Şimdi Ara

silinebilir. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
499
Cevap
6
Favori
106.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Şöyle bir videoya denk geldim :

https://youtu.be/ocmkn4kCtDw

özetle : dinlenme tesisleri ve benzin istasyonları henüz hizmete girmemiş. Galiba tek - tük var. Hız likitlerine uyulduğunda 3,5 saatten fazla sürdüğünden bahşedilmiş. 3,5 saat icin baz alınan mesafe nedir ben de merak ettim.
    Osmangazi girisinden turgutludaki son giselere kadardir muhtemelen. Turgutlu yakinlarindaki giselerden bornova yarim saat civari suruyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 7 Ağustos 2019; 14:20:38 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

bedavaya yapmadı eyvallah. ama bu kadar da olmaz. aynı mesafe ankara - istanbul neden 30 Tl de bu yol 250 TL. enayimisin ya da enayimiyiz? ben giderim tıngır mıngır. hızla işim yok.

Alıntıları Göster
    Kardeş dur şimdi ankara istanbulu karıştırma akıllarına gelecek hakkaten la diyip onu da yapacaklar 300 500 tl

Orijinalden alıntı: kcart

ben oralara uzagım gececek enayıler dusunsun
    Sen geçmeden parasını ödeyeceksin. Asıl enayi sen olacaksın haberin yok
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
  • Esaretin Berdeli olmuş bence, geçsen de ödüyorsun geçmesen de ! Koyun sürüsü mutlu mutlu meliyordu.

Şimdi bu yolu 3,5 saatte geçmek için sözde hesaplanan bedel yanlış. 170-180 km/s hız gerekeceği için, yeni trafik cezalarını bu ücrete eklememiz lazım. Yani aslında çok pahalı olmuş. Ha partili kardeşlerimize daha ucuz tabii, onlar trafik cezalarını ilgili parti teşkilatları aracılığı ile sildirirler zaten !

Ama bunlar vergilerimizle yapılamıyor, yine para bulunamıyor ve dışarıya yaptırılıyor çünkü vergilerimiz hizmete dönüşemeden başka şekillerde buhar oluyor.
    -Egemenlik verilmez, alınır.
    -Bir ulus sanattan ve sanatçıdan yoksunsa, tam bir hayata sahip olamaz.
    -Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Mustafa Kemal Atatürk
  • boşuna tartışma konusu.gidiş dönüş 1240 tl olsa yine tepki olmaz yine bir şey değişmez protesto vs olmaz.devlet işi biliyor.dünya da ki en tepkisiz halka.yarın sabah benzin 11 olsun ses çıkmaz halktan.herkes sadece forumlar da sosyal medya da dert yanar.sanal mastürbasyon.götürenler trilyonları götürür.burası türkiye.sigara27 tl ekmek 4 tl olsun gıkkk çıkmaz.ev de küfür edilir.adamlar işi o kadar iyi biliyorlar ki.

Orijinalden alıntı: x2yk

Ben 50 bin tl belki daha fazla alan ceo 'lar bu koca şirket ve şirketleri yönetiyor diyorum bir tarafta Türkiye 'nin en büyük bankası Ziraat ve azıcık düşünemiyor musun bu banka bugün buralara yatarak mı geldi diye ama düşünemiyorsun işte yetmiyor Türkiye 'nin en büyük inşaat firmalarından biri olan Limak 'ı örnek verdim çünkü mega projelerden bir veya birkaçını alabildi neyse bunları yöneten bir sürü üst düzey mühendis uzman ve hepsi var iken senin gibi sıradan kusura bakma sıradansın benim gibi buralarda yazıp çiziyorsan oradakiler gibi 50 bin tl maaşlar alan ve bir şirketin önemli yerlerinde değilsen ki burada takılan birinden böyle bir şey beklememek gerek haliyle sen bu adamlardan ben daha iyiyim demeye getirebiliyorsan kusura bakma da bir tarafı ile güler o şirketlerin başındaki adamlar sana ve senin gibi basit düşünenlere o yüzden devletin ve devletimize güç katan şirketleri kendi dünyan kadar görme ve de bu adamlar o paraları kazanacaklarını ödeyebileceklerini görmeden koca şirketleri batıracak kadar kusura bakma mal değiller. O yüzden sen merkez bankası son kaleydi diye çaresizliği oyna ve kendi argümanını kendine sakla ben bakarım erdoğan hep faiz insin la insin diye sitem etti yıllarca deyip indiğinde bile dolar artacak dolar alın kredi çekin dolar alın diye veryansın edenlerin lafları doğru olmadı çıkmadı ise ve dolar artmıyor aksine hala düşmeye çalışıyorsa ve kredilerde indirim yapıldıktan sonra bugün haberi yapıldı birkaç günde 13 bin kişi kredilere talep yağdırdı ise kimse kusura bakmasın son kale male oyunlarını kendinize saklayın basit dünyalarınız ile devletin binlerce uzmanına yönetenlerine akıl satıyor gibi görünmeyin. Senin dediğin mi oldu Erdoğan ve bu ülkedeki uzmanların dediği mi oldu ben sonuca bakarım.

