Şimdi Ara

BİR SERVİS REZALETİ DAHA !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUNDAN YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE ARACIMDA BİR SORUN YAŞAMIŞTIM. BU SORUNLA İLGİLİ TOPİK AÇMAK İÇİN KESİN BİR KANAATA ULAŞMAYI BEKLEDİM.

ARACIMIN SORUNU RÖLANTİDE İKEN YAĞ IŞIĞININ YANIP YANIP SÖNMESİYDİ. BU SORUN 90.000 BAKIMI İÇİN ARABAMI SERVİSE GÖTÜRÜP BAKIMI YAPILDIKTAN SONRA ORTAYA ÇIKMIŞTI.

90.000 BAKIMI İÇİN ARABAMI SERVİSE GÖTÜRDÜM. ARACIMDAN HİÇBİR ŞİKAYETİM YOKTU. YAKLAŞIK 1 SAATLİK BİR BEKLEMEDEN SONRA SERVİS YAĞ-YAĞ FİLTRESİ-HAVA FİLTRESİ VS. DEĞİŞİMİNİN TAMAMLANDIĞINI SÖYLEYİP GÜZEL BİR FATURA ÇIKARDI BANA. BEN ÖDEMEMİ YAPIP ORADAN AYRILDIM.

AYNI GÜNÜN AKŞAMINDA İŞTEN ÇIKIP EVİME GİDERKEN YAĞ IŞIĞININ ZAMAN ZAMAN YANDIĞINI FARKETTİM. BU DURUM YOLDA DURDUĞUM VEYA VİTESİ BOŞA ( N KONUMUNA) ATTIĞIM ZAMAN OLUYORDU.

ERTESİ SABAH SERVİSİ ARADIM VE DURUMU İZAH ETTİM. "GELİN Bİ BAKALIM" DEDİLER. ARACI TEKRAR GÖTÜRDÜĞÜMDE " ARACIN %90 YAĞ MÜŞÜRÜ BOZUK DEDİLER". BENDE " SİZ BU ARACIN BAKIMINI YAPANA KADAR BOZUK DEĞİLDİDE NASIL ŞİMDİ BOZULDU" DEDİĞİMDE MANTIKLI BİR CEVAP VEREMEDİLER.

NEYSE YAĞ MÜŞÜRÜNÜN DEĞİŞTİRİLMESİNE RAZI OLDUM. AMA ELLERİNDE YOKTU VE YAKLAŞIK 2 SAAT İÇİNDE TEMİN EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER. PEKİ DEDİM,ARACIMI BIRAKIP İŞYERİNE GİTTİM.

YAKLAŞIK 3-3,5 SAAT SONRA BENİ ARAYIP " SORUN YAĞ MÜŞÜRÜNDE DEĞİLMİŞ" DEDİLER. "EEE" DEDİM. " " KESİN YAĞ POMPASI ARIZALI" DEMEZLERMİ . YAĞ POMPASINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN DE MOTORU İNDİRMELERİ GEREKİRMİŞ
    "HEMEN ESKİ MÜŞÜRÜ TAKIN BİRAZDAN ARABAMI GELİP ALICAM" DEDİM.GİTTİM ALDIM ARABAMI.BU ARADA AYNI GÜNÜN AKŞAMI UZUN YOLA ÇIKMAM GEREKİYOR.

BİR YEDEK PARÇACIYA GİDİP YAĞ VE YAĞ FİLTRESİ ALDIM VE BABAMA VERDİM.BEN ŞEHİR DIŞINA ÇIKTIKTAN SONRA BABAM YAĞINI VE YAĞ FİLTRESİNİ BİZİM İŞYERİMİZİN YANINDAKİ SIRADAN BİR SERVİSTE DEĞİŞTİRTTİ.

BEN SONUCU MERAK EDİP TEL. İLE ARADIĞIMDA İÇİNDEN ÇIKAN YAĞIN VE YAĞ FİLTERİSİNİN ESKİ OLDUĞUNU YAĞ FİLTRESİNİN HER TARAFININ EZİK BÜZÜK OLDUĞUNU ÖĞRENDİM. (YAĞ FİLTERİSİ NASIL EZİLİR ONU ANLAMIŞ DEĞİLİM)

DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ. BEN BİR HİZMET İÇİN O KADAR PARA ÖDÜYORUM 3 KURUŞLUK FİLTREYİ DEĞİŞTİRDİK DEYİP DEĞİŞTİRMİYORLAR. ÜSTELİK BU ARACIN YAĞ POMPASI ARIZALI DEYİP MOTORU İNDİRMEKTEN BAHSEDİYORLAR.

NEYSE YAĞ VE YAĞ FİLTERİSİNİ TEKRAR DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA 2 HAFTADIR Bİ DAHA YAĞ IŞIĞI YANMADI.

AMAN ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN ARACINIZI GÖTÜRDÜĞÜNÜZ YERİ İYİ SEÇİN. VE MÜMKÜNSE ARACINIZIN BAŞINDAN KESİNLİKLE AYRILMAYIN !!!

• Aracının hangi marka ve nerdeki servisi olduğunu söylersen o servise dikkat edebiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Aracının hangi marka ve nerdeki servisi olduğunu söylersen o servise dikkat edebiliriz...

