Bildirim
J9 Kadar Rezil Bir Servis Aracı Yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Renault Master da onunla yarışır.
2007 senesinde çalıştığım şirkette servis aracıydı, içimiz dışımıza çıkardı, taş gibi sert, gürültülü , son derece konforsuz bir araçtı. -
O yüzden j10 çıktı
Magiruslar da pek başarılı sayılmaz yokuşlarda. -
J9 kadar eğlenceli vakit geçirdiğim servis aracı da yoktur. Lise yıllarında 92 model eski püskü servisimizde az mı kafa çektik, karda kışta yolda kaldık, okul yerine direkt internet cafeye gittik... -
Lisedeyken servis araciydi.arac cekme kasa gibi her tarafi ayri ayri oynuyordu.simdi ki aklim olsa asla binmezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gitαrist
Bir önceki kasadan bahsediyorum, motor kucağında seyahat ediyorsun. İzolasyon diye bir şey yok zaten, yokuşları çıkamıyor. Vites atmakta zorlanıyorsun... Sadece Türkiye'ye mi özel bu araç ? Tam teneke
Masterde ayni hocam ikisindede en buyuk sorun tur yok
En krali ford gerisi yalan
Peugeot malesef servisde pek dikiş tutturamadı J9'lar baya eksik araçlar konfordan yoksun,manevra kabiliyeti neredeyse yok,performans olarakda pek verimli değil ama buna rağmen ilk çıktığı zamanlarda baya tutulmuştu belkide insanlar bilmediklerinden aldandılar. -
Kalitesizliğin alt noktası olduğu tartışılmaz. -
j9 da taunus gibi ,tofas gibi ,magirus gibi ,otoyol gibi,arcelik gibi,vs. vs (koc) grubunun bu ulkeye attigi kaziklardan biridir
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Bir önceki kasadan bahsediyorum, motor kucağında seyahat ediyorsun. İzolasyon diye bir şey yok zaten, yokuşları çıkamıyor. Vites atmakta zorlanıyorsun... Sadece Türkiye'ye mi özel bu araç ? Tam teneke
ford ve vw-mercedes-benz segmentlerinin lideridir doğru. hakikatten konforlu araçlar, konfordanda kastım izolasyon yani fazla bir beklentimde yok.güvenlik desen sağlam araçlar.
bu j9'da en öne bindiğiniz zaman herhangi bir kazana ölme ihtimalinin yüzde 99.9. karşıdan gelecek araçla aranda sadece cam var, hadi karşıdaki araçtan yırttın diyelim. bu sefer sana girecek komple bir motor var yanında. zaten önde iki koltuk var tek kişi anca sığıyor. hayvan gibi gidip geliyoruz işe.
-
Mastere her gün biniyorum daracık koltuklar küçük. -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Crafter(sprinter) diyorum baska birsey demiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eskilerinin (97-98 model olanları) göstergeleri,far düğmeleri falan bizim şahinle aynıydı.Tofaşın alt markası zannederdim.
Ekleme:Sahibindende bakınıym biraz dedim,sanırım artık bunları servis olarak kullanan pek kalmamış,çoğu köfteci kokoreççi arabası olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznk40 -- 16 Ocak 2013; 18:53:09 > -
Normalde üretimine Peugeot tarafından 20 küsür yıl önce son verilmiş bir araç.
Yukarıda verilen kuş serisi örneği gibi, yurtdışında çoktaan tedavülden kalkmasına rağmen patenti alınarak malum holding tarafından ülkemize hala ittirilmeye devam edilen bir araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 16 Ocak 2013; 18:47:32 > -
ducato crafter ve sprinter çok rahat servis için
j10 da j9 a göre nispeten daha sessiz ama malzeme kaltesi yerlerde -
quote:
Orijinalden alıntı: dost acı söyler
j9 da taunus gibi ,tofas gibi ,magirus gibi ,otoyol gibi,arcelik gibi,vs. vs (koc) grubunun bu ulkeye attigi kaziklardan biridir
Hep Koç attı dimi bizim halkımıza kazığı ? Her suç onun tabiGüldürme beni .
-
koltukları resmen adamın bir tarafına batıyor.. saçmasapan bir araç ama lise yıllarından severim kendisini.. :))
servis dedin mi crafter uzun yol.. ve sprinter uzun yol.. -
Bursaya gidin, hala J9'dan gecilmiyor
Nesi var mis gibi arac iste -
quote:
Orijinalden alıntı: dost acı söyler
Taunus olmamış.
Şuan bile herhangi bir B segmenti arabadan konforludur C segmenti ile yarışır. -
J9 için herşeyi geçtim o motor nedir öyle Koltuklar kazık gibi zaten. Bir arkadaşımın babasında var adam gözü gibi bakıyor
O değilde bu J9larıdamı KOÇ getirmiş ?
Benzer içerikler
- araba marş basıyor ama çalışmıyor
- arabanın su hortumu patladı ne yapmalıyım
- renault laguna alınır mı
- nissan juke 1.5 dci
- termostat açık kalırsa ne olur
- renault clio 2022 fiyat listesi
- togg ortakları
- q4 e tron menzil
- elektrikli araba batarya fiyatları
- corolla gr
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X