Alıntıları Göster
    ben belgelerle bilgilerle cevap veriyorum. siz bilgilere, belgelere ve gerçeklere gözünüzü kapattıysanız benim yapabileceğim birşey yok. sizin seviyenizde de cevap verecek değilim. bahsettiğiniz o çok güzel türkiyeye dair güzel bir veri paylaşırsanız cevaplarım. onun dışında size kendi hayaller alemindeki "yeni büyük türkiye" de mutluluklar dilerim.

• Fazladan geçen 5 dk yı geri almaya çalışsak para ile satın alabilirmisiniz? Yol pahallı yada ucuz bu konuya hiç girmeyeceğim sadece boşa harcanan 1sn yi bile geri verin verebiliyorsanız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m542tf kullanıcısına yanıt
    vakit nakittir evet.fakat nakitte vakittir.yolu 2 saat kısaltmanın maliyeti 250 - 50(yaklaşık yakıt tasarrufu) =200 TL.

2 saate 200 TL,saat başına 100 TL.

Aramızda kaç kişi saatte 100 TL. kazanıyor.

Bu yol geç kazıklan yolu.Bu yolu kullanmayıp 2 saat kaybederek 200 TL kazanabilirsiniz.saatine 100 TL türkiye şartları için çok iyi para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars.42 -- 7 Ağustos 2019; 16:59:3 >
    (GIGABYTE B450M S2H Anakart)___( RYZEN 5 1600 İşlemci)___(2x4 gb CORSAIR 3000 BELLEK)___(MSI rx 570 4gb Grafik kartı)___(WD 120 GB ssd)_ (HITACHI 1 T.B. Sata 3 sabit disk)___(Asus VS239HV Monitör)
  • Millet bunlari istedi. Yaptilar. O zaman pasa pasa millet kullanacak.

Oy veripte o yola girmemek olmaz kimse kusura bakmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: en1gma

Oooo ilk müşteriler damlamış hahahahh
    Diğer konuda yukardan aşaya sallıyordu zuhahaha

Alıntıları Göster
    Bize laf ederler ama ilk kendileri ve hatta en çok kendileri kullanacaklarından adım gibi eminim.

Haklısın devlet bunu vermek ya da sağlamak zorunda refahı iyi kötü yakalaması lazım fakat dikkat ederseniz ülkemiz 80 milyon ve gsyhi 764 milyar dolar geçenlerde dikkatimi çeken şeyi de söyleyeyim 568 milyar dolar mı ne İsveç ya da İsviçre olması lazım bu ülke de tam 8 milyon kadar vatandaşı var gsyhi 568 milyar dolar. Bizim nüfus ise 10 katı sonuç ise gsyhi nin durumu ortada.

Bunun çok etkisi olduğunu düşünmeye başladım ülkeyi 40 milyona düşürebilsek inan gshyi 20 bin dolara dayanır ülkemizde herhalde.

Alıntıları Göster
    verdiğin örnek Binali Yıldırımın İstanbul trafiğini çözmek için sölediği şeye benze; ne demişti 20 km /h ile giderse araçlar trafik sorunu çözülür. Neyse şaka yaptığını düşünücem çünkü nufusu 40 milyon düşüremeyeceğine göre refahı arttırmak için üretim kaynağı yaratacaksın. Bu vergi zamlarla olcak iş değil. Temel gıda maddelerini dahi ithal ediyorsan bu işte sıkıntı var. Kimse kusura bakmasın hiç kimse hiç kimseye acımıyo siz de sandıkta acımıcaksınız!

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

verdiğin örnek Binali Yıldırımın İstanbul trafiğini çözmek için sölediği şeye benze; ne demişti 20 km /h ile giderse araçlar trafik sorunu çözülür. Neyse şaka yaptığını düşünücem çünkü nufusu 40 milyon düşüremeyeceğine göre refahı arttırmak için üretim kaynağı yaratacaksın. Bu vergi zamlarla olcak iş değil. Temel gıda maddelerini dahi ithal ediyorsan bu işte sıkıntı var. Kimse kusura bakmasın hiç kimse hiç kimseye acımıyo siz de sandıkta acımıcaksınız!

