Şimdi Ara

Çatıya yuva yapmış kedi ve yavruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çatıya yuva yapmış bi sokak kedisi var. Bazen dış kapının önünde denk geliyorum birinin kapıyı açmasını bekliyor çatıya çıkıp yavrularının yanına gitmek için, ben her gördüğümde açıyorum hemen koşarak çatıya çıkıyor. Neyse yavrular büyümüş, baktım binanın içinden bir sürü miyavlama sesi geliyor. Kapıyı bi açtım 5 yavru kedi birde anne kedi binanın içinde miyavlaya miyavlaya dolanıyor. Dışarı çıkmak istiyorlar ama dış kapı açık olmadığı için çıkamıyor hiçbiri dışarı. Bi kaba süt koyup anne kediyi hisslemeler, tısslamalar eşliğinde dış kapının önüne zar zor getirmeyi başardım.

Yavruların üçü beni görünce direk çatıya kaçtı, teki merdivenlerde ama öyle bir benden kaçmaya çalışıyorlar ki efsane :D Kapılara tırmanmaya çalışıyorlar, ayakkabılığa saklanıp benim onu görmediğimi sanıp sessiz sessiz hareketsiz bekliyor karnıma ağrılar girdi saklanma çabaları karşısında Tekini tam çatıya kaçarken yakaladım, sağ elimi yırttı tırnaklarıyla. Ötekini de annesinin yanına kadar kovaladım. Anne ve iki yavrusunu dışarı çıkarmayı başardım diğer üç yavru hala çatıda. Yarın da onları çıkarmaya çalışıcam ama kolay olmayacak. Yani hayvansever de olsam her işin bir yolu yordamı var, galiba en başında çatıya yuva yapmalarına izin vermemek lazımdı bilemiyorum.

• Erkek kediler annenin tekrar çiftleşmeye izin vermesi için yavruları boğar kendi babaları hariç diğer kediler

Gözleri açık kaçışan yavrular için böyle bir tehlike yoktur

Çatıda oldukları için büyüyebilmişler anne özellikle orayı seçmiş orası safe zone

Öncesinde kovalamayarak iyi etmişsin orta yerde yapsaydı doğumu hali nice olurdu

2 kapıyıda açık tutmanız lazım bi süre
    anne kedi yavrularını dışarı çıkarmaya çalışıyor ama ikisi orda 3 ü ordayken gitmez
    İnsan kokusu sinerse yavruya bakmayı bırakır yabani kediler
    Ellemeni önermem yavruları
    Doğaya karışmaları için mecbur bi süre apartmanın içinde miyavlamalarına izin vermen lazım
    Yavrularını yanına çağırıyor o şekilde
    Yavrular ördek gibi takip etmiyor sıkıntı orda dikkatleri çok dağınık
    Anne miyavlamaya mecbur kalıyor
    Yapay Zekanın Yanıtı

Çatıdaki Yavru Kediler ve Anneleri: Bir Bilgilendirme

Evcil kediler, çatı katları ve çatı araları gibi yüksekteki yerleri yuva yapmak için tercih edebilirler. Eğer çatıya yuva yapan bir kedi ve yavrularına rastlarsan, onlara yardım etmeden önce şu bilgileri edinmelisin:

• Yavrulara Müdahale Etmeyin: Anne kedi, yavrularını korumak için agresif davranabilir. Yavrulara dokunmak veya onları yerinden oynatmak, yavru kedilere (veya sana) zarar verebilir.

• Yavru Kediye İnsan Kokusu Sinirse: Yavru kedilere insan kokusu sinerse, anne kedi onları terk edebilir. Bu nedenle, yavrulara dokunmaktan veya onlara çok yaklaşmaktan kaçınmalısın.

• Yuvayı Bozmayın: Yuvayı bozmak, anne kediyi ve yavrularını strese sokabilir ve onları başka bir yere taşınmaya zorlayabilir. Yuvaya müdahale etmemeli veya onu yok etmemelisin.

• Anne Kediyi Besleyin: Anne kediyi beslemek, yavrularının beslenmesine yardımcı olacaktır. Yuvadan uzakta, mama ve su bırakabilirsin.

• Veterineri Arayın: Yavruların veya anne kedinin yaralı veya hasta olduğunu fark edersen, derhal veterinerle iletişime geçmelisin. Yavruların bakımı için profesyonel yardım gerekebilir.

• Sabırlı Olun: Anne kedi ve yavruları genellikle birkaç hafta içinde yuvadan ayrılır. Sabırlı olmalı ve onlara kendi hallerinde kalmaları için alan vermelisin.

Yavruların güvenli ve sağlıklı bir şekilde büyümesi için bu ipuçlarını takip ederek çatıdaki kedi ailesine yardım edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Erkek kediler annenin tekrar çiftleşmeye izin vermesi için yavruları boğar kendi babaları hariç diğer kediler

Çatıda oldukları için büyüyebilmişler anne özellikle orayı seçmiş orası safe zone

Öncesinde kovalamayarak iyi etmişsin orta yerde yapsaydı doğumu hali nice olurdu

anne kedi yavrularını dışarı çıkarmaya çalışıyor ama ikisi orda 3 ü ordayken gitmez
    Doğaya karışmaları için mecbur bi süre apartmanın içinde miyavlamalarına izin vermen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 7 Haziran 2019; 7:8:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

Erkek kediler annenin tekrar çiftleşmeye izin vermesi için yavruları boğar kendi babaları hariç diğer kediler

Hocam binada 16 daire var. Çoğu bizim olsada binada öylece dolaşmaları abes kaçar biraz. Bugün bi şekilde onları da analarına kavuşturmaya çalışıcam bakalım...

• quote:

Erkek kediler annenin tekrar çiftleşmeye izin vermesi için yavruları boğar kendi babaları hariç diğer kediler

Hayvanlardan nefret ediyorum ya kediler falan musum görünümlü seytanlar resmen

Bitkiler favorim keşke sadece bitkiler olsa dünyada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bundan bana ne terapistine anlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 7 Haziran 2019; 7:12:4 >
  • quote:

Bundan bana ne terapistine anlat
    Yok ki

Kediler kendi yavrularını bogar yazdigin için yazdım

Neyse güle güle

Orayı düzelttim kendi babaları hariç diğer kediler yapar bunu kedilerde tek eşlilik yok eksik yazdığımdan dolayı yanlış anlaşıldığı için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 7 Haziran 2019; 7:43:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orayı düzelttim kendi babaları hariç diğer kediler yapar bunu kedilerde tek eşlilik yok eksik yazdığımdan dolayı yanlış anlaşıldığı için özür dilerim
    O zaman bana niye sert yaptın? Beni yanlış bilgilendiren sensin

Dh trolü çok hayvan düşmanı propogandası sandım araya kaynadın

Fakat sadece bitkiler olsa keşke demenin trolluk yada ruhsal bozukluk olduğuna inanıyorum hala

• Ne tavsiye edebilirim ki yapılacak şeyi yapmışsın.İş eldiveni benzeri bir eldivenle yavruları eline alıp çıkarabilirsin...

• quote:

Dh trolü çok hayvan düşmanı propogandası sandım araya kaynadın

Fakat sadece bitkiler olsa keşke demenin trolluk yada ruhsal bozukluk olduğuna inanıyorum hala
    Bitkiler mantarlar ve bilimum zararsiz varliklar haricine gerek yok bocekler hayvanlar insanlar doga icin kötü estetik olarak da ruhsal olarak da

Edit=bu arada blok kaba birisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 7 Haziran 2019; 7:30:51 >
  • ah şu sex
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.