Yüzbaşı
08 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 2268 (Bu ay: 5)
Gönderileri

bugün çok uygun fiyata rtx 3090 ti aldım ilk başta bende pek inanmadım ama kart sıfırdı kutusu yok diğer herşeyi tam

ancak montaj yaparken güç kablosunun kartta ait olmadığını fark ettim güç kablusu 2 adet güç girişliydi taktım çalıştırdım testler filan sorun sıcaklıklak çok iyi

ama kafamda 2 adet güç kablosu olması sorun yaratırmı oldu arkadaş bayram sonrası yollayacak ama bayram boyu evdeyim kartın sınırlarını zorlayacağım

sorun yaşarmıyım 2 güç girişi kartı beslemeye yeterli olacak gücü verebilirmi

yoksa eski kartı takıp kablonun gelmesinimi beklemeliyim

bilgisi olan varmı arkadaşlar

https://tele1.com.tr/artik-yasalasti-otoyol-kopru-ve-sehir-hastanelerinin-butcesi-gizlenecek-247799//

Sıkı durun büyük vurgun geliyor

Adamlar doymadı bu nasıl iştir

merhaba arkadaşlar

Gigabyte Z390 AORUS MASTER anakartım var ramler 2133 mhz olarak görüyor xmp açamıyorum çünkü en çok oynadığım call of duty warzone oyundan atıyor sebebi xmp dev error 6064 , 6068 , 5024 gibi hatalar alıyorum ve sebebi yabancı forumlarda xmp yi kapatın diyor kapatınca hiçbir sorun yok

Patriot Viper Steel Series DDR4 16GB (2 x 8GB) 4133MHz Performance Memory Kit

ramlerim bu

bilgisi olan yada şu ramleri alın diye tavsiyesi olan sevinirim

iyi forumlar herkese
merhaba arkadaşlar

Cihazım boşta çalışırken yada internetten birşey indirirken ekran kartı fanı birden hızlanıyor aşırı derecede değil ama yine sesini duyabiliyorum ve gpu kullanımı birden 20-30 lara fırlıyor oyun oynarken bu sorun yok call of duty mw oynuyorum bu aralar daha çok ultra herşey açık 2k çözünürlük 144 hz de gears 5 ve rdr2 de oynuyorum hepsi ultra ayarlarda açık ama bu sesi yine duymuyorum

anakarta bios güncellemesi yaptım ekran kartı driverlarını güncelledim ssd güncelmiş

sistemimde bir oc yada başka hız aşırtma yok

sinir bozucu bir durum başına gelen yada yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı

Ekran Kartı : asus geforce rtx 2080 turbo 8gb gddr6

Anakart : msi mpg x570 gaming pro carbon wifi am4 ddr4 4400mhz

İşlemci : ryzen 3800x

Bellek : Patriot 4133 mhz 16 gb

SSD : Silicon Power P34A80 1024 GB M.2 3400/3000 MB/s

PSU : Corsair Professıonal Hx-1200 1200W Moduler 80+ Platın

Monitör : Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) FreeSync 2 HDR600 QHD Curved QLED Monitör

Teşekkürler

İyi forumlar
merhabalar

dragon age sec 40 tl
litle big planet 3 sec 30 tl

pri hakları forumdan arkadaşlara ait alan kişiye aktarılacaktık

ödeme garanti bankası ve paypal
merhaba arkadaşlar

artık vpn servisleri engeleniyormu bilmiyorum ama artık worldvpn den aldın vpn artık resimdeki uyarıyı veriyor giremiyorum bir çözüm varmıdır yardımcı olurmusunuz

internet baglantım süperonline fiber

VPN sorunu
merhaba arkadaslar

sizlere bısey sormak ıstıyorum steam uzerınden satın aldıgım ve pc me yukledıgım oyunları windows 7 gorev cubuguna atamıyorum herseyı atıyorum gorev cubuguna ama steam oyunları ne yaptıysam gorev cubuguna gelmedı

masaustu kalabalık oldugu ve cırkın bır goruntu oldugu ıcın masaustu ogelerı gızlıyorum hersey gorev cubugunda ordan acıyorum ama steam oyunları malesef orda yok atamıyom :( bır cozumu yada baska bır yolu varmıdır bılen varmı acaba

sımdıden tesekkurler
selam arkadaslar

size bisey danısmak istiyorum bugun bole bır mail aldım origin store uzerınden ama anlamadım ben oyunu satın almadım kesınlıkle alsam bıle oyunu origin hesabımda goremıyorum verılen key ı gırıyorum mailde yazan pack cıkıyor anlamıs degılım bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı yoksa ben oyunu satınmı aldım yanlıslıkla keyım daha gelmedımı :)

gelen mail bu sekılde....

Dear ahmet yalçın,

Thank you for pre-ordering Battlefield 3 Limited Edition.

Follow these instructions to redeem your Physical Warfare Pack.

1. If you do not have the Origin client installed, download it fromhttp://www.origin.com/download
2. Launch Origin (Start>Programs>Origin) and log in, or create a new account if you don’t already have one.
3. Click the “cog” icon and select “Redeem Product Code”.
4. Follow the on screen instructions to enter your key: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

The Physical Warfare Pack will be unlocked in Battlefield 3 next time you play.

Please do not reply to this email. For customer support, please visit help.ea.com.

Happy gaming!

Origin Team

yardımlarınız beklıyorum onu satın almıs olabılırmıyım bu kadar para veremem ben oyuna :)
super street fighter 4 icin Shoryuken Pack aldım ındır kurdum ama bunu karakterlerıme gıyderemıyorum benım dovuscum ken baska adamla oynamam ama ne yaptıysam kostumlerı yukleyemedım yardımcı olurmusunuz..
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Bebegim
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
World of Warcraft
koki
Steam
pepe7115
TV
Philips
Klima
Beko
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
Apple
Notebook
Asus
GPS, Navigasyon
İgo
PSN ID
pepe7115
Xbox Live GamerTag
pepe7115
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Motosiklet
Kawasaki
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
Kulaklık - Amfi
Sennheiser
Clash of Clans
pepe7115
Basketbol
Fenerbahçe
İşlemci
Intel
Anakart
Asus
Sabit Disk
Samsung
Ekran Kartı
Asus
Kombi
Ferroli
Modem
Pirelli
Beyaz Eşya
Philips
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.816
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.191
Konularının görüntülenme sayısı: 108.363 (Bu ay: 777)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 898 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.