K

Yüzbaşı
24 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 59 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar. Babamda 91 lada samara var. Maalesef gına geldi. 1 senede 2 kere triger kayışı koptu. Radyatör hortumu patladı vs. Masraflı olmaya başladı. Şimdi 15-20 bin arası araç bakıyoruz. Bu civardaki araçlar da masraflı olacak biliyoruz ama en azından canımızdan bezdirmesin, biraz güvenli olsun artık. Önerilerinizi bekliyoruz.
edit.
Arkadaşlar Komiser Yardımcılığı için P3 puan istiyor sanırım. Bunun için bugün başlayan KPSS'ye mi başvurmam lazım?
Merhabalar. Başlıktaki laptop performans olarak nasıldır? Oyun ağırlıklı kullanacağım. 3500 civarı alternatif de sunabilirsiniz. Teşekkürler.
Arkadaşlar apartta yaşıyorum. İnterneti sömürüyolar resmen. Fiber olmasına rağmen 7/24 ping var. Modem arayüz şifresini biliyorum. Huawei HG255s modem takılı. Arayüzden nasıl yapabilirim limitleme işlemini?
Yüksek lisans için başvuru yaptım. Listede adım yedek olarak çıktı. Fakat açıklanan asil, 1. Yedek, 2. Yedek ve 3. Yedek listesinde adım çıkmadı. 2. Yedekler açıklandığı gün online ödeme kısmında 1800tl borcum çıktı. Gittim yatırdım. Kayıt hakkım çıktı herhalde dedim. Aöf büroya gittim onlar da anlamadılar. İsmin yoksa borcun nasıl çıktı dediler. Neyse bir yerleri aradı görevli hanımefendi. Onay verdiler yapın kaydını diye. Yaptık kaydı. Kullanıcı adı şifre beklerken telefon geldi. Onay veremiyoruz listede ismi yok diye. Sonra dedik ki 3. Yedekler açıklanmadı belki ordadır ismim. Ve bugün 3. Yedekler açıklandı. Orda da yok ismim. Ben bana giren 1800tl ile oturuyorum evde. Napacam şimdi kime şikayet edeceğim bunları?
Merhaba dostlar. Apartın internetine bağlıyım. Telefonda falan problem yok ama masaüstü pcmde sürekli internet kopuyor. Wifi adaptör kullanıyorum dark marka. Internetteki bütün yöntemleri denedim, ipconfig olaylarını falan bana mısın demedi. Sürekli varsayılan ağ geçidiyle veya dnsle ilgili hata veriyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Mevcut sistem

quote:

Intel Core i5-6500 Skylake 6M 3.20Ghz 1151

MSI H110M Pro-Vd D4 2133MHz mATX 1151

Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14 (HX421C14FB2/8)

Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm (WD10EZEX)

Hi-Level Ultra 240GB 550/530MB

Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah

EVGA GeForce GTX 980 Ti Super Clocked Gaming ACX 2.0

High Power 750W 80+ Gold

Amacım AC Odyssey gibi optimizasyon özürlü oyunlarda yüksek ayarlarda 1080p/60fps. Maalesef mevcut sistemim 35-45'lerde kalıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Samaradan terfi edeceğiz. Önceliğim konfor, düşük tüketim, az masraf. Manuel olsun istiyorum. Öğrenciyim ama ailem de kullanacak o yüzden tek kapılı spor modellere pek yanaşamam. Hangi modelleri düşünmeliyim, nelere dikkat etmeliyim? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.544
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 45.079 (Bu ay: 321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.793 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.