Şimdi Ara

Kış bitti sayılır; Doğalgaz faturanız ne kadar geldi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kış bitti sayılır; Doğalgaz faturanız ne kadar geldi ?

2+1

110 m2

buyuk odada tek petek yanıyor. o odayı kullanmıyoruz. '' 2 cıyı kapatamadım vanası bozulmuş'' bu kışı böyle geçirdik.

ortam 23 dereceyı gecmedı. '' ortalama 22 derece''

son model vailand yogusmalı wileslı kombi.

bina ısı yalıtımlı yapısık dızayn. ustum ev altım ısyeri. sokak ıcınde guney doğuya bakıyorum. ara kat.

27 gun 257 mkup ıcın 2506 tl geldi .

mesken

ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

ek guncelleme!!!!!!!

Su barı 0.9 ze dusmuş bar basıncı ''normalde 1.8 olması'' lazım sanırım ondan yuksek geldı fatura. su bastım 1.8 bara geldı. kombıde 62 derece bu arada. sıcak suda kullanırız baya bız. haftanın 2 gunu yemek ve temızlık ıcın kadın gelır bıze. camasır bulasık v.s temızlık sıcak suda harcar oda.

2 kısıyız babam ve ben. babam salonda yatar yukarda dedıgım gıbı 2 cı odada 2 petek var 1 kapalı dıgerını kapatamadım bu kıs vanada arıza var . onu tamır ettırecegım.

bu arada salonda dıjıtal wıhles termometre var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 28 Şubat 2023; 7:40:14 >

• Yuh biraz fazla değilmi.2+1 90m2 her oda yanıyor hiç kapamıyorum.Stabil 35 derece bu ay 986 tl geldi.

• 4+2 1800 civari.. Siz fazla mi yakiyorsunuz? en dusukte olmasina ragmen ev baya sicak ust kat hemde cok cok sicak

• yukarda yazan 2 arkadas. lutfen benım faturam bugun geldı. sizde sımdıkı gelıcek fatura tutarınızı yazınız.

• 2+1
    sadece salon ve 1 oda açık 1200 TL geldi
    mutfak banyo 1 oda hiç açmadım peteği

24 saat çalışıyor, normalden biraz fazla açıyorum. istesem 800 kdr düşer sanırım ama 400 TL ile bir poşet bile zor dolduğundan düşürmekle uğraşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miko_miko -- 26 Şubat 2023; 5:33:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 13ünde son faturam geldi. 840 tl.

2+1 90 m2

Sıcaklık sabit 22 derecede ayarlı.

Önceki ay 770 tl idi.

Önümüzde ayın 13ünde de maks 700 tl bekliyorum. Ondan sonra havalar ısınır zaten.

• 3+1 2. kat 130m2, 39 derecede full açık 750 lira geldi.

Geçen yıl hep 370 lira geldi.

Bu yıl zamlardan dolayı maalesef 750 lira geldi.

Bizim alt komşu ve üst komşu full açıyor sağ olsunlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servis çi abi ile bu sabah konuştum 3+1 2470 tl gelmiş bu ay hatta dün fatura kesildi

alt katı doğalgaz sobalı kardeşi tek oda da 800 tl gelmiş

ben yanlız yaşıyorum bu ay 5 gün kombi yaktım oda sadece geceleri çocuğum yanımda diye 104 tl gelmiş havalar güzel gidiyor bu hava da kombi yakmayı bırak gece yatarken elektrik battaniye bile yakmıyorum

evinde çocuk olanlar mecburen kombi açıyor

bi ara istanbul için %12 indirim falan diyordu şahmetli reisimiz bordo bereli başkumandan o iş noldu ?

• klima ile 700 tl aylık kışı bitirdim. Ama yazın daha fazla geliyor. ben sıcağı sevmediğimden. mesela yatak odası 15 derece ideal uyumak için . yazın oturma odasını 26 derecede tutabilmek bile daha pahalıya geliyor

• Merkezi ısıtma, 3+1 120m2 daireye gelen en son 1,600 TL. Merkezi olduğu için fazla yakıyorlar ama. Kombi olsa 1,000 TL en fazla.

• Sıcak bir Anadolu şehrinde yaşıyorum ve kışın ısınma ihtiyacı hissetmiyorum, zaten mahallede gaz da yok.

Geçen ay 2 haftalık elektürük faturam 128 TL geldi...

• lithran kullanıcısına yanıt

hiç yakma daha iyi one öyle

7/24 55 derece ayarlı 1200 civarı ödedim

• Kışın bittiğini nerden biliyorsun. Geçen sene de böyne düşünüyordun ama marrta kar yağınca şaşkına döndün deel mi? Yarpaklar yeşerip çiçekler açıp leylekler gelmedikçe kış bitti deme...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

evi bomboş olup, 2 hafta Meskika torpaklarını aşındıran biri için yüzyirmi sekiz türk lirası heç bişey. Gelecek ay 2 katı gelir...

• 2000-3000 bekliyordum 1000 geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt

Abi adam benimki normal de,arkadasın ki cok fazla.İllaki bir sıkıntı var. Ve fark ettiyseniz faturalar degişken.Büyük ihtimal ısı yalıtım ve kombiden kaynaklı sorun olabilir.

• beklediğimizden düşük geldi 900 civarı tesisat kombi,hemde havalar sıcak gitti onunda etkisi vardır tabi.

zaten ailecek sıcağı hiç sevmiyoruz kış gününde kısa kolla şortla evde dolanma adeti olanlar var çevremde onlara boru gibi fatura geliyor ama hep öylediler, 24-25 dereceye yaz havasına bağlıyorlar evi yakarsan for for faturada gelir for for fizik kanunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Şubat 2023; 18:3:49 >
  • Sahi akdenizdeki gaz ne oldu? İsrail kendi bölgesinden çıkarmaya başlayalı çok oluyor biz ne yapıyoz. Gerçi bizde gazdan bol ne var güzel memleketim rizede her yer gaz karadeniz gazıda var akdeniz gazıda. Fena gaz var çıkacak sabır 2023 bi gelsin.

Neyse faturamız 824 Tl cik geldi.
    Eve 4 tane asgari ücretten yüksek maaş girdiği için bizde pek sorun yok.

Doğalgaz lüks tüketim ürünüdür Asgari ücretliler donabilir ee ne yapalım bu tarz şeylere herkes ulaşamaz fıtrat.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.