4. LEVENT-SANAYİ MAHALLESİ / UMUT OTO-ROVER SERVİSİ
  • Direk tüketici hakları mahkemesi hatta dolandırıcılık resmen yani diyecek birşey bulamıyorum.
    Arabanın yanına da sokmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanselah -- 18 Temmuz 2006; 14:23:52 >
  • Millet enayi ya kendilerince, ellerinden geldiğince kazık atmaya çalışıyorlar...
  • hasanyuceer in sorusuna cevap bekliyorum
  • bana göre hiç arabannı markasını fln söyleme sonra gelip işte bu araba ktü görüyorsunuz diyen bir tip çıkar mutlaka bunun yanı sıra bencede bu durumdan müsteri hiz. haberi olmalı geçiştirme bu durumu sen orda motoru indirin desen ne olacaktı kim bilir ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söylediklerine aynen katılıyorum, aynı durumun benzeri benim de başıma gelmişti ancak neden aracın markasını yazmadın enteresan..
  • ya arkadaş öyle can sıkıcı bi olay ki resmen adam illah ediyor yaa

benimde en gıcık olduğum şeydir serwisden çıkan arabayı tekrar serwise götürmek

neyse geçmiş olsun ama ben olsam o filitreleri alır onların kafasına atardım
  • bencede özel servisler daha iyi garantisi bittimi dogru tanıdık güvenilir bir özel servis bulmak gerek en garantisi hem başında bekleyip olan biteni görüyorsun hemde için rahat ediyor zaten yetkili servisler tamirci degiller sadece degiştirmekle meşguller oysa tamirci parçanın ömrü bitmemişse temizleyip geri takıyor dedigim gibi iyi bir özel servis bulmak lazım.
  • sen en iyisini yapmişin kardes başkası olsa iyi yapın derdi bırakırdı arabayı çıkan faturanın üstünede bi bardak soğuk su içerdi neyse geçmiş olsun arkadaşım
  • GERÇİ SENİN PARÇALARI DEGİŞMEMİŞLER AHLAKSIZ BUNLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Direk tüketici hakları mahkemesi hatta dolandırıcılık resmen yani diyecek birşey bulamıyorum.
    Arabanın yanına da sokmuyo şerefsizler.

HAKLISIN. NE YAZIKKİ BUNLARLA UĞRAŞACAK VAKTİM YOK. ZATEN BU MEMLEKETTE BU TİP BİR DAVA NE ZAMAN VE NE KADAR SÜREDE SONUÇLANIR ALLAH BİLİR. EĞER BU OLAYDAN SONRA YETKİLİ SERVİSE GİDİP GEREKLİ PARÇALARIN DEĞİŞMEDİĞİNİ İSPAT ETTİREBİLSEYDİM OLABİLİRDİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

söylediklerine aynen katılıyorum, aynı durumun benzeri benim de başıma gelmişti ancak neden aracın markasını yazmadın enteresan..

ENTERESAN DEĞİL GEREK DUYMADIM. ARACIN MARKASININ BU DURUMDA NE GİBİ BİR ÖNEMİ VARKİ ? SONUÇTA DEĞİŞMESİ GEREKEN BİR PARÇA DEĞİŞMEMİŞ.

ANCAK O KADAR MERAK EDİYORSAN FREELANDER TD4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 18 Temmuz 2006; 13:23:27 >
  • en zor olan sey ınsanların guvenını kazanmaktır
    ve bunu bu kadar kolay harcıyorlar 3 kurus ıcın
    bogazlarında kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Direk tüketici hakları mahkemesi hatta dolandırıcılık resmen yani diyecek birşey bulamıyorum.
    Arabanın yanına da sokmuyo .

Bunu modern - büyük geçinen servisler çok yapıyor. Tempra kullanırken Tofaş servisinde bakımlarım sırasında ustanın yanında dikilip işlemleri seyrediyordum. Hatta sohbet ediyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 18 Temmuz 2006; 14:22:54 >
  • Bunu yapan yetkili servis mi özel servis mi ? yetkili servis yapıyorsa sorununuzu firma yetkililerine bildirseniz sorununuz çözülebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpha06

Bunu yapan yetkili servis mi özel servis mi ? yetkili servis yapıyorsa sorununuzu firma yetkililerine bildirseniz sorununuz çözülebilir

Göya yetkili servislermiş. Duyduğuma göre Land Rover el değiştirince bunlar davalık falan olmuşlar. Sonucunu bilmiyorum

Sitelerinde Mg-Rover yetkili servisi yazıyor ama uyanıklar range-rover resmi ve land-rover amblemi falan da koymuşlar
  • Ayrıca ben yetkili bir servisin bu kadar laubali ve amatörce çalıştığını hiç görmedim hayatımda.Çok marka değiştirdim çok yetkili servis gördüm ama böylesine hiç rastlamadım. Haram olsun benden aldıkları para.

Küçük bir ayrıtı atlamışım. Konu ile ilgisi yok ama koydukları hava filtreside orjinal değilmiş
  • YUH YUH YUH...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.