Şimdi Ara

iPhone 4S Yurtdışı Stok Durumu: ABD'de online unlocked satis basladi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
4
Favori
46.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ek bilgi: abd'de online siparisle unlocked, sim free cihaz satisi basladi. (12.11.2011)

Yurtdışında yaşayan arkadaşlar oralardaki Apple Store'ların stok durumları ya da sıra bekleme vs. gibi bizim burdan hiç ulaşamayacağımız bilgilerini bu başlık altında paylaşırsa yararlı olur kanısındayım. En azından yurtdışına gidecek ya da birisinden Apple ürünü isteyecek olan kişiler için de yönlendirmesi daha kolay olur.

Özellikle 4S için sim free satışın yapıldığı ülkelerdeki forum kullanıcıları katkı yapabilirse süper olur

şimdiden teşekkürler

quote:

bluerdem:

Rezervasyon ile Satış;

Öncelikle yerel ülke saati ile o ülkenin Apple sayfasından Apple ID ile rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Almanya'da stok sıkıntısı 3 modelde de görünmüyor genel olarak. İngiltere'de 16 gb hariç diğer modellerde bir sıkıntı yok..diğer ülkeler için de tek tek bakmanızda fayda var. Apple ID ile mağazaya giden kişinin isim soyadı vs bilgilerinin aynı olması gerekiyor. aksi takdirde satışta sorun çıkartabiliyorlar. Rezervasyonsuz alma şansınız da olabiliyor bazen ama yine de işinizi şansa bırakmayın. sonuçta bütün yetki Store çalışanlarında..

ABD'de henüz sim free satışlar başlamadı. Ne zaman başlaycağı ile ilgili kesin bir bilgi henüz Apple tarafından açıklanmadı. bunun dışında duyduğunuz herşey dedikodudan ibarettir. bazı kullanıcılar Apple Store'lardan AT&T cihazı alıp eve geldiklerinde Unlocked olduklarını iddia ediyorlar ama bunun da henüz %100 doğru olduğuna dair bir gelişme ya da kanıt yok..

quote:

pisco

Rezervasyon Linkleri

Amerika Birleşik Devletleri için rezervasyon linki

http://reserve.apple.com/WebObjects/ProductReservation.woa/wa/reserveProduct?lang=en&country=US&prelaunch=MC918LL_A

İngiltere için

http://reserve.apple.com/WebObjects/ProductReservation.woa/wa/reserveProduct?lang=en&country=GB&prelaunch=MD235B_A

Almanya için

http://reserve.apple.com/WebObjects/ProductReservation.woa/wa/reserveProduct?lang=de&country=DE&prelaunch=MD235D_A

Fransa için

http://reserve.apple.com/WebObjects/ProductReservation.woa/wa/reserveProduct?lang=fr&country=FR&prelaunch=MD235F_A

İsviçre için

http://reserve.apple.com/WebObjects/ProductReservation.woa/wa/reserveProduct?lang=de&country=CH&prelaunch=MD235D_A##

Bu ülkelerin saatine gore 9 da rezervasyon yaptirim ertesi gun alabilirsiniz arkadaslar

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Merhaba,

ABD'de tanidiginiz varsa, Turkiye kredi karti (sizin kartiniz) ile alip ona gonderebilirsiniz. Daha sonra tanidiginizdan elden alabilirsiniz.

Yapmaniz gerekenler:
    1) Ship to kismina gondereceginiz kisi ve ABD adresi girin
    2) Bill to kismina kredi karti sahibi(siz), adres olarak gondereceginiz kisinin ABD adresini girin
    3) Siparisi verdikten sonra, emin olmak icin, bankanizi arayip, siparisi iptal etmediklerine emin olup, iptal etmemeleri icin teyit verin.

Denenmis onaylanmistir, asagidaki siparis TC kredi kartiyla yapilmistir.

iPhone 4S Yurtdışı Stok Durumu: ABD'de online unlocked satis basladi!!!

quote:

gradient

Aksam dokuzda (oranın saatine göre) rezervasyon yaptırıyorsunuz. Rezervasyon sırasında Apple id istiyor. Alacak kisi Apple idsi ile rezervasyonu yaptırıyor. Rezervasyon sırasında hangi saatler arasında alabileceğinizi belirtiyorsunuz. Ertesi gün rezervasyonu yapan kisi (Apple idsi ile yapan) kimlik yada pasaportu ile hangi storedan rez. yaptıysa gidiyor ve orada bir kisi onu karşılıyor. Arka taraftan ayrılmış telefonu getiriyor. Kutunun üzerinde isim ve telefonun cinsi bile kayıtlı. Kimliğini gösteriyor ve telefonu alıyor.

