır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne alakası var?
  • he ya.
  • pek bilmiyorum ama reklamlardan olsun dizilerden gördüğüm olsun ikisi çok uzak karakterler bence, tip benziyor diye özentilik olmaz
  • bi özentiliğini görmedim sadece tipini benzetenler var ama bence o da benzemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

pek bilmiyorum ama reklamlardan olsun dizilerden gördüğüm olsun ikisi çok uzak karakterler bence, tip benziyor diye özentilik olmaz

tipimi benziyo ne alaka kıvaçta klasik alman tipi var bradin bambaşka bir tipi var..ayrıca brad sarışın değil kumral çakma sarışın boya...
  • Hocam kuzey guneyın bugunku bolumu seyretseydın anlardın benzeyıp benzemedıgı hemde hal ve hareketlerı bana fıght clubu andırdı.. Gozlukler falan fılan gercekten ama sacı harıkaydı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    quantesteron kım ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

bi özentiliğini görmedim sadece tipini benzetenler var ama bence o da benzemiyor

Bu günkü bölümde fight club tan esinlenmiş güneş gözlüğüyle üstten bakınmalar falan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzTüccarı

quote:

bi özentiliğini görmedim sadece tipini benzetenler var ama bence o da benzemiyor

Bu günkü bölümde fight club tan esinlenmiş güneş gözlüğüyle üstten bakınmalar falan...

Evet bende bunu dedım hocam cok benzettım yav

• İpad tan çektim biraz büyük ama idare edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayin ama brad pitt kivancin yaninda halt etmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

Hocam kuzey guneyın bugunku bolumu seyretseydın anlardın benzeyıp benzemedıgı hemde hal ve hareketlerı bana fıght clubu andırdı.. Gozlukler falan fılan gercekten ama sacı harıkaydı..

Kardesim dizi bu. O adamin kostumunu baska biri ayarliyo, repligini baska kisi ayarliyo. Adam oraya gidip dogaclama oynamiyo sonuc olarak

• ASİL SİZDEKİ BU YABANCİ KOMPLEKSİ NEDİR ARKADAS. NE KOMPLEKSLİ ADAMLAESİNİZ YA. NEDİ BU YABANCİ HAYRANLİGİ. BU GOZLUGU BİR BU YABANCİ ADAM Mİ TAKAR. BU ADAM TAKİNCA OZENTİ MU OLUR. BU ADAM ONDANDA BASKASİNDA YAKİSİKLO ADAM. AMA TURK İSTE. O AMERİKAN TOHUMLARİNİN TİPİ BUNDAN KOTUDE OLSA DAHA UNLU CUNKU YABANCİ. BİRAKİN SU KOMPLEKSİ YETER ARTİK YA.

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeq

kusura bakmayin ama brad pitt kivancin yaninda halt etmis

Hocam yapmayın brad pıtt dıyoruz.. Nasıl kıvanc tatlıtug daha yakısıklı olsun yapmayın allah askına

• brad pitt kıvancın yanında halt etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Hocam kuzey guneyın bugunku bolumu seyretseydın anlardın benzeyıp benzemedıgı hemde hal ve hareketlerı bana fıght clubu andırdı.. Gozlukler falan fılan gercekten ama sacı harıkaydı..

Kardesim dizi bu. O adamin kostumunu baska biri ayarliyo, repligini baska kisi ayarliyo. Adam oraya gidip dogaclama oynamiyo sonuc olarak

Kardesım ben bısey demedımkı yakısmıs hatta son derece ama bana garıp geldı

• yanlis anlamayin ama harbi brad fena adam abimiz olur kendisi icimde bi sempati var

• quote:

İpad tan çektim biraz büyük ama idare edin.

oha gözlüğün aynısını 2 sene kadar önce almıştım, demek şimdi şimdi moda olcak dur bakim yarın bir takayım

• quote:

hacı fight club u 9-10 kez izledim. bu bölümdeki tek benzerliği gözlük olayı başka bir şey göremedim ben
  • quote:

quote:

quote:

Evet bende bunu dedım hocam cok benzettım yav

o taklittir yahu benzeme değil bizim ünlülerimiz ya madonnadan yada şundan bundan araklamalarla vaar olurlar zaten doğal!! tanımı yalnış koymuşsuz! hande yenerin 4 klibinden 2 si madonnadan arak ...çakma hollywoodçular desek daha doğru olur..saç imaj dizinin dövüş sahneleri çakma fight clup doğrudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mayıs 2013; 1:12:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.