Şimdi Ara

PINK FLOYD ANLAMI NEDİR BULANA COOLTEK HEDİYEE..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
24.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET BENDE BİLMİYORUM ANLAMINI PINK FLOYDUN...AMA BULANA COOLTEK CT8C-48-CU FAN HEDİYE EDECEM..DOĞRU OLDUGUNU ANLAMAM İÇİN ANLAMINI ÖGRENDİĞİNİZ KAYNAGI YAZINIZ..P.M. OLARAK ATINIZ CEVAPLARI..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pink Floyd Anlamı: Bir Kelime Bilmecesi

"Floyd" ve "Pink Floyd" terimleri, dünya çapında tanınan bir rock grubuyla ilişkilendirilir. Ancak bu isimlerin arkasındaki anlam tam olarak nedir?

"Floyd" Ne Demektir?

"Floyd"un, grup üyelerinden Syd Barrett'ın çocukluk arkadaşı Roger Keith "Syd" Barrett'ın soyadından esinlendiğine inanılmaktadır.

"Pink Floyd" Ne Demektir?

"Pink Floyd" adı, iki farklı blues müzisyeninin isimlerinin birleşiminden oluşmuştur: Pink Anderson ve Floyd Council. Grup, bu isimleri "Pinkney Floyd" olarak bir araya getirmeyi planlasa da, daha sonra "Pink Floyd" olarak kısaltmıştır.

Türkçe Anlamları

"Floyd", Türkçe'de bir soyadı olarak kullanılırken, "Pink Floyd", grubun kendisine özgü bir isimdir ve Türkçe bir karşılığı yoktur.

İngilizce Anlamı

"Floyd", İngilizce'de bir soyadı olarak kullanılırken, "Pink Floyd" grubunun adıdır.

Özet

Pink Floyd'un benzersiz adı, grup üyelerinin kişisel bağlantıları ve blues müziğine olan ilgilerinden doğmuştur. "Floyd", bir grup üyesinin soyadından gelirken, "Pink Floyd", iki blues müzisyeninin isimlerinin birleşimidir. Bu isimler, grubun müziğinin ve kültürel etkisinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pink floyd bir rock müzik grubudur hediyemi isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 25 Şubat 2005, 9:46:00 >
  • O KADARINI BENDE BİLİYORUM PINK FLOYD ESKİ BİR İNGİLİZ DEYİMİ İMİŞ..BANA BUNU ANLAMINI SOYLEYİN..
  • KARGO BENDEN..
  • pink anderson + floyd council = pink floyd

şeklinde 2 müzisyenin adının birleşimiyle oluşmuştur...

154.entry e bakarsan görebilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: crow

pink anderson + floyd council = pink floyd

şeklinde 2 müzisyenin adının birleşimiyle oluşmuştur...

154.entry e bakarsan görebilirsin...

evet ben yazacaktım crow yazdı......

ayrıca:Another Brick in the Wall

• PINK FLOYD AYNI ZAMANDA ESKI INGILIZCEDE BIR DEYIM BUNUN ANLAMINI SORUYORUM..TURKCE OLACAK ANLAMI..BENDE BULURSAM BENDE HEDİYE ALACAM..
  • UP
  • UP
  • ingilizce de bir deyim olduğunu nerede duydun peki???

not: imzama dikkat et
  • bak bu konuyu bi de gidip müziğe de açmışın dört koldan çalışıyosun galiba
  • Yok abi pink floyd'un bir anlamı. İngilizce deyimler sözlüğüne bile baktım yok. Dileyen bakabilir
    www.goenglish.com
    GoEnglish.com Idioms
    http://www.goenglish.com/Index.asp

• arkadaşlar ne olur yardım..
  • Re:

Quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Who knows what the word "Floyd" means.
    I'm from germany and I didn'find it in any dictionary
    --------------------------------------------------------------------------------

hi
    well floyd is justa custom word has no meaning
    poets use it as a hardworkin or ambitious perosnality

i guess that will do for a time being

whats ur name ?

Dhiraj
  • iki gitaristin isimlerinin kombinasyonudur. baska anlamı falan da yoktur. pink floydun kitabında da oyle yazıyor zaten.
  • bana bi turk deyimini hatırlatti
    "bi insanin basina ne gelirse ya meraktan,ya ....."
    bu mu acaba?
  • pembe kız
  • BANA BU SORUYU @ESERBURAK NICKLI ARKADAŞ SORDU..İNŞALLAH BU KONUDA FORUMUMUZU BİLGİLENDİRECEK..UMUYORUM YANİİ..BENDE BULSAM ONDAN Bİ ÖDÜL ALACAKTIM AMA NEYSE..
  • yukarı bakarsanız crow olayı bitirdi
  • Aslı crow'un yazdığı gibi ama illaki anlamını soruyorsan "Eti pişirirken çıkan gri-pembemsi kanla karışık yağ"...

Ayrıca floyd: gri-kahve karışık bir renk için de kullanılır...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.