|
Kardeşim 20 gün önce tek taraflı kaza yaptı Pert kararı aldılar, Ak sigortanın pert işlemlerini aksam otomotiv diye bir firma yürütüyormuş, aradılar, " Aracınız pert olacak ruhsat vekalet hazır edin mutabakat yollayacağız imzalayıp geri yollayın Tüm evraklar ile birlikte " dediler Aracın emsal güncel raici en düşük 96 bin lira olduğu halde araca 84 Bin lira teklif ettiler Dalga mı geçiyorsunuz dedik O fiyata bizim aracımızın emsali araç nerde var gösterin bizim derdimiz para almak değil aynı denk bir araç almak, bize para vermeyin emsal bir araç bulun alalım dedik. Aracımız 1 parça boyalı değişeni olmayan 106 bin km de LPG li pırıl pırıl bir araçtı Komple boyalı 2-3 değişenli 180-200 bin km ağır hasar kayıtlı araçları muadil araç diye gösteriyorlar. Neymiş artık bizim araçta ağır hasar kayıtlıymış Dedim ki kasko yaparken araç ağır hasar kayıtlımıydı ? Orjinal olarak kasko yaptık biz aracı dedim adam bana o Ak sigortanın sorunu demez mi Bizi birdaha aramayın bizim muhatabımız Ak sigorta, aracı size değil Ak sigortaya kaskolattık dedik kapattık telefonu Ak sigortayı aradık, bizi neden muhatap ediyorsunuz başkaları ile dedik neymiş prosedür öyleymiş, kasko yaparken aksam oto diye bir firmaya yönlendireceğinizi söylemediniz, söyleseniz yaptırmazdık dedik. Şikayeti not aldı gereken yapılacak dediler Ertesi gün aksam oto yine aradı beyefendi teklifi yükselttik 88 bine anlaşalım dedi Dalga mı geçiyorsunuz biz derdimizi anlatamıyoruz galiba dedik Verebilecek en yüksek tekkifimiz bu dedi Görüyorsunuz resmen süründüyorlar Muhtemelen davalık olacağız . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections.
kullanıcısına yanıt
Hızlı