Yüzbaşı
13 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 60 (Bu ay: 0)
359586 Gün Cezalı
356682 gün 13 s. 40 dk. kaldı
Gönderileri
Evet iğrenç birisi olduğum için kendime 100 liralık tazminat davası açıyorum. Aile avukatımızla konuştum yarın gel açalım dedi.
Halil ve Aykut kim
sadece bu forumda bulabilmiştim. biri linkini paylaşmıştı. tıklayınca arkadan thunder king resmi mi ne çıkıyordu. hatta ona basınca mop satın almamış olmama rağmen mopa upgrade olmuştu. merak ediyorum o link hala duruyor mudur bilen varmı
Yanlış bios güncellemesi yapmışım arkadaşlar. Anakart gigabyte990xa ud3 rev 1.1. NE yapmam gerek????? Bilgisayar açılırken q flasha falan ulaşabiliyorum
yüzüklerin efendisi müzikleri neden bu kadar iyi ??
Merhaba arkadaşlar bilen bilir Logitech G502 oyuncu faresi Türkiye'de ki satış fiyatı 200-230 civarlarında oluyor ben ise alibaba ve aliexpressde bu fiyatı 45-60 dolar arasında gördüm 70 doların altında olduğu için vergi de vermeyeceğim ve zarara girmeyecek büyük bir ölçüde. Bana güvenilir kaynak bulabilirse bir arkadaş ben bulamadım pek İngilizce'm yeterli değil, bu konularda da. Eğer alışverişi tamamlayabilirsem güvenli, zararsız bir şekilde 10 Tl göndereceğim paypal üzerinden. Lütfen ciddi cevaplar alayım. İyi günler.
Merhaba dun bu saatlerde sol elımın ısaret parmagını soymustum, parmagım normalden uzun bır sure kanadı kanamayı durdurdum. Sabah kalktıgımda parmagımın soydugum bolgesı morarmıstı tamamen mordu kan toplandı sanırsam orda. Kamı emdım ve tukurdum 2-3 kez tendurdıyot damlattım ve yara bandı sardım. Sımdı ıse morarmaya basladı napmam gerekıyor kangren olur muyum lutfen cevap verın.
Evet canlar kalıtelı markasına dıkkat edecegım yanı cesıtlılık arıyorum. Termal macun satan yer arıyorum bılen soyleyene tesekkurler.
Kaldırın şu iğrenç reklamları gözüm görmesin
Disk gözden geçirme ilerlemiyor. %7'den sonra devam etmiyor. Hata oluştu falan diyor. Sistem geri yükleme de yapamıyor C:'de dosya bozukluğu var diyor. Napacağım
Hakkında
Forum İmzası:

A true Warsong spits in the face of death
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.307
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 35.896 (Bu ay: 110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 576 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.