Alıntıları Göster
    Dostum tabiki ben ya da bu ülke bu nüfusu 40 milyona tabiki düşüremez düşürmesi için katliam yapması lazım suya zehir katıp şehir şehir öldürmesi lazım ki anca 40 milyona düşsün, o yüzden bunu yapamayacağımızı bildiğimiz için üretim kaynağı arttırmak isteyeceğiz, ama nasıl olacak söylesene bana akp den önce bu ülke 70 yıl da çok mu yüksekti çok mu refaha sahipti yooo eee akp geldi o da beceremedi demek ki bunun çözümü partilerin onun bunun gelmesi ile olmuyor nasıl olacak bu olay milletin bilinçlenmesi ile eğitimine eğitim katması ile kendini geliştirmesi ile önündeki interneti ona buna hakaret etme ile değil seçilmişleri şöyle yaptı böyle yaptı ile değil o interneti adam gibi araştıracak adam gibi ben ne yapabilirim diye diye işin ucundan tuta tuta millet olarak aynı şekil organize olarak bu ülke kalkınır, yabancı ülkeler bu işi böyle çözmüş öyle başarılı bir lider eline asasını alıp şak diye Almanya 'yı arşa çıkarmamış ya da mucize bir insanoğlu gelip ülkeye sihirbazlık yaparak olmayacağını hepimiz biliyoruz o yüzden de millet olarak birlik olarak birbirimizi yemeyi bir kenara bakarak ne yapabiliriz diyerek güçleneceğiz aksi hal de benim gibi saçma teoriler ile dediklerim olma ihtimali var. Sandıkta anca ahmet gider adı değişir mehmet gelir ama gelen kişi Türk olduğu için bütün kafalar aynı olduğu için değişen bir şey olmaz çünkü değişmesi gereken sistem ve değişmesi gereken biz toplum olarak Türk milleti.

• quote:

Dostum tabiki ben ya da bu ülke bu nüfusu 40 milyona tabiki düşüremez düşürmesi için katliam yapması lazım suya zehir katıp şehir şehir öldürmesi lazım ki anca 40 milyona düşsün, o yüzden bunu yapamayacağımızı bildiğimiz için üretim kaynağı arttırmak isteyeceğiz, ama nasıl olacak söylesene bana akp den önce bu ülke 70 yıl da çok mu yüksekti çok mu refaha sahipti yooo eee akp geldi o da beceremedi demek ki bunun çözümü partilerin onun bunun gelmesi ile olmuyor nasıl olacak bu olay milletin bilinçlenmesi ile eğitimine eğitim katması ile kendini geliştirmesi ile önündeki interneti ona buna hakaret etme ile değil seçilmişleri şöyle yaptı böyle yaptı ile değil o interneti adam gibi araştıracak adam gibi ben ne yapabilirim diye diye işin ucundan tuta tuta millet olarak aynı şekil organize olarak bu ülke kalkınır, yabancı ülkeler bu işi böyle çözmüş öyle başarılı bir lider eline asasını alıp şak diye Almanya 'yı arşa çıkarmamış ya da mucize bir insanoğlu gelip ülkeye sihirbazlık yaparak olmayacağını hepimiz biliyoruz o yüzden de millet olarak birlik olarak birbirimizi yemeyi bir kenara bakarak ne yapabiliriz diyerek güçleneceğiz aksi hal de benim gibi saçma teoriler ile dediklerim olma ihtimali var. Sandıkta anca ahmet gider adı değişir mehmet gelir ama gelen kişi Türk olduğu için bütün kafalar aynı olduğu için değişen bir şey olmaz çünkü değişmesi gereken sistem ve değişmesi gereken biz toplum olarak Türk milleti.

Alıntıları Göster
    başataki yorumlarınız ile bu son yorumların son kısmı tezat oluşturmuş doğru yla gelmişsiniz gibi

objektif olarak.

bu yatırımlar,vergilerimizle yapılabilir 6 milyar dolarlık iş finansman maliyeti ile 15 milyarıda görmez.

bu paralar nereye gidiyor sorusu geliyor akla,kısaca 750 milyonu sadece istanbuldan damat,oğul,kız ve akraba vakıflarına ve diğer yandaş firma ve hemşehrilere..

saraylara..

şatafatlı makam araçlarına,belediyelerde bile 4.4 ford marka pickuplar var..

kalanıda ayakkabı kutularında,döviz kaçakcıları ile transfer ediliyor zarrab denen para kuryesi gibi..

haklı söylemişsiniz,evet millet olarak olaya el koyacağız son seçimlerde başta istanbulun yaptığı gibi.

söz sahibi yaptığı işin hesabını veren savurganlığa dur diyen,milletin parasını millete kullanılan şekilde hizmet götürülebilen

bu yol şu haliyle kullanılması aşırı tehlikeli bir ürün..

es kaza giripte çıkamamak ise hezeyan.

kucaklayan milleti kutuplaştırmayan ve ötekileştirmeyen hiç bir ırk ve ideoloji mensubunu rencide etmeyip hizmet anlayışı ile yaklaşan yöneticiler ile bunlar olacak vede ufaktan birşeyler olmaya

başladı diğer türdeki yönetici profilide artık kokuşmuş vede can cekiyor.

son seçimde örnekleri görülebilir..

• Bu para çok.en fazla 100tl olmalı. Devlet devlet linkten çıktı ticaret haneye döndü. Ah bu Kapitalizm

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.