Bir iki gün içinde yeni fatura gelecek... Bir önceki ay 1890 geldi. -Ev 3+1... -3 yaşında kızım eşim ve ben 3 kişi yaşıyoruz... -Tasarruf düşüncem cocuktan dolayı pek olmuyor... -Ev ortalama 21,5-22 derece olacak şekilde hareket ediyorum. -Üst katım boş, alt katım ise neredeyse yakmıyor veya bir odayı yakıyor... -Güneşli günlerde vs güneş enerjisi kullanımı da yok. Sıcak suyu tamamen doğalgaz üzerinden kullanıyoruz. |
Kış bitti sayılır; Doğalgaz faturanız ne kadar geldi ? (3. sayfa)

-
-
İzmire Allahtan bahar geldide kapattık 3 gün oldu yakmıyoruz hava baya sıcak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çıplak ayak ve şortla gezebilecek sıcaklıktaysa o kadar fatura gelmesi normal ayrıca çıplak ayak gezecek kadar ev sıcaksa çok sağlıksız ortam.
-
15 derecede uyuyabiliyorsun?? vücut yağ seviyen mi yüksek, troid sorunun mu var? bence acilen baktır. 15 derecede , kalın yorgan ile uyunur. eskaza kolun bacağın dışarda kalsa, sabaha tutulur vb. vb.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Isınma için çok etken var. Kendi evimden örnek vereyim.
Ara kat güney doğu cephe.
1 katta 4 daire yani 2 dış cephe var güney ve doğu.
Mantolama mevcut. Alt ve üst kat komşu mevcut, ısınıyor.
120m2 ev ama kışın her yeri açmıyoruz. 3 oda ve koridorda toplam 4 petek ve banyoda 1 havlupan ısınıyor. Yaklaşık 70m2 falan yapıyor.
Vaillant yoğuşmasız kombi 52 derecede çalışıyor, termostat koridorda ve 22,5C ayarlı.
Bu ay gelen fatura 5 ocak - 2 şubat arası 28 günlük 143m3 tüketim
859 TL
-
Aidat + pay ölçerli ısınma ve sıcak su + ortak gider = Toplam ödediğim 5107 tl.
tabi bu ay aidat % 65 zamlı geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 27 Şubat 2023; 15:0:52 > -
Diğer ay 50 lira gelir inşallah hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Duş alsan 50₺ gelmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ev 3 katlı ortalama 4 bin TL yakıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz daha 2023 girmediniz mi
Kapıları pencereleri açmadınız mı
https://www.youtube.com/watch?v=AXtz7YWzk7g&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@kerimcem seni bende forumdakiler gibi sevmiyorum lütfen konularıma bir daha mesaj atma.
-
@Olurolmazşeylerrrrrrr
sende benim lütfen konularıma mesaj atma . sende bloklusun bende.
-
Aslanımsın benim
-
pay ölçer harici ne kadar asıl mesele o ?
mısal ben 8 sene ankarada umıtkoyde bır sıtede kaldım. ordada pay olcer vardı. cok ucuzdu dogalgaza. 64 daıre. fakat ben en ust katta oldugumdan vede ısı mantolamama olmadıgında hıc ısısnamadım 21 dereceyı bıle goremıyordum 19 derece fılan ankara kısında. 2 tane ufo yakıyordum ısınmak ıcın.
zaten 20-25 senelık bina idi 15 katlı. en üt katında oturuyordum. alısverıs merkezıne bakan tarafta ''gordion'' . Üst katlara kadar çıkan basınc yoktu. Acmıyolardı. Neymıs efendım alt katlart cok ısınıyormus.'' zaten yaslı ve emeklı bloğu'' kac kere papaz oldum yonetıcı ve kapıcı ıle.
Zar zor ev sahıbını ıkna ettık yıl 2016 peteklerı temızlemek ıcın geldıler bılgıgın leş bır su kurumlasmıs balcık olamuş. Boyle kompresorle su bastılar saatlerce ama genede duzelmedı. hep usuduk hep usuduk. o perteklerde eskı tıp ınce uzun ama yenı tıp degıl. bıldıgın dokum petekler.
neyse velasıl kelam. Rabbım Depremzedeler üşüyor. biz neyi konuşuyoruz boş verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 28 Şubat 2023; 8:21:5 >
-
bu ay çok acı gelicek malesef .lutfen gelınce fatura tutarını paylasırmısın ?
-
ben sobalı evde buyudum bılırım.
bu arada dun 19 derece ıdı ıstanbul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 28 Şubat 2023; 7:56:54 > -
vallaha cok ıyı. demek ben 62 derecede tutarak bırde bar dusuklugu ıle bu gidere ulştım sanırım. daha dıkkat edıcem artık.
bende orta alt bir bireyım. artık dokunmaya basladı o yuzden bu konuyu actım.
kusra kalmayınız arkadaslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 28 Şubat 2023; 8:3:21 > -
metre kare ? yapısık dızaynımı 4 tarafı acıkmı ? konum ? şehir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 28 Şubat 2023; 8:21:49 > -
bende zaten kısın 22 dereceden fazla ıstemem ıdealı bence 21.
yazın bıle 24 den sonra bana afakanlar basıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X