Şimdi Ara

J9 Kadar Rezil Bir Servis Aracı Yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
6.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __éSér__

quote:

Orijinalden alıntı: mob411

Antalya side , Bodrum gibi yerlerde de dolmuş olarak kullanılıyor hala .Turistlerde bizde biniyoruz .O kadar eskimişki bindiğine lanet ediyosun adam da hız yapıyorsa eğer bi yandan da dua ediyorsun .Biz bodrum gündoğan da öyle birisine denk geldik adam gazdan hiç ayağını çekmiyor yardırıyor bizde hophop hopluyoruz içimiz dışımıza çıktı birde virajlı dağlık uçurumluk yerler çok sıkıntılı bir durumdu.Yolcular şöfere yüklendi kavga çıkıyordu

Hocam Gündoğan dolmuşunu çeken şöförün tipini veya plakasını tanıyormusunuz?

Orda hat sahibi ve çalışan arkadaşlarım varda

teşekkürler hocam ilginiz için 2 sene geçti aradan babamın askerlik arkadaşının arkadaşı tesadüfen bu şöförlerin başkanıymış önceden, adam biz plakayı söylemeden tahmin etti kimin olduğunu.Yolcular dolmuşun içindeyken benzinliğe girip benzin aldı deyince de tamam o kişi dedi yolcular varken benzin almak yasakmış. Ayrıca ne tesadüftür ki başkanlıktan onun yüzünden atılmış mı ayrılmış mı öyle birşey olmuş galiba sonra da ilgilenicem ben şikayetinizle dedi

edit:ha bu arada söylemeyi unuttum ilkokul yıllarımda bu araçta geçti.Sürekli bu servisle okula gidip geliyordum.Arkadan yada en önden yer tutmak için koşar yarışırdık çıkışta .Yaşar amcamın serviside orjinaldi diğer servisler arasından çok temizdi. Amcaya imrenirdim hep , oyuncak direksiyon alıp taklidini yapardım.Sonra bi gün çeşme etbalık kurumu kampındayken amcam geldi denizde yüzerken karşılaştık.Bir baktım bütün okulun servişçileride gelmiş tesadüf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 16 Ocak 2013; 23:24:50 >

• İşin içinde Koç ve turevi varsa kalite beklemek hayaldır. Bu arada bizde de var 140 lık Transitlerden ama maşallah içinde ne sesden duruluyor nede o saçma sapan teker çıkıntılarına özellikle konumlanmış minicik camlı koltuklarına oturululabiliyor. ha motor çekişi 10 numara.
    bu sınıfta tartışmasız Vw- Mercedes
  • Transit bu aracin yaninda gtr gibi kalir :D.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şamil değil..
  • Bir araç bu kadar mı kötü olabilir. Hiç mi lehinde konuşacak yok?
  • vay anasını, forumda herkes servisci yada j9 sahibi sanırım.. herkes biliyor bu aracı bi ben bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

vay anasını, forumda herkes servisci yada j9 sahibi sanırım.. herkes biliyor bu aracı bi ben bilmiyorum

O bir efsane.. Hiç mi dolmuşa binmediniz? Benim de ortaokul zamanında servisimdi Sağ en arka en konforlu yeridir bir de camı açtın mı efil efil :) ayağı da dışarı atma imkanı verirdi ergonomik tasarımıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanyıldırım -- 17 Ocak 2013; 2:40:26 >
  • cok gurultulu calisiyor motor sanki acikta. devir saati yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

cok gurultulu calisiyor motor sanki acikta. devir saati yok.

devir saatine gerek yok ki 60 da 5 attıgınız zaman da bağırıyor zaten
    kare far 93 97 lerde 180 kadran diğerlerinde 140 kadran vardı 98 den sonra arka stoplar transit farına geçti ilk çıkanların geri vitesi 1 in yanındaydı daha sonra transit vites topuzu kullanarak 5 in arkasına aldılar ayrıca koltukları t350 transitler le a ynıdır okul yıllarımda çok kahrımızı çekmiştir helal etsin hakkını j9lar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

j9 da taunus gibi ,tofas gibi ,magirus gibi ,otoyol gibi,arcelik gibi,vs. vs (koc) grubunun bu ulkeye attigi kaziklardan biridir

