Şimdi Ara

KAMBURLUK EGZERSİZLERİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
11
Favori
30.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce buna benzer konular açıldı biliyorum ama bir türlü işe yarayan öneriler olmadı.Lütfen evde uygulayabileceğim egzersizler önerirmisiniz?

• beline yastik koyarak oturmaya basla.egzersizleri bilemicem
  • Barfiks çek... Çok kötüyse zaten doktora git onlar çelik korse takacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Barfiks çek... Çok kötüyse zaten doktora git onlar çelik korse takacak.

Barfiks çok etkili.Kısaca spor yapmak lazım,mekik,şınav ve yürüyüş.Hergün düzenli olarak
  • bende hafif huylanmaya başladım. Yastık koyuyorum bayadır. Şınavda çekiyorum boş kaldıkça. yürüyüşe de başlıcam.
  • quote:

aslında çok kötü değil.otururken,ayaktayken,yürürken fazla belli ediyor.dik durmaya çalışıncada komik oluyor
  • pc başında ve okulda dik otur kafan eğik olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacak Antrenmanı
    12 yıl önce açıldı
    Dips ve omuz sakatlığı
    7 yıl önce açıldı
    Squatta ağrı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockfeller

quote:

aslında çok kötü değil.otururken,ayaktayken,yürürken fazla belli ediyor.dik durmaya çalışıncada komik oluyor

Alıştığın için sana komik geliyor aslında normal olanı o. Sen dik durmaya çalış .
  • en etkili egzersizlerin başında ters mekik gelir. yanlız ters mekik biraz etrs bi harekettir. karın kaslarınn güçlü olması gerekir. yoksa beline zarar verebilirsin. önce normal yarım mekik çekerek kasın kaslarını güçlendir. sonra ters mekik çekebildiğin kadar çek.
  • bugün bende aynada baktım sanki bir şişkinlik yavaştan başlamış gibi geldi bana :'( bilmiyorum artık belki dün bu konuyu gördükten sonra psikolojikmen kıllandım,belkide gerçektir :-S

şu videoyuhttp://www.uzmantv.com/kambur-duranlar-bundan-hangi-egzersizlerle-kurtulabilir buldum,

izleyelim bi.

Eğer olur ki kambursak dahi tekrar normale dönmek veya eskisinden daha iyi olmak kesin olarak düzenli bir spor ile mümkün mü ?

Neler tavsiye edersiniz başka ?
  • Şınav çek
    El ve ayaklarını iyice gerdirerek yüz üstü yat.

Ben hafif kambur yürüyordum bunları yaptım şimdi sorun yok
  • Yüz üstü yatarak kamburluktan büyük ölçüde kurtulursunuz. En önemli önlemlerden birisidir. Gerçekten işe yarıyor. Çünkü 1-2 saat aynı durumda dönmeden yatıyorsunuz ve omurlar kambur riskine karşı kendini yıpratmıyor.
  • Arkadaşlar biraz daha açıklar mısınız o hareketleri.Malumunuz,resim olsaydı o resmi uygulamak daha basit olurduda yazılı olarak kafamda pek canlandıramadım hareketi. :-D
  • o abla ne biçim bişey ya.o hareketleri yaparken arkdasında ve altında olmak isterdim
    hareket ederseniz kamburlugunuz düzelir.hep oturmayın gençler.
  • bu dediklerinizi işe yarar mı?
  • Sırt üstü yatmayı alışkanlık haline getir.Barfiks çek.Çeşitli germe açma egzersizleri var onlardan yap.
  • benimde kamburum var mı yok mu emin değilim ama sanırım az var. bence en iyisi önce doktora görün o sana tavsiyelerde bulunsun
  • merhaba arkadaşlar.benim de bu açıdan sorunum var.herkes dik durmadığımı ve kambur durduğumu söylüyor.boyum 1.86 yaşım 16.aktif olarak basketbolla ilgileniyorum ve vücüdum da cılız ve kassız değil ama şu dik durmama olayı nasıl bir alışkanlıksa her gören biraz dik dur diyor acaba ben ne yapsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

merhaba arkadaşlar.benim de bu açıdan sorunum var.herkes dik durmadığımı ve kambur durduğumu söylüyor.boyum 1.86 yaşım 16.aktif olarak basketbolla ilgileniyorum ve vücüdum da cılız ve kassız değil ama şu dik durmama olayı nasıl bir alışkanlıksa her gören biraz dik dur diyor acaba ben ne yapsam?

bence doktora git,dik durmaya çalış ama önce doktora danış bende gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

merhaba arkadaşlar.benim de bu açıdan sorunum var.herkes dik durmadığımı ve kambur durduğumu söylüyor.boyum 1.86 yaşım 16.aktif olarak basketbolla ilgileniyorum ve vücüdum da cılız ve kassız değil ama şu dik durmama olayı nasıl bir alışkanlıksa her gören biraz dik dur diyor acaba ben ne yapsam?

boyun 1.86 kardeş dik durmasan ne olur :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.