Şimdi Ara

Kıvanc tatlıtugun brad pıtt ozentılıgı nedır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • + karşılaştırdığınız adam nerdeyse babası yaşında zaten son onceki bolumune bakmıştık kız kardeşim dahil resmen yaşlanmış dedik olgunlaştıkça babasına benzemeye başladı suratı ehh artık 30+ olcak ilerde zaman geçiyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mayıs 2013; 1:15:37 >
  • ikisi de yakisikli hatta kivanc daha orantili bir yuze de sahip olabilir. ama su bir gercek ki brad deki karizmanin onda biri kivancta yok bence

ama tabi al pacino ikisini de alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kıvanc tatlıtugun brad pıtt ozentılıgı nedır

saçma bir kıyas
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

Kıvanc tatlıtugun brad pıtt ozentılıgı nedır

saçma bir kıyas

kimse mükkemmel değildir...bu ülkede bile kıvançtan brdaden yakışıklı adam dolu...biraz bakım ve teknoloji ve şans...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mayıs 2013; 1:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

saçma bir kıyas

kimse mükkemmel değildir...bu ülkede bile kıvançtan brdaden yakışıklı adam dolu...biraz bakım ve teknoloji ve şans...

tabii ki ama biraz da altyapı gerekli aynı şartlar sağlansa bile fark oluyor arada

kıvancı bende beğenirim ama bir brad pitt değil asla

• kıvancın yanından brad geçse rüzgarından savrulur, ayrıca ben kıvaçta böyle bir özentilik hali görmüyorum,gayet haddini bilen efendi ve yakışıklı bir çocuk o kadar, ikisinin kulvarları ve karizmaları farklı, birisi şampiyonlar liginde oynuyor öbürü bankasya 2. ligde
  • ikiside out

• kimse kusura bakmasın ama göz var google görsellere bakın fizik yüz olarak,,, brad diyen adam ya çocukluktan hayranıdır ya da kesinlikle kıskançtır.. konuyu açan arkadaşın şu cümlesini görene kadar emin olamadım .......................... özentiydi bilmem ne ama saçı güzeldi...... belli ki izlemiş beğenmiş hemen kıyaslama yok özentilik.. bradin yüzü bence orantısız ve güzel değil çenesi çok kaba burun delikleri itici en beğendiğim yeri havalı saçları onun dışında yüz hatları abartı güzel değil.. kıvanç ise gerçekten yakışıklı karizma hem de şu kız güzeli dediklerinden
  • kıvanç daha yakışıklı
  • Ben ikisinden de daha yakışıklıyım
    Ayrıca 1.90 boyunda sarışın kaslı ve mavi gözlüyüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

kimse kusura bakmasın ama göz var google görsellere bakın fizik yüz olarak,,, brad diyen adam ya çocukluktan hayranıdır ya da kesinlikle kıskançtır.. konuyu açan arkadaşın şu cümlesini görene kadar emin olamadım .......................... özentiydi bilmem ne ama saçı güzeldi...... belli ki izlemiş beğenmiş hemen kıyaslama yok özentilik.. bradin yüzü bence orantısız ve güzel değil çenesi çok kaba burun delikleri itici en beğendiğim yeri havalı saçları onun dışında yüz hatları abartı güzel değil.. kıvanç ise gerçekten yakışıklı karizma hem de şu kız güzeli dediklerinden

Hocam hem fıght clubu hemde kuzeyguneyın bu bolumunu ızleyen bırısı kıvancın fıght clubtekı bradın hareketlerının aynısı oldugunu tespıt edebılır. Ayrıca ozentılık yapmıs ama cırkın olmamıs,

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Ben ikisinden de daha yakışıklıyım

• ancelinaya kaymaya uğraşıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

kimse kusura bakmasın ama göz var google görsellere bakın fizik yüz olarak,,, brad diyen adam ya çocukluktan hayranıdır ya da kesinlikle kıskançtır.. konuyu açan arkadaşın şu cümlesini görene kadar emin olamadım .......................... özentiydi bilmem ne ama saçı güzeldi...... belli ki izlemiş beğenmiş hemen kıyaslama yok özentilik.. bradin yüzü bence orantısız ve güzel değil çenesi çok kaba burun delikleri itici en beğendiğim yeri havalı saçları onun dışında yüz hatları abartı güzel değil.. kıvanç ise gerçekten yakışıklı karizma hem de şu kız güzeli dediklerinden

Hocam hem fıght clubu hemde kuzeyguneyın bu bolumunu ızleyen bırısı kıvancın fıght clubtekı bradın hareketlerının aynısı oldugunu tespıt edebılır. Ayrıca ozentılık yapmıs ama cırkın olmamıs,

fight clubu izledim. direk izlerken aa aynı bradi taklit ediyo demedim kaldı ki dizinin başından beri bu hareketleri yapıyo.. hangi profilden bakarsan bak kıvanç daha yakışıklı .. görünen köy kılavuz istemez bunun yaşla alakası yok. bradin bazı gençlik fotoları var yüzüne bakılmaz mesela. yani olay yaş kıyaslamasında değil yüz yapısı, elmacık kemiği çene burun uzar, ne bilim tipi bakımından bahsediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefansalvatore -- 30 Mayıs 2013; 21:38:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Kıksanma hemen
  • quote:

quote:

quote:

Kıksanma hemen

neyi kıskanacak herkes aynı burda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

quote:

quote:

Kıksanma hemen

neyi kıskanacak herkes aynı burda?

Benim param da var
    100 metreyi 6 saniyede koşuyorum
    15 kişiyi birden dövebiliyorum
    Gerçi dh üyelerinde bu özelliklerde var

• Kıvanç daha yakışıklı, Pitt daha karizma. Kıyaslamak saçma.
  • 2 side kendince yetenekli ve yakışıklı , kıyaslıyan yok ,özentilikte yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.