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

vay anasını, forumda herkes servisci yada j9 sahibi sanırım.. herkes biliyor bu aracı bi ben bilmiyorum

O bir efsane.. Hiç mi dolmuşa binmediniz? Benim de ortaokul zamanında servisimdi Sağ en arka en konforlu yeridir bir de camı açtın mı efil efil :) ayağı da dışarı atma imkanı verirdi ergonomik tasarımıyla

lise zamanı binmiştim bende. o camların açık yerlerine demir korkuluk takıyorlardı. tekini biz indirmiştik aşağı rahat durmadığımız için tam o sırada arkadan gelip sollamak isteyen honda civic aracın tam ön kaputa düştü. anasını satim 150 tl bayılmıştık o zaman
    bende uçacaktım üstüne ama son anda arkadaş tuttu. birde az mı turşu suyu içmedik bu j9 kullanan servis şöförü ile. hey gidi günler..

• En ön yolcu koltuğunda (şoför yalakası değil) giderken vites ile şoförden daha fazla haşır neşir olursunuz.

Sonra bu arabalar dönmez. Bildiğin dönmez yani. Tekeri dönüyor gibi olur ama dönmez.

Ha bi de masaj koltuğu vardır bunların. Oturun motorun üstüne titreşimli masaj koltuğu işte.

Ayrıca işvereninize gürültülü ortamda çalıştığınız için GMŞ* tazminatı ödemesini söyleyebilirsiniz. % 15 civarı fark eder maaşınız.

Bir de o meşhur vites kırmızı ışıkta şoförün eline müthiş masaj uygular. Çok amaçlı bir topuzdur yani.

* Gayri Müsait Şartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 17 Ocak 2013; 8:58:56 >
  • quote:

Bir araç bu kadar mı kötü olabilir. Hiç mi lehinde konuşacak yok?

J9 un vites kolu güzeldir. Magirus ve O302 lerin olduğu gibi.
  • Ayrıca güvenlik de sıfır. Kağıt gibi bir gövdesi var. En ufak kazada diğer araç minibüsün içine giriyor. Çok ölü çıktı bu minibüslerin içerisinden :/ Okul bitene kadar iyi ölmemişiz diyorum..

Akılda kalan bir örnek:
    http://www.aktifhaber.com/disisleri-bakanligini-sarsan-kaza-59708h.htm
  • - Çocukken çay kaşığıyla çok rahat kapısını açmışlığımız vardır J9'un
    - Camları yana sürmeli şekilde açılırdı ve o siyah mandallar sürekli ya kırılır ya da sıkışırdı. Hırsızlar açmasın diye mandalı iptal ettirenlere de rastladım.
    - Ortaokul servisimizdi. Öndeki şöför yanındaki 2'li koltuğa 3 kişi otururduk. Motor kucağımızda çalışır gibi bişeydi.
    - Yağmur yağdığında tavandaki oluklarından akan su, yokuş aşağı gidince hoop kapı fitillerinden içeri, cam kenarında oturanın bacaklarına
    - Kaloriferleri ısıtmasa bile çıkan gürültü psikolojik olarak ısınıyormuş hissi verirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

O yüzden j10 çıktı

Magiruslar da pek başarılı sayılmaz yokuşlarda.

Bilmeden konusmayalim dostum

• Lisede 2 ay servis aracı bundandı
    içeri aldığı sesi dışarıya o kadar ses vermiyor
  • Ucuz istersen Transit, paran varsa sprinter.

Ayrıca kuş serisi, magirus ve j9 sülalesinin tez elden yok olması dileğiyle ( bizde de bir tofaş var, Allah'a emanet yolculuk yapıyoruz ).
  • Bir de haltmış gibi bazı şehirlerde minbüsçüler alıyorlar bunları....Balıkesir'de terminale giden Ayşebacı Köyü arabaları vardır. Hepsi J10 almış. Zaten bu devirde klimasız minübüse izin vereni tutup sabaha kadar döveceksin. Niye dövdüğünü de söylemeyeceksin.
  • devlet bu araçlari ve otokar dolmuşları yerine daha sessiz bu araçları zorunlu hale getirmeli !!! yahu dolmuş motor sesi evden duyuluyor hee birde korna sesleri yok mu !!!!!

J9 Kadar Rezil Bir Servis Aracı Yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.