Turkiyeye geldiginde herhangi bir Turkcell Vodafone veya Avea bayisinden pasaport kaydı yapılabilir. Pasaportun tel sahibine ait olması şart değil. Sadece son bir ay icinde yurtdışına çıkmış olması yeterli. Yurtdisi Amerika olması da şart değil bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 2 Aralık 2011; 23:00:23 >

• viyanaya 29 ekimde geliyor ve hemen alicam

Orijinalden alıntı: troy

viyanaya 29 ekimde geliyor ve hemen alicam

şu anda sim free satış yok sanırım orada? operatör satışlarına da ABD'deki kadar ilgi var mı acaba?

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

şu anda sim free satış yok sanırım orada? operatör satışlarına da ABD'deki kadar ilgi var mı acaba?

valla o konuda bilgim yok ya

Sadece siri için alcaksın dimi

Orijinalden alıntı: Canzz

quote:

yoo alakasi yok galaxy s ten biktim androidten biktim desek yeridir birde iphonun ne oldugunu biliyorum 3g vardi artik cok yavasladi oda 2 hattim var guncelleme yapmis gibi bisi olcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Çakaaaal indiragandi yapacaaan deeeemii :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player ONE

quote:

quote:

Çakaaaal indiragandi yapacaaan deeeemii :))

Valla umarım JB siri'yi indiregandi yapabilir yoksa fena cezbediyor siri beni =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Makarna75

Almanyada durum normal , stoklarda soruk yok , önkayit yaptirsnda bayagi fazla, apple store a gidip alanda var.

Almanyada unlocked satışları varmı acaba??

Almanyada durum normal , stoklarda soruk yok , önkayit yaptirsnda bayagi fazla, apple store a gidip alanda var.

online store da 1 2 hafta teslim diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm660

quote:

applestorelarda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ilkker

quote:

Orijinalden alıntı: storm660

quote:

applestorelarda var

Fiyat konusunda bilgi varmı acaba mesela 32 gb lık sim free modelini tax free düşünce kaç Euroya aldırabilirim bir arkadaşım gidiyor bugünlerde saygılar.
  • merhaba. fransa'da paris opera apple store'da 4s ler 14 ekim cuma günü satışa çıktı. öyle yoğun bir izdiham yoktu. ama düzenli olarak gelip alanlar vardı. kapıda hangi renk istediğini soruyorlar ona göre bir küçük kart veriyorlar. mağazaya girerken seni bir görevli karşılıyor ve elindeki karta göre telefonu getiriyor gerçekten çok güzel bir ortam, organizasyon vardı. ellerinde sadece 16gb vardı her iki renkte de. bizim arkadaşlar baya bi alım yaptılar. 629 euro satış fiyatı tax free den yaklaşık 77 euro gibi geri alıyorsun sana 550 euro gibi mal oluyor o da kurla kabaca 1350 1400 arası bir rakam oluyor. kapıda iki adet alma sınırı var ama alıp sonra tekrar en baştan yine alabiliyorsun o kadar kasmıyorlar. fakat cuma akşam mağaza kapandığında yine oradaydım üstleri 4s dolu olan tezgahların hepsi bomboştu. şu anki durumu bilemiyorum.

bu arada tax free telefonlarda %12 düşüyor. apple storun hemen yanında lafayette içinde tax free ofisi var. kredi kartınla apple store'a ödüyorsun çıkıp hemen oraya geçiyorsun sana nakit 77 euro sayıveriyorlar. ama store'a nakit verirsen işler uzuyor havalanında halletmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuruno99 -- 18 Ekim 2011; 11:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

