Şimdi Ara

YÜZMEK BOY UZATIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AYDIR TATILDEYIM HER GUN YUZUYORUM AMA BOYUM UZAMADI
    ACABA YUZME TEKNIGIM MI YANLIŞ.KAFAMI SUYUM ICINE SOKUP NORMAL KULAÇ ATIYORUM.BPYUM UZAMIYOR.SADECE OMUZLARIM AGIRIYOR
    180 OLSAM YETER
    NASIL UZAYABILIRIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boyun çok kısa
  • 177 ne ya ? Anne tarafında cücelik mi var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayda 3 cm uzamayi mi bekliyosun.
    22 yasina kadsr az cok uzarsin. Bence 5 yilda 3 cm uzayabilirsin. Benim de yas ve boy seninki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: obloo

1 ayda 3 cm uzamayi mi bekliyosun.
    22 yasina kadsr az cok uzarsin. Bence 5 yilda 3 cm uzayabilirsin. Benim de yas ve boy seninki gibi.

1 SENEDE 10 CM UZAYAN ARKADAŞIM VAR
    HER ZAMANDA YUZEMEYECEGIM.OKUL BASLAYINCA INEKLEMEK ZORUNDAYIM CUNKU YGS LYS VAR

• Up

• 1 ay yüzmüşsün en az 10cm uzaman lazımdı. Şaka bir yana kardeşim o kadar kolay mı uzamak. Hem 17 yaşındasın 21 yaşına kadar daha uzarsın. 182 diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 24 Ağustos 2015; 18:07:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

1 ay yüzmüşsün en az 10cm uzaman lazımdı. Şaka bir yana kardeşim o kadar kolay mı uzamak. Hem 17 yaşındasın 21 yaşına kadar daha uzarsın. 182 diyorum ben.

Hocam ama sadece yazin yüzebiliyorum.2 ay.1.80 olsam yeter 3 cm atmak için ne yapmaliyim

• Suyun üstünde sıradan değil ellerin ile ayak baş parmağını tutarak kurbağa stili yüzüceksin
  • Ben yüzmeye başlamadan önce 190 dım
    Yüzmeye gittim 4 sene profesyonel olarak yüzücülük yaptım kardeş

Sonra ise boyum 160 olmuş :S
  • 177 iyi daha ne bekliyorsun yaşın daha küçük. Ayrıca yüzme boy uzatmaz barfiks çek azda olsa uzar ₪

• ne cahil insanlar var ya. ulan her insanın gelişimi farklıdır. kiminin 13 yaşında sakalı çıkar çük kadar boyda kalır. kimisinin lise sonda sakalı çıkar ama boyu 1.85 dir. bizim 9. sınıfta en kısa boylu erkek şu an çoğu kişiden uzun. boş yapmayın 1 ayda boy mu uzar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

1 ay yüzmüşsün en az 10cm uzaman lazımdı. Şaka bir yana kardeşim o kadar kolay mı uzamak. Hem 17 yaşındasın 21 yaşına kadar daha uzarsın. 182 diyorum ben.

Hocam ama sadece yazin yüzebiliyorum.2 ay.1.80 olsam yeter 3 cm atmak için ne yapmaliyim

üniye gittiğinde havuzundan faydalan her gün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukardaki oyunu cehapeye veriyor pislik

• Bir antrenör olarak tüyo verirdim ama ciddiyetini kaybetmiş konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Suyun üstünde sıradan değil ellerin ile ayak baş parmağını tutarak kurbağa stili yüzüceksin

Kafami suya sokuyorum parmaklarimi birleştirip ileri dogru kulac atiyorum bu yanlişmi

• Yooo. 9. sınıfta 179'dum en uzun bendim. Lise bitti şuan 188'im hala en uzunum. Problem?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.