N

Yarbay
13 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 148 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaslar, Akai 1040 amfi aldım, bu hoparlörle eşleştiricem, satmayı düşünen olursa iletişime geçiniz. İzmirdeyim.

Merhaba arkadaslar, aracım çalıştığım iş yerinde park halindeyken cam temizleme firmasının iş bilmezliği sonucu, kendi ifadeleri pril ve su ile temziledik, sıcratmaları sonucu on camımda cam içne nufuz eden lekenmeler oluştu, görüşü sıfıra indirmiyor tabi, ancak dikkatli bakınca gündüz ışığında gözümü alıyor, kaskom sampo japon, sanırım orjinal cam değişimine izin veriyor( muafiyetsiz) ancak burda benim beyan düzenlemem gerekiyor galiba, yoksa cam kırığı yok. sorum şu olucak.

1. cam değişimini yetkili servisde yaptırmak istiyorum (orjinal)
  2. kasko karşılaması sorunsalı var beyanıma istinaden, bu kafamda soru işareti, karşılar mı die=? çünkü kırılması lazım falan diyor konustupum kişiler, ancak bu benim dışımda gelişen bir olay ve camım zarar görmüş durumda.
  3. karşılayıp değiştiğinde hasar kaydı oluşturuyorlar mı sonucda bu bir cam değişimi (trammer kaydına işlenir mi),

bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.

not: yetkili servis çalışanına gösterdiğimde camımın kırık olmadığından kasko kabul etmez die bilgilendirme yaptı ancak eksper arkadasımla durumu paylaştım , beyan düzenle, olmaz öyle şey dedi, bu benim dışımda gelişen ve camımın zarar gördüğü bir olay, ne yapabilirim ki.

Arkadaslar merhaba, her ne kadar dikkatlı baksam da araca, çalıştığım yerde dış pencereleri yıkarlarken kullandıklaeı kimyevi madde ön cam olmak üZere yan ve arka cam a da etki etmiş ve çıkmıyor, ön camda daha belirgin tabi, çıkartmak için 2-3 yere götürdüm maalesef çıkmadı. Kaskolu aracım, izmir arkas a götürdüm onlar da diyoki aracın camı kırık olmadan kasko karşılamaz. Şimdi bu benim tasarrufum dışında gelişmiş bir olay ve dış etken kaynaklı bir olay sorum şu;

1. izmirdeyim yetkili serviste değiştirmek istiyorum( ki orjinal camım, kaskoda da engel yok).
  2. izmirde bu cam değişimi için(ön) hangi yetkili servisteki ustalar işin ehlidir? çünkü cam olayında usta çok önemli dediler.
  3. bir de 3. Sanayide arel cam var dediler, onlar da ürünü ford dan temin edip takıyolarmıs. Acaba cam konusunda usta bu firmaya mı gitmek gerekir?

ben beyan doldurup vericem sonucta rahatsız ediyor cam, bu şekilde kullanmak istemiyorum. Görüşlerinizi yazarsanız mutlu olurum.

Mavic air 2 almayı düşünüyorum. Hem işimde kullanmak hem de hobi amaçlı bir cihaz ararken bu ürüne denk geldim. Ürün haziran ayında ülkemizde satışa çıktı bildiğim kadarıyla. Mavic pro 2 yi kullandım gerçekten güzel bir cihaz ama bana pahalı geldi ( 11-13 bin tl arası)
Mavic air 2 ise içinde yenilikler barındırdığı söylenmiş, birkaç video izledim ürünü deneme fırsatım olmadı. İnternette ise ürün ; DJI Mavic Air 2 Fly More Combo 8.787,00 TL olarak yazılmış. daha yukarıda satan da var tabi. Almışken fly more combo almak en mantıklısı gibi duruyor. Bu başlık altında mavic air 2 ye sahip olan arkadaslar bilgilendirici mesaj atarsa en azından burdan öğrenmiş oluruz. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaslar Thinkbook kullanan arkadaslar var mı? Gerek kasa kalitesi artıları eksileri konusabileceğimiz bir başlık acayım dedim.
Merhaba arkadaslar bu devir olayı nedir? 1000 devir ile 1200 devir arasında ne gibi fark var? 1200 devirin kıyafetleri yıprattığından bahsediliyor, nedir hakikatı biri bilgi verebilir mi?
Değerli arkadaslarım bekar evi, ama evlenince de kullanırım mantığındayım ya da yazlığa götürürüm die düşünüyorum.

Dün bekoya baktım; şu ürün; Beko Bk 9121 EY A +++ Çamaşır Makinesi ( Fiyat 2.920 TL )

Önerilerinze açığım.
Arkadaslar merhaba 2011 Model 1.4 TDCi aracım var, aracı 2016 temmuzdan beri kullanıyorum, aldığımda lastik ebatları biraz büyüktü tüketimi 4.8 idi normal ebatlara döndüm ve geride kalan zaman diliminde 4.6 Lt/100Km de tüketimi vardı.
Ancak Bayramdan bir gün önce aküm bitti, Varta marka 72 amper bir akü takdirdım (bilirsiniz 60 amper üzerindeki ford fabrika aküsü) ve bayramda da uzun yol yaptım tüketim değerim 5.2 ye çıktı; gene bu hafta git gel 300 km bir yola gittim değer ortalama 5,oo (100 km de)

Ne oldu da bu tüketim değeri 0,5-0,6 arttı anlamıs değilim? Akü ile ilgisi yok diyorlar ancak aküden önce tüketim değeri 4,6 idi. Gene aynı ortalama hızda bu oran 5,1 lerde geziyor. Anlayamadım böle bir sorunla karşılaşan oldu mu? yardımcı olur musunuz?

Not: Araba düzenli olarak rutin bakımlarını yaptırıyorum.
Yeni aldığım XR da Spotify ile music dinlemek istiyorum, çok araştırdım güzel bişy olsun istiyorum ama fiyat aralığı çok değişken, bütçe max. 275-300 zorlanarak. Kulaklıkla çocunluk müzik dinlenecek, konusma fazla yapmam sanırım. Earpods kulağumda durmuyor, o yusden kulakiçi kulaklık olmalı. Aklıma ilk gelen ürün;

https://www.amazon.com.tr/JBLT110BTBLK-T110BT-JBL-Bluetooth-Kulakl%C4%B1k/dp/B075KPNDC8/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1MXKFTEQ4S1JU&keywords=jblt110btblk&qid=1558678140&s=gateway&sprefix=jblt%2Caps%2C191&sr=8-1

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dun bir arkadadimla sohbet ederken vatandan buyback kampanyasindan iphone xr alacagimi soyledim, onun da samimi bir arkadasi apple tr de calisiyor neyse mesaj yazdi bu iphonelarin garantisi hakkinda calisan sunlari yazdi;
Teknosa cihazlari daha onceden aktivite edebiliyor, vatanda ise alinan bir grup telefonlar cinden ( zaten nerden alinir bilmiyorum) alindigindan apple tr bakmiyor. Alirken seri numaradi ve userindeki kodu apple tr yi arayip teyit ettlrlp alin die yazdi. Vatan garantisiz demiyor zaten ancak vatandan alinan iphoneler icin bir garanti sorunsali var mi yasadiginiz sormak istedim?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.576
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 23.526 (Bu ay: 887)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 669 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.