merhaba. fransa'da paris opera apple store'da 4s ler 14 ekim cuma günü satışa çıktı. öyle yoğun bir izdiham yoktu. ama düzenli olarak gelip alanlar vardı. kapıda hangi renk istediğini soruyorlar ona göre bir küçük kart veriyorlar. mağazaya girerken seni bir görevli karşılıyor ve elindeki karta göre telefonu getiriyor gerçekten çok güzel bir ortam, organizasyon vardı. ellerinde sadece 16gb vardı her iki renkte de. bizim arkadaşlar baya bi alım yaptılar. 629 euro satış fiyatı tax free den yaklaşık 77 euro gibi geri alıyorsun sana 550 euro gibi mal oluyor o da kurla kabaca 1350 1400 arası bir rakam oluyor. kapıda iki adet alma sınırı var ama alıp sonra tekrar en baştan yine alabiliyorsun o kadar kasmıyorlar. fakat cuma akşam mağaza kapandığında yine oradaydım üstleri 4s dolu olan tezgahların hepsi bomboştu. şu anki durumu bilemiyorum.

bu arada tax free telefonlarda %12 düşüyor. apple storun hemen yanında lafayette içinde tax free ofisi var. kredi kartınla apple store'a ödüyorsun çıkıp hemen oraya geçiyorsun sana nakit 77 euro sayıveriyorlar. ama store'a nakit verirsen işler uzuyor havalanında halletmen gerekiyor.

çok teşekkür ederim ben 4 kasım ila 12 kasımda pariste olacğaım inşallah bulurum. bu arada tax free için sade kasa fişi alsam yeterlimi. sonra gidip şehir içindeki tax free ofisinde iademi alabilirmiyim. havlimanından almak istemiyorum o sebeple

• quote:

Orijinalden alıntı: kenansagun

quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

merhaba. fransa'da paris opera apple store'da 4s ler 14 ekim cuma günü satışa çıktı. öyle yoğun bir izdiham yoktu. ama düzenli olarak gelip alanlar vardı. kapıda hangi renk istediğini soruyorlar ona göre bir küçük kart veriyorlar. mağazaya girerken seni bir görevli karşılıyor ve elindeki karta göre telefonu getiriyor gerçekten çok güzel bir ortam, organizasyon vardı. ellerinde sadece 16gb vardı her iki renkte de. bizim arkadaşlar baya bi alım yaptılar. 629 euro satış fiyatı tax free den yaklaşık 77 euro gibi geri alıyorsun sana 550 euro gibi mal oluyor o da kurla kabaca 1350 1400 arası bir rakam oluyor. kapıda iki adet alma sınırı var ama alıp sonra tekrar en baştan yine alabiliyorsun o kadar kasmıyorlar. fakat cuma akşam mağaza kapandığında yine oradaydım üstleri 4s dolu olan tezgahların hepsi bomboştu. şu anki durumu bilemiyorum.

çok teşekkür ederim ben 4 kasım ila 12 kasımda pariste olacğaım inşallah bulurum. bu arada tax free için sade kasa fişi alsam yeterlimi. sonra gidip şehir içindeki tax free ofisinde iademi alabilirmiyim. havlimanından almak istemiyorum o sebeple

metro ile opera lafayette duraklarından birine git. çıkışında zaten apple store'u görürsün. yanına mutlaka pasaportunu al o olmadan işlem yapamıyorlar. ödemeyi kredi kartınla yap sen tax free istiyorum dediğinde sana tax free işlemlerini appledakiler yapıp bir zarf şeklinde veriyorlar zaten. hemen apple karşısında lafayette içinde tax free ofisine git. zarfı ver 77 euro nakitini al. en son türkiyeye döneceğinde check in işlemlerinin yapıldığı alanda thy bankolarının hemen arkasında bir ofis daha var. lafayette den paranı alırken birde belge veriyorlar onu hava alanında sadece kaşeletiveriyorsun. 2 dakkalık iş. hepsi bu kadar.

bu arada aktivasyon istersen onuda hallediyorlar anında. bence yaptır çünkü eğer paketi onlar açar ve telefonda bir sıkıntı çıkarsa hemen yenisini veriyorlarmış. diğer türlü işler uzar sanırım. aktive edip wifi falan deniyorlar hemen orada 10 dakkanın içinde.

şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan!

• üstad ben durumu şöyle arzetsem. ablam pariste çalışıyor. şu an 15 gün burda 24 ekimde dönüyor pasaport fotokopimi ona varsem acaba alabilirmi adıma. neden derseniz. ben geldiğimde belki iphone olmayabilir. gerçi spesifik soru ama başınıza gelmiş olabilir böyle bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenansagun -- 27 Ekim 2011; 11:19:17 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.