E

Binbaşı
06 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 104 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,bir arkadaşım yurtdışından telefon getirtmiş ve benim pasaportumdan kayıt ettirmek istiyor.Bunun benim için bir zararı olur mu ve ben kendim için başka bir telefon kaydettirmek istediğimde sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda mavi ekran hatası var bu yüzden masaüstü gelmeden reset atıyor.Güvenli modda da açılmıyor.İçinde almak istediğim çok önemli belgeler var son bir kez açabilmek için ne yapabilirm yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu monttan nerede bulabilirim arkadaşlar
Ben sevdiğim kıza kavuşmak istiyorum.Başka bir şeyde de gözüm yok
Beyler uzun bir aradan sonra bugün livemochaya girdim ve eski halinden farklı beta bir sürümle karşılaştım.Eskisi gibi kullanışlı değil.Livemocha'ya benzer yabancı insanlarla tanışabileceğim bir site önerebilirseniz sevinirim
Arkadaşlar bana saat modeli önerebilir misiniz? bütçe 100 tlye kadar
http://www.uzmantv.com/dokulen-sac-tekrar-cikar-mi

Merhaba arkadaşlar bu videoyu izledim.Buradaki doktorun söylediğine göre stres,kansızlık veya demir eksikliğine bağlı nedenlerden dolayı saç dökülürse 1 sene sonra tekrar çıkabilirmiş.Doğruluk payı var mıdır acaba başka hiçbir yerde duymadım
İstanbul'la ilgili bir liste oluşturalım ve aklımıza gelen beğendiğimiz ve beğenmediğimiz yönlerini sıralayalım.Bilip bilmediğimiz ne var görelim.
Ben başlayayım.

Havasının kirli olması,trafik sorunun olması,çok kalabalık ve pis olması olumsuz yönleri
Gezilecek yerlerin çok olması,tarihi dokusu,insanların ve kültürlerin çeşitliliği olumlu yönleri
Beyler mesela rüyanızda birisini gördüğünüzde rüyanızda gördüğünüz kişinin sizi görme ihtimali var mı?
Arkadaşlar önceden çok değişik rüyalar görüyordum ve çoğunu hatırlıyordum.Son 1-2 yıldır hiçbir şey görmeden uyanıyomuş gibi hissediyorum.Nasıl rüyalarımı hatırlayabilirim,bunun bir yöntemi var mı
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
E98DDDA44FD046DCAD69C34121EA6B8F.gif
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Sistem
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.678
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 77.266 (Bu ay: